Som magi

Väntar på bussen nu till Vänorts men får vänta ytterligare 15 min. Har haft en underbar kväll med mycket skratt, minnen och fortsättningar efter historian tog slut. Detta var en äkta lill lördag gott folk. Känns verkligen inte som om det är skola och det "riktiga livet" igen imorgon.

Får ni får jag



Har nog aldrig hänt att jag lagt ut en sån där bild men vaf**, osminkad och seg så får man !

Nu ska jag snart göra mig klar och åka tillbaka in till Luleå centrum för mitt "möte" med en trevlig vän. Blir nog där till 21-22. Blir nog ett fika på stan eller någonting under väntan.

Ha en bra kväll alla ! Nås på mobilen som alltid.


Luleå and the cash

Idag blir det att fara till Luleå efter skolan med mina underbara tjejer och kika på lite kläder, efter det blir det att ha ett "möte" kan man väl kalla det och sen till slut spendera natten hos min älskling i Luleå. Känns som om det kan bli en toppen dag lill lördag som det är ;)


Im here for you

Första lektionen nu och känner att den får pågå hur länge som helst för sen är det matte prov. Rysningar av bara tanken på det. Efter skolan blir det att plugga och ta hand om hästen. Sen blir det att smida planer som ni får veta imorgon ;)

wait for me, I need a second to stand still and be an hour

Har pluggat matte och psykologi dom senaste 4 h och är ärligt helt fruktansvärt trött. Får inte ens meningar att gå ihop och det känns ansträngande att blinka. Det här med skola börjar kännas mer och mer tragiskt. Tycker synd om alla som är yngre än mig och har längre tid kvar. I helgen så smäller det damer och herrar, IKEA! Oj så jag längtar nu, helt galet kul :)

This time im not leaving

Yeah, there's something about baby, you and I





Vänder blad och du är på fel sida

Idag blir det att kila in mot stan med Elina på lunchen och avsluta ännu ett kapitel i mitt liv. Någonting som kommer göra mig 360 :- rikare. Nog kan jag tycka att det är lite jobbigt men på nästa sida så finns någonting så mycket bättre och jag kan inte annat än hoppas på att det fortsätter så genom hela boken. Vet att jag skriver lite komplicerat nu men med respekt mot den andra personen så får det här förbli en hemlighet inom min närmsta krets. Vänt blad, det gjorde jag redan för 6 månader sedan men nu kommer jag ÄNTLIGEN byta kapitel helt. Känns så skönt nu när alla bitar faller på plats igen. Det har varit ett ganska jobbigt år 2011, började dåligt eller nej hemskt, och fortsatte så till 14/9 ochnu ser jag verkligen fram emot ett fantastiskt 2012 (om allt går enligt planerna). Igår så for jag en sväng på stan med Julia och Sandra efter att jag kommit från Luleå där jag haft en magisk helg med den bästa. Skyltsöndagen var väl inte att hurra för men julbordet på Norrigården var! Sen blev det att kolla på damernas handboll med Sara och tillslut plugga några tal matte. Gick bra tills katten hoppade upp i mitt knä och bestämde sig för att ta en lur och jag har inte hjärta att putta bort henne.

Mecenat

Igår var jag och Lars en sväng på storheden och kikade lite på dom nyöppnade affärerna. Hade sett fram emot att kolla på saker och shoppa på Hööks men insåg ganska fort att jag redan har det som jag verkligen behöver förutom en sak men kände inte att det var så brådskande att köpa en svans borste.

Idag så ska jag nog försöka dra med mig Lars på stan en sväng och kika lite, sen får vi se vad som händer. Kanske blir att använda mitt Mecenat kort för första gången eftersom att jag fick det igår. Är faktiskt lite sugen på att se bio ikväll fast jag borde spara pengar egenligen.


The cam is a girls best friend....(?)








Sista lektionen nu sen slutar jag äntligen! Gick super bra att rida idag med Gavina, vi gick över några bommar och körde lite galopp arbete. Blev lite stressad dock när jag hade duschat och märkte att det fanns ingen hårfön, men lite fluffigt hår är inte hela världen ;)


What's up Wisconsin?



Godmorgon alla, en riktigt seg och trött Melinda här idag. Satt uppe ganska så länge igår och pluggade till dagens prov eftersom att jag egentligen hade tänkt plugga det sista idag under mitt 2,5 h hål, men det sket sig ganska rejält.. Blir istället att åka på stallet under hålet och rida om det ska hinnas med idag. Jag och mamma har en massa andra planer för dagen och ikväll kommer kanske Elina förbi om jag har tur. Blir att skynda sig lite mer än vanligt för jag VÄGRAR! att åka på skolan och lukta häst i massor så jag måste hinna till Norrigården och duscha där samt fixa mig och äta lunch. Ajja, det hinner jag va?

Tror mig nästan vara lite sjuk också, nyser som aldrig förr och håller på att koka känns det som. Kanske är det feber? 


Dreams about IKEA

Mest troligt blir det att fara på IKEA nästa helg och shoppa julklappar. Känns skönt att jag äntligen vet exakt allt som jag ska köpa.

Igår så red jag ett helt underbart pass på BRK, dock så råkade jag ta med mig två höger handskar och fick rida utan så har ett hemskt skavsår på ring fingret som jag inte märkte först än jag släppte tyglarna och jag märkte hur huden hade fastnat. Var extra skönt att sen få sant i såret eftersom att jag var tvungen att plocka upp en massa saker som jag lagt på sanden i ridhuset.

Nu blir det att gå mot sista lektionen sen är äntligen tisdagen slut ;)


Trying to be upgraded to Santa's helper

Kom nyss tillbaka till skolan efter ett tre timmars hål och har webb-design nu.

När jag var hemma passade jag på att slå in lite julklappar. Kanske är lite tidigt men det är ju en hel del paket att slå in. Vet inte om ni också har börjat med det? Ni kanske inte ens har börjat fundera på vad ni ska köpa?
Började igår med att slå in paketen men kan ärligt säga att man får inte den riktiga känslan av jul och att december lyckan är påväg innan den första snön har fallit. Igår var det ju knappt is som kunde bära men över natten har det verkligen förändrats och nu är den underbara vintern påväg. Är egentligen en sommar tjej men tycker hur som helst att det inte finns mycket bättre än att sitta vid en brasa på ett berg uppe i fjällen med skotrarna och bara njuta. Kanske bygga någonting kul i snön eller bara hålla om sin älskling.

Längtar bara mer och mer efter att kunna hitta på kul saker med mina vänner, min familj och min Lars. Tror att det här kan bli den bästa vintern / julen på riktigt länge. Dock kommer våra tankar självklart ligga hos Agneta under julafton och vi kommer självklart att sakna henne för det är första julen utan henne men ingenting kan få henne att komma tillbaka, tyvärr så är det så men vi kommer iallafall vara en enad familj under julen. Sen kommer jag också fira min egna lilla jul med Lars mest troligt innan och får väl försöka klämma in mina två underbara tjejer Sara och Elina där någonstans med.











You're the one I love, you're the one that I need, you're the only one I see

Godmorgon alla, har min andra lektion för dagen och sen kommer jag ha ett riktigt hemskt, långt hål nån timme helt i onödan.

Blir galen på att inte mitt internet på datorn hemma fungerar men vi jobbar på det iallafall.

Skulle ställa klockan på halv sju imorse så att jag och älsklingen skulle stiga upp lite tidigare och ha tid för varandra eftersom att vi inte kommer hinna träffas först än på Fredag igen men det slutade med att vi sov till halv åtta. Så kan det gå när man verkligen inte är morgon människor.

Idag blir det att plugga lite och kanske försöka hinna gymma om det nu inte är jag som ska ta hand om pollan. Vi får se vad dagen har att erbjuda.




Keeping up

I Fredags blev det att åka på fest men fick fara ganska tidigt eftersom att jag inte visste om jag kanske skulle rida kurs dagen efter på morgonen. Igår blev det bio med Lars, Rasmus och Carolina. Blev att se tintin som faktiskt var den bästa 3D filmen jag har sett. Menar inte själva handlingen utan att 3D:n var tydlig och välgjord. Nu är Lars och spelar hockey match men jag stannar hemma för ska plugga till veckans prov och kolla efter julklappar :)

Dominos

Godmorgon, har precis duschat och håller på att äta fukost. Tänkte bara säga att bloggen kommer bestå av lite bilder ett tag tyvärr pga att vårt internet har lagt av. Väger upp det med fler inlägg istället ;)

I see your asking for more

Är påväg hem från stallet nu och ska passa på att plugga lite religion. Konstigt nog längtar jag nästan efter att plugga. Tror aldrig det har inträffat i världshistorien förut. Kanske lyckas tigga till mig lite djungelvrål på hem vägen med ;)

Love on top

Imorse tog jag sovmorgon eftersom att min lärare som varit sjuk måndag och tisdag inte frisk anmält sig och jag var inte så sugen på att åka till skolan och inte ha lektion vilket skulle betyda 3 h hål. Fick sällskap av min söta katt i soffan som la sig alldelens bredvid och tryckte sig så hårt hon bara kunde mot min mage och somnade bums. Hon är verkligen för underbar ibland. Tror det blir att mysa med Gavina idag efter skolan och sen gymma efter det :)

John blund

Jag råkade visst somna 50 min i soffan. Nu blir det att fixa håret och måla naglarna sen äta :)

Love is all I need right here, right now and forever

Fick nyss tillbaka NK provet. Gick väl si sådär men nöjd ändå. Snart är det dags att åka hem och vila en stund och sen kommer Elina så ska vi äta och fara på hockey. Förhoppningsvis följer också Sara med, vill någon mer följa så är det bara att höra av sig.

Countdown

"Damn I think I love that boy, do anything for that boy. Now I never be the same and you and me untill the end."


Sitter i D2 och har svenska, ska fortsätta med den där krönikan som vi började på sist. Går lite bättre idag ändå än vad jag tyckte det gjorde förra lektionen.

Ikväll blir det nog att fara på älsklingens match om jag inte har fel så ska det ju vara match idag. Ska nog se den med Elina och pappa kanske ville följa också. Kommer vara lite jobbigt dock att se matchen eftersom att jag saknar Lars så hemskt mycket. Har inte hunnit träffa honom den här veckan och kommer inte få träffa honom innan Lördag mest troligt. Har jag tur kanske han kikar förbi imorgon. Men, den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge eller hur det där uttrycket går.

Vad ska ni hitta på idag då? Och till alla hästbrudar, tror jag kommer ha en liten bloppis med beg. hästprylar som jag inte har användning för längre eftersom att jag har ny häst. Kommer lägga ut bla. bett, sadelgjord, schabrak och tror jag har ett eller annat mer om det är någon som är intresserad. Men mer fakta om det kommer :)

Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=2XY3AvVgDns&ob=av2e


Like a fika

Ska snart få sluta för dagen och då blir det ett fika på Opalen med två av mina favorit brudar och sen till gymmet med ytterligare en favorit :) just ja, är första gången jag bloggar från mobilen. Det lär bli det nya för att hålla er uppdaterade ;)

One Million

Hade ju sovmorgon i morse sen en lektion klockan 10 - 11, efter det åt jag lunch och har väntat i tre härliga timmar på lektion MEN läraren är sjuk.





Nu drar jag hem


Who ever you are

Sitter i datasalen på skolan och har svenska, vi ska skriva någon krönika, debatt eller essä. Känner dock att det kommer ta tid att komma igång med det idag, sen blir det ju inte bättre av att datorerna stänger av sig själv hela tiden så att man inte hinner spara.

Har sovit 11 h inatt så känner mig riktigt utvilad, nästan för utvilad så att man blir lite seg och grinig haha.
Slutar lektionen på 15 min och då blir det att skynda sig ner till lunchen och äta ett ton med mat för jag känner att hungern börjar komma, sakta men säkert.

Efter skolan så blir det att plugga matte och engelska ett tag och efter det ska jag nog se om det finns nått pass som body pump på step in ikväll som jag kan fara på. Måste komma igång med träningen igen som jag brukade förut.


It's often just enough to be with someone. I don't need to touch them. Not even talk. A feeling passes between you both. You're not alone

Kom nyss hem från att ha firat min morfar på farsdag. Vi tröck i oss lite tårta och drack julmust, gud som jag har saknat julmust märker jag.

Imorse så blev det att bjuda pappa och mamma på kaffe när dom satt som kungar i sängen och kikade på tv, efter det så gav jag pappa presenterna från mig och Rasmus (som för övrigt nu vet om det). Han fick en handdammsugare som mamma ansåg var behövligt och tre par kallingar från man underwear. Sen for vi till Opalen och käkade en trevlig frukost tillsammans.

Har ridit idag också på BRK med Gavina. Gick super bra tills första galoppen, efter den blev hon ganska "springig" men till hennes försvar hade hon vilat i två dagar. Eller, jag red ju i Fredags men det blev ju endast ett skritt pass eftersom att marken var så frusen.

Nu så sitter jag och väntar på Elina som ska komma förbi men hon trodde det skulle ta en timme till så jag ska nog passa på att slänga mig i duschen innan. Ska nog smsa Elina och be henne ta med sig den älskade och väl kända (på denna blogg) "sex and the city" boxen så att jag håller mig vaken för klockan 12 ikväll/natt kommer älsklingen hem från sin match som dom spelat borta i Kiruna. Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att åka så långt för en enda match. Jag kan ju tycka det är jobbigt att åka till t.ex Älvsbyn om jag ska tävla i två klasser med Gavina.




Fick också en tavla idag av mina föräldrar från Dollar Store.
"Passar den i bilen Kenneth?" frågar min mamma.
"Ja, om du typ ligger ner i baksätet så kommer den att rymmas, det är jag säker på" svarar han.
Vi kilar ut till bilen efter att ha betalat tavlan och vet ni vad? Den passade inte...
Slutade med att pappa med en stort leende (skojar inte, han log verkligen) tog tavlan och insisterade om att gå hela vägen hem med en gigantisk tavla. Jag och mamma kunde ju inte låta honom gå hela vägen hem med den från stan så vi stoppade på släpet och hämtade upp honom. Tydligen hade någon som han mött på vägen frågat honom om han "var ute och vindsurfade". Om det bara hade varit jag och Lars som hade köpt tavlan och den inte skulle passa så skulle jag mest troligt lämna den eller skicka hem Lars och hämta ett släp. Aldrig skulle jag gå med en tavla i minus grader med ett leende på läpparna och en gigantisk tavla över ryggen i 40 minuter. Ibland kan man inte annat än avguda/älska min underbara pappa :)


Like a door opening

Ska precis bege mig mot storheden idag igen med Lars för att kolla på en farsdag present till eftersom att mamma kom på vad som verkligen behövdes. Hoppas bara pengarna räcker till ;) haha


When fear fears me, I fear fear

Är i Luleå nu hos älsklingen och har precis varit på stan och handlat farsdag present åt pappa ( ganska självklart ) köpte från mig och Rasmus som inte vet om att jag gjort det än eftersom att han är ute på fält i ytterligare 7 dagar. Livet som militär alltså..

När jag satt på bussen så tog jag  mig tiden att läsa lite ur min engelska bok och kan ärligt säga att en tjej som aldrig ens kollat på annat än Kalle Anka pocket tog sig en funderare på om det är dags att börja ta sig tiden att läsa lite. Det var så otroligt mysigt att kunna koppla bort allt annat och bara läsa. Blir lätt att man ser på tv eller sitter vid datorn istället när man egentligen har tänkt läsa.

Nu ska jag och älsklingen göra fin middag här hemma och ta en riktig slappar kväll. Det tycker jag verkligen att vi förtjänar. Sitter och förundras över hur vissa människor kan vara så otacksamma, syftar på Monique i top model 16 som anser att livet är helt fruktansvärt för att hon måste sopa lite. Kom igen nu gumman, du är påväg att bli modell, du har så många fördelar i livet som många inte har, du kan få det yrket som många vill ha men aldrig kan få. Jag har alltid tyckt att det skulle vara kul att kunna bli modell men med mina 163 cm och verkligen inte fastnar på bild speciellt bra speciellt ofta och alla mina olika allergier så kommer det aldrig inträffa. Herregud, jag skulle gärna sopa lite om jag fick chansen att bli supermodell och få dina cm som jag saknar haha ;)

Imorgon blir det att bara mysa på här i Luleå och ta en lite senare buss hem eller så åker älsklingen med hem. Beror på hur han känner sig eftersom att han ska ha borta match i Kiruna på söndag.


It will rain

Har nyss kommit hem från stallet och ska styla om mitt rum. Är dags för det känner jag.
Senare kommer Lars hit och då blir det nog en riktig mys kväll och kanske en sväng förbi stan eftersom att dom har ny öppning för en gata haha..

Imorgon blir det att fara till Luleå efter skolan och bo hos älsklingen till Lördag eller Söndag, det beror på hur det blir mer farsdag på Söndag.




Beloved summer, I'll miss you

Sitter och kollar på en massa semester bilder och andra bilder från sommaren och festivalerna och känner redan nu att jag kan knappt vänta till nästa sommar.

Nu ska jag nog fara på gymmet med Julia och träna lite och sen blir det att fara hem och läsa lite ur engelska boken.

Imorgon blir det att äntligen rida igen, längtar faktiskt. Vet inte om jag ska rida med Mikaela eller själv. Om det blir att rida själv så far jag nog ner mot BRK och kör ett dressyr pass själv och tränar på sakerna jag lärde mig på kursen för Kicki J förra onsdagen.




I can see clearly now

Sitter hemma och kikar på lite olika bloggar och blir lite ilsken på att det inte går att ladda upp bilder just nu av någon anledning. Har köpt ett par nya glasögon med fönsterglas från H&M idag som jag ska visa en bild på sen. Blir nog att plugga lite nu, har 200 sidor bok och lite matte att göra under veckan. Idag har det varit en av dom mest onödiga skoldagarna på länge, har bara haft en lektion för på morgonen så var läraren sjuk men hon hade inte meddelat någon och sen hade vi eget arbete på samhälls lektionen och sista lektionen blev inställd för den läraren var också borta. Finns det inget ställa där lärare kan sjukanmäla sig på mornarna så att vi elever kan se? Men men, lägger nog upp bilen på glasögonen ikväll om det går att ladda upp bilder då.


I fell in love at the first sight



Gillas va? Mina nya skor som jag är upp över öronen kär i..


What if god was one of us

Sitter och käkar helt underbar sushi som jag längtat efter så länge nu.. Lars har ju lovat mig det i två veckor men det slår aldrig in men idag var mamma lika sugen på sushi som mig så äntligen sitter jag här med min sushi. Dock måste jag erkänna att tanken på sushi är godare än själva smaken. Har kanske lite för höga förväntningar varje gång. När jag har käkat klart ska jag läsa tidningen och sen blir det tv häng och läsa lite ur min engelska bok :)

Sänker volymen, låter alla sjunga med

Hade en helt okej kväll och man bortser från vissa incidenter. Till alla som undrar hur det slutat så är allt bra :) Har inte varit ut ur mitt rum på hela dagen, enda gångerna vi varit inne har varit när vi skulle äta. Nu ska vi iallafall dra och köpa lite chips och lägga oss i rummet igen och ta det lugnt. Fan, nu är lovet slut. Varför ska tiden tyckas gå så fort när man är ledig men när man har skola känns veckorna som evigheter. Hoppas alla andra hade en bra Lördag iallafall :)


It is neither good nor bad, but thinking makes it so

Har precis kommit till Julia och försöker hitta på en sak till imorgon, hemlighet än iallafall. Snart ska vi basta och ha en mini tjejkväll. Lars match gick väl inte så bra idag direkt. Dom förlorade med 5-1 och Lars fick match straff pga fight i tredje perioden. Blev inte heller att se matchen med Elina och Julia utan såg den med Lars föräldrar istället, kändes som om det kanske var lite trevligare mot dom och sen var dom ju inte direkt så farliga ;) Är så sjukt trött idag så lär somna i bastun mest troligt. Men godnatt på er alla, kram :)

Having nothing, nothing can he lose

Har precis kommit hem till lägenheten igen efter att ha ätit lunch ute med hans föräldrar och handlat på storheden. Har varit riktigt trevligt och nu har han äntligen mat i kylen igen. Nu så är Lars och Rikard ute och går för Lars ska bli hämtad av Styrman och Rikard ville vara snäll och hålla honom sällskap. Kring 18 drar vi oss mot Boden och ser Lars match, ska se den tillsammans med Elina och Julia idag. Efter matchen ska jag hem till Julia och basta. Ha en bra kväll :)


The drug of love

Godmorgon alla.. Har precis klättrat ur sängen och tagit på mig kläderna jag ska ha idag. Ska få träffa Lars föräldrar för första gången nämligen och dom borde vara här på drygt en timme. Tog hjälp av mamma och pappa när jag skulle välja kläderna till idag så det blev ett par jeans och ett ljus brunt linne med lite volanger vid v-ringningen. Ska iallafall käka lite frukost nu och det får bli en Verum med jordgubb och hallon, nån ballerina (ingen diet här inte), druckit en mad croc (energi dryck) och ska hämta min Loka ur kylen. Efter det ska jag bädda sängen och ställa i ordning lite eftersom att Lars är på skolan och fixar lite så jag kommer vara ensam hemma med hans föräldrar först innan vi ska och äta. Tror ni jag är nervös? Ajja, första intrycket är ju inte speciellt "viktigt".. Haha, nej men nog kommer det gå bra, tror jag.. ;)


Dear Santa, I know you can hear me

       
  












En början på min önskelista iallafall..


Love all, trust a few, do wrong to none

Åt en härlig lunch med Lovisa på ÖP och sen gick vi vidare på stan och kollade lite. Köpte mig två ear cuffs samt nya underkläder. Efter det mötte jag upp Lars på stan och vi kikade på lite skor, hittade ett par som jag är helt förälskade i och kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köpa dom eller inte. Har redan handlat så mycket och pengarna ska ju räcka resten av månaden var det ju tänkt. Sen ska jag ha pengar till julklappar, dock ska jag ju jobba lite mer så jag får extra pengar. Har planerat med Lars och Elina att vi tre ska fara en sväng till underbara IKEA och handla julklappar, inte bara där dock utan affärerna runt om också. Får väl höra med familjen om dom har skrivit någon önskelista än ;)



Godmorgon

Har precis lagat mat åt Lars och ska göra mig klar för att åka till stan och äta Lunch på ÖP med Lovisa, efter det blir det nog att kolla lite på stan och kanske shoppa lite :)


As I see the light

Passet för Kicki J gick helt perfekt, har inte varit så nöjd över Gavina på länge. Efter jag hade varit på stallet for jag till stan med Elina och tog ett fika samt köpte ett par knä höga vita strumpor till min utklädnad på Lördag. Nu har jag precis kommit fram till Lars och packat upp, han är dock på träning till 20 så jag ska nog ta och göra mig lite middag och se på Scrubs, kanske är snäll och gör disken också eller så får det vänta till imorgon. Kommer ju ändå inte ha speciellt mycket för mig imorgon när han är LTU förutom klockan 13, då blir det att luncha i stan med Lovisa och kanske shoppa ett och annat.





In time

Ska bege mig mot sängen nu och sova för imorgon blir det att ha morgon jour i stallet och sen rida kurs för Kicki J på brk. Blir min första lektion på väldigt länge så känns kul men också lite nervöst av någon anledning.
Efter ridningen ska jag hem och fixa mig sen blir det en snabbis på stan och ta ett fika med Elina innan jag tar bussen till Luleå där jag ska vara till på Fredag och Lördag blir det fest. Idag har jag jobbat till klockan halv 3 sen blev det att fara med mamma och pappa till Luleå och shoppa lite. Fick en ny jacka och köpte mig ett nytt linne. Bilder kommer!



RSS 2.0