Info to the press




Sitter med efterbehandling i håret nu eftersom att jag precis färgat det. Är så likt min naturliga som möjligt för jag gör det endast då min frisör ansåg att det kan vara bra att ha någon form av färg som skydd för håret. Har ju senaste tiden haft helt naturligt pga att jag har haft problem med min allergier så jag har inte fått färga håret. Får ju egentligen inte göra det nu heller, eller jag bör inte men kände att det kanske var lika bra och det har trots allt gått bra, verkar så iallafall. 


You´re just to good to be true



Grå converse scorett 699 :-
 


Rosa spettslinne h&m 129 :-



Linne i två längder Ginatricot 199 :-



Silvrigt linne Monki 150 :-



Svart linne med guld text av paljetter "GO ON" 149 :-



Tröja h&m 150 :- (rea)

Idag har jag varit och shoppat med Lovisa och Lars och spenderat lite extra. Efter vi hade handlat klart allt tog vi ett snabbt fika och nu är Lars på träningen så jag ska göra mig lite mat och sen ska jag nog se till att vi kan hyra nån film till ikväll.

Imorgon blir det att jobba på Norrigården under Ludvigs minnesstund mellan 14:30 - ca 17:30 och sen åka och ta hand om Gavina.


do you have the courage to try me?

Nu har jag och Julia precis kommit tillbaka till lägenheten efter 4 h med shopping. Det blev två par jeans, två linnen och en kofta.

Nu blir det att ta det lugnt ett litet tag till sen ska vi ut igen mot storheden och köpa oss någon köttbit till ikväll och lite sallad, kanske kollar på någonting som vi kan göra en dessert av.

Längtar så otroligt mycket efter min fina Lars som kommer hem imorgon kring 21 så innan det ska jag hinna hem och jobba på norrigården under en minnesstund kring 14. Kanske hinner förbi stallet ett tag också innan så att jag får mysa med Gavina som jag saknar fast än jag träffade henne igår.


It's a game for the mind

Kom till lägenheten i Lule för ca två timmar sen. Har hunnit dammsuga, skura, diska och sortera i lådorna så nu blir det att bara ta det lugnt och göra sig lite mat.

Det var ju tänkt att Julia skulle komma hit ikväll men det gick inte eftersom att hon fick besök av sin mormor och morfar som skulle dela ut årets sista julklappar till dom så hon kommer imorgon bitti istället och då blir det att shoppa. Ska nog kolla om jag hittar mig ett par pumps till nyår. Är dock lite osäker på vilka affärer som har öppet egentligen men det borde ju vara en del iallafall eftersom att det redan är några som har öppnat idag och det kommer öppna några imorgon i Boden. Jag menar, öppnar dom i Boden måste dom ju öppna i Luleå också?

Hoppas ni har haft en trevlig jul för det har då jag. Är nog en av dom bästa jag haft presentvis.

Har allt som allt fått:

Skor, ljusstake, mat skålar, bestick, kofta, ridbyxor, grimmskaft, tv, presentkort på scorett och ginatricot, pengar, bricka, spel, pannband till Gavina, tjocksockar, godis, mobil hållare, hårfön, plattång, curl, fotoram och sulor till högklackat. Kan hända att jag har glömt någonting.

Jag har gett bort till familjen:

Två vägg vin öppnare, ljusstake, kuddöverdrag, kalle anka, skjorta, drink set, vin hållare, halsband med extra smycke och brandvarnare.






Nya skorna av Lars!



Come back home

Håller på att bli tokig. Är inte bara hungrig utan jag är film sugen och paket sugen. RIKTIGT paket sugen så nu tycker jag att min karl ska sätta sig i bilen och åka hem! Ajja, lite simpsons kan ju hålla mig lite road iallafall.



Soft kitty, warm kitty, pur, pur, pur

Har nyss kommit hem till lägenheten och Lars har farit iväg till Boden för sin träning och hans besök hos sjukgymnasten. När han kommer hem igen blir det att fira våran "lill jul" tillsammans och vi har allt som allt 14 paket under granen som ska öppnas ikväll.

Jag ska göra oss middag och något glas vitt till det. Sen så ska vi ju självklart se en film tillsammans, det blir den otroligt roliga pandan som vi alla älskar, kung fu panda 2. Moget ska det vara såklart!

Puss !




Väntan och förväntan

I Lördags så var jag med i en tävling på BRK med Gavina. Var en maskerad hoppning på endast 80 cm, dock en bra höjd för oss nu när Gavina sätts igång. Det gick riktigt bra faktiskt, Gavina skötte sig och var väldigt lugn och lydig, hon kan ju lätt bli lite stark och snabb men jag har alltid sagt det att hon verkar veta när det är tävling och allvar. Dock så stod hon ganska länge på klubben och kanske inte drack så mycket som hon borde så när jag kom hem märker jag att Gavina blir väldigt hängig och flämmar mycket (flämmar = drar upp överläppen så tänderna blir synliga, detta kan bero på obehag). Jag går ut och gör hö och när jag kommer in igen så ligger hon ner, Gavina är en häst som man aldrig ser ligga och speciellt inte när det är mat dags. Jag går in till henne och hon som vanligtvis är ganska försiktig fortsätter ligga där. Jag kunde till och med sätta mig vid henne och stryka henne över huvudet. Jag insåg ganska fort att hon hade kolik så jag ringde distirkts veterinär Stefan R som åkte från Luleå inom en kvart. Under tiden gick jag ut med Gavina och ledde henne i hopp om att hon skulle piggna till samtidigt som jag ringde Linda för att förklara vad som hänt eftersom att våra hästar åt samma hö så det kunde ju vara så att maten var problemet.

Gavina vägrade dricka vatten men åt gärna den härligt fluffiga snön så jag lät henne äta så mycket snö som möjligt. När veterinären kom så kunde han snabbt konstatera att hon hade fått mer magljud men att hon hade gasfyllnad i magen samt att hon var uttorkad. Hennes blodtillförsel till tandköttet låg mellan 2-3 sekunder när det skulle ligga vid 1-2 sekunder vilket innebar att hon hade lite för dålig blodtillförsel.

Hon fick 4 liter olja, 3 påsar dropp och kramplösande under loppet på 5 h men tillslut verkade allting lösa sig och hon verkade bli frisk. Vi for hem och sov ett tag och kring klockan 3 for vi tillbaka och hon var fortfarande på benen och såg relativt pigg ut. Tror vi alla drog en lättnads suck.

Man märker också vilka fina stallmedlemmar man har då vi fick hjälp av alla och alla var oroliga med oss.

Bilden är från tävlingen i helgen, kolla på Gavina och inte mig. Man är inte så snygg när man tävlar!




Min bloppis jag lovat er!!




















Ser ni något ni gillar/vill ha så kommentera så ger jag er mer info om sakerna.


Turn the tide

Imorgon blir det att tävla som sagt på BRK men ikväll så håller jag i en klassfest här hemma hos mig.
Känner mig faktiskt rikigt förväntansfull, dock så kommer jag behöva plugga hela jävla kvällen imorgon. Ajja, den paniken tar vi då ;)



Hurry up my dear



Har precis beställt hem den övre delen till min nyårs outfit. Byxorna köper jag i Luleå efter jul och ja, bilden ska vara så suddig.
Nu blir det att vänta på pappa och sen fara till Rasmus och Carolina en sväng, blir att köpa lite onyttig max mat på vägen.

Har också kikat lite på lägenheter idag och har hittat en som föll mig riktigt i smaken.

Imorgon så ska jag rida för Robert J på morgonen med Gavina och ladda inför tävlingen på Lördag, efter det blir det en härlig födelsedags lunch med tjejerna på stan för att ytterligare en gång fira Fanny och tillsist blir det mest troligt en klassfest hos mig.


Alla vet utom du, dags att inse?

Har haft en toppen helg, har inte hunnit med så mycket bloggande dock.
I Fredags så hade vi en tjejkväll/födelsedags firande hos mig. Vi hade bakat en tårta till Fanny som fyller 17 nu i helgen och vi åt pizza med nått glas vitt åt några av oss. Hennes reaktion var oslagbar. Jag gick och mötte henne och Johanna eftersom att dom inte visste vägen till mig, när vi väl kom in i hallen så försökte tjejerna att tända ett tomtebloss på tårtan och när dom äntligen klarade av det så fick jag i princip dra Fanny till köksbordet för hon verkade vara lite i chock när jag ropade åt henne att skynda sig. Efter att hon fått se tårtan fick hon ett presentkort på H&M av oss tjejer, vi hade gått ihop och gav henne 350 :- att shoppa upp. När vi ätit socker bomben till tårta såg vi på Idol finalen tillsammans och skrattade.

I Lördags så hade jag en mys dag med älsklingen och bara tog det lugnt, han har ju råkat få en knä tackling i fredags så det blev ingen hockey träning för honom men jag klagar inte. På kvällen så bjöd jag Lars på middag ute på Ming Palace och sen blev vi barnvakter åt Theo som är så otroligt charmig. Två gånger vaknade han och letade efter nappen som han hade tappat och såfort som jag tog upp den åt honom och stoppade den i hans mun så tippade han baklänges, sovandes igen.

I Söndags så jobbade jag under julmarknaden med Julia och Linn vilket förövrigt gick riktigt bra! Ka-Ching..
Efter det så for jag på hockey med Lars och kollade på hans match som dom förlorade med 4-0 och tillsist blev det att åka och äta ett underbart julbord på Norrigården, hans första för i år.


I Måndags, igår med andra ord så for jag och Lars på storheden och köpte dom sista julklapparna, tror jag! Kan hända att jag kommer på någonting mer. Gick omkring 900 :- på en dag, känns bra! Sen blev det att köpa hem lite mat och fylla kylskåpet samt köpa lite julpynt till lägenheten. Man kan ju inte fira mini jul där om det inte finns något julpynt?

Idag så blir det att fara på stallet med mamma efter skolan och göra allt som behövs och sen fara ner på BRK med Gavina och rida lektion för Kicki J. Förhoppningsvis går det ju bra idag igen. Sen tror jag inte att jag har så mycket mer planerat. Ska nog slå in dom sista presenterna som ligger uppe i gästrummet eller så drar jag på gymmet efter stallet.






Tjejerna kör

Har en trevlig tjejkväll hos mig med dom allra finaste. Vi gjorde en tårta och hade gått ihop och gav henne ett presentkort på h&m på 350 kr som en mini överrasknings fest eftersom att hon fyller år nästa Fredag. En helt suverän kväll måste jag säga ! :) ha en bra kväll ni med alla

Hello new one's

Ikväll blir det att ha en härlig tjejkväll hos mig med film, pizza och förhoppningsvis skratt i massor. Kommer nog bli riktigt kul känns det som.

Det här är mina fynd sen i onsdags. En kofta och ett halsband från H&M.

Har skaffat nya appar på mobilen så därför är bilderna lite "fixade", måste ju testa dom nya sakerna ;)










Bye bye money

Kilar in mot stan för att köpa lite julklappar och en födelsedagspresent samt hämta ut ett recept på apoteket. Kanske hittar nå fint till mig med ;)

Du lever min dröm

Ska kila mig mot lunchen nu och äta lite, är sjukligt hungrig. Ikväll blir det att ännu en gång leka bagare med Julia och Linn samt plugga lite tyska.



En bild på Gavina från i söndags. Fixade henne lite innan hoppningen ;)


Förlåt

Hej alla. Har varit dålig på att skriva men har helt enkelt haft fullt upp. Ligger nu i sängen ute i mitt rum (ja ni läste rätt, jag bor ute i ett rum i vårt garage) och ska sova. Har lekt bagare idag efter att jag varit i stallet och gjort två härliga saffrans kakor till försäljningen i helgen under jul marknaden. Känner mig ovanligt pigg med tanke på att klockan är tolv, brukar vara halvt död vid den här tiden. Ska iallafall säga godnatt och bädda ner mig samt läsa några av mina favorit bloggar samt ringa älsklingen. Sov gott ni med!

Just right here and now

Miss E for nyss så nu blir det att mysa med den underbara katten här brevid och titta på copycat singers. Kul att se nanne, min barn idol. Har haft en super trevlig dag nu och den kommer bara bli bättre för snart kommer älsklingen hem och då blir det en massa mysande. Kanske t.om ger honom massage eftersom att han masserat mig både fredag och lördag kväll, behöver inte ens be om det ;)

I know you can see that I am happy

Godmorgon vänner.. Har precis kommit tillbaka till stallet efter ett underbart hopp pass för Robert. Gavina skötte sig över förväntan så hon fick lite extra kraft foder att mumsa i sig. Nu blir det att fara hem och fixa sig för sen blir det fika med miss E på stan och sen jobb klockan 17 :)

December snö, vart är du?

Nyss varit på en promenad med älsklingen i blåsten men var riktigt mysigt iallafall. Nu blir det att se lite häst hoppning och ladda inför imorgon när jag ska hoppa för Robert klockan 11. Längtar så otroligt :)

Time for bed

Ska kila mot sängen nu med älsklingen efter en super härlig och lugn kväll. Imorgon väntas en dag med en massa planer och kommer vara fullt upp hela tiden. Jobbade inte idag heller som jag skulle, har haft lite för ont i kroppen men på söndag blir det jobb under kvällen och små hoppning för Robert på förmiddagen :)

never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you

Håller precis på att göra mig lite nuggets, brända men ack så goda med ett ton onyttigt salt på. Ska satsa på att få igång Internet idag så jag äntligen kan göra den där bloppisen för häst människorna där ute. Nej, har inte glömt att jag lovat det. Kommer säga till i förväg ;)

Piece of me

Gud så jag saknar att rida just nu.. Men snart är ju äntligen Gavina helt igång så då blir det att börja träna och tävla på riktigt. Det är bara att hålla tummarna på att hon håller hela vägen också men ärligt så tror jag det. Hon blir endast bättre och bättre i benet för varje dag som går.

Bloggade ingenting igår eftersom att jag hade ganska mycket annat för mig. Kom hem från Luleå kring 9:20 och for till vårdcentralen klockan 10 för ett möte. Efter det blev det att käka en burgare på max med pappa och till slut åka till stallet och prova rida en häst (nej, ska inte köpa ny). Var med om en liten "olycka" igår så är lite öm i nacken och ryggen idag och känner mig riktigt seg. Att slå i nacken och ha wiplash är kanske inte det bästa!

Är för övrigt på ganska så bra humör idag, ska ju få vara med Lars igen. I helgen blir det att jobba och jul pyssla. Ska jobba både ikväll och på söndag och på lördag blir det att först fixa och trixa sen åka på bio.






RSS 2.0