Otur?

Började dagen med att fara på ATG med hästen (Gavina Alfarvad Z) klockan 10:30 för att kolla upp henne då hon haft snorig mule senaste veckan, som vi befarade så hade hon bihåleinflammation. Som tur är så sitter det inte i tänderna så det är inte lika svårt att bota om vi har tur. Tyvärr så har hon blivit behandlad med penecellin (stavfel?) tidigare och fått en reaktion på det så hon kan inte bli behandlad med det nu, och det är förstahands valet att använda det som medicinering vid bihåleinflammation. Ska inte dessa stora djur vara mer tåliga? Måste dock säga att hon var otroligt söt i sitt lilla drogade tillstånd. Vi skulle mäta henne och ville då att hon skulle förflytta sig lite åt höger, det slutade med att hon flyttade frambenen men bakbenen stod kvar på ställer och hon var då påväg att sätta sig ner, tur att man är otroligt vältränad *host* och kunde putta upp henne igen och sedan mäta henne till 167-168 cm.
En annan otroligt söt sak hon gjorde var när vi skulle ta röntgenbilder på henne och hon fick då bita tag i en träkloss som hon sedan vägrade släppa taget om. Bild på det kommer!
Nu är hon hemma i grönhagen igen och medicineringen ska påbörjas så att vi kan få en frisk häst :)

Nu väntar jobb på Norrigården under musikkvällen 12-00:00 (om inte längre).
Var ju duktig igår och gymmade på dan och sprang på kvällen så jag behöver inte må dåligt av att jag inte tränar idag ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg jag kan kika in på?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0