Luleå nästa

Slutar om tio minuter och då blir det att vänta på att jag ska ta bussen till Luleå klockan 15:25 för att spendera en mysig helg med älsklingen. Ikväll blir det bio men vi skiter i sushi eftersom att vi ska se hockey imorgon och fattiga som vi är så har vi inte råd med båda sakerna. Han var ju söt och lät mig välja iallafall och jag valde faktiskt hockey framför sushi, inte ens jag trodde det om mig själv! ;)

Varning! Halkigt för hovar

Igår så kom Stefan och slog på Gavina ett par nya skor innan jag skulle rida ut. Blev så glad att se hur jäkla fina dom blev :) Sen begav jag mig ut för att rida och mamma gick brevid pga att Gavina inte tycker om att vara själv ute, hon anser att en människa kan vara till lika bra stöd som en annan häst. Vi fick då ett tips om att inte gå den vanliga vägen eftersom att dom bygger om och har stoppat dit en plåt bro och Linda som tipsade oss tänkte att Gavina kunde bli rädd. Jag tyckte då att vi skulle rida över bron eftersom att det är bra träning samt att jag har aldrig ridit den andra vägen med henne.  När vi kommer till bron så sköter hon sig super bra men när hon kommit upp på bron så händer det någonting som gör att hon tappar greppet med bak hovarna och vi går omkull. Som tur är så far aldrig jag i marken utan hon lyckas ställa sig upp igen och visade inga tecken på att ha ont så vi fortsatte ner till BRK där jag kunde rida en toppen pass. Hon rörde sig super fint! När vi kommer hem och tvättar bort leran ser vi att hon har några små skrapsår på höger bakben men ingenting att oroa sig för :)
Tycker dom borde sätta upp en skylt för oss som inte tänker så långt. "Varning! Halkigt för hovar"

Planering är A och O, min helg kommer bli underbar!!

Kan berätta vad jag ska göra idag också, efter skolan blir det att fara på stallet och sko Gavina innan jag beger mig ner till BRK för att köra ett ridpass, längtar faktiskt efter att få sitta upp i sadeln. Tror jag ska försöka hinna med ett besök på StepIn idag också och kanske strunta lite i sjukgymnastiken för jag kommer dö om jag inte får gymma som jag vill!
Imorgon drar jag till Luleå för en mysig helg med Lars och vi börjar med att åka och äta Sushi inne i centrum sen blir det att hyra en massa filmer och tända lite ljus och bara ta det lugnt. På Lördag ska jag tvinga med honom på stan för att kika efter lite kläder på Gina för jag har ett presentkort där som jag anser måste användas. På Söndag far han på borta match så då ska jag ta en ganska tidig buss hem och köra på en hel dag i stallet och sen plugga lite till historian :)

Ny mobil resulterar i fler bilder



Outfiten jag hade till älsklingens hockey match idag. Svarta leggings HM, vit tröja med spets från Magi (Syns ej), jacka från Örjans dam (dom har tyvärr lagt ner) samt fake converse, vita från turkiet som jag fått i present..

For med min kusin Julia på Lars match och dom vann med 3-2 vilket kändes helt fantastiskt. Var så spänd på slutet att jag också tjöt till när domaren gjorde ett dåligt beslut. Efter matchen så ser jag hur Lars kikar upp på läktaren efter mig och när han ser mig ger han mig ett ur gulligt leende med högra mungipan. Tror tandskyddet var lite ivägen men jag fick iallafall fjärilar i magen. Nu ska jag designa en hemsida till webb-designen eftersom att det var en hemläxa vi fick. Att ideérna flödar kan jag ju inte direkt påstå ;)

Bild och dagbok

                       

Bild på mina nya skor jag fick av min underbara pojkvän Lars i Fredags.


Har haft Lars här hela helgen tills igår så har inte haft så mycket tid att blogga. I Söndags for vi på fotboll och hade det mysigt och jag hade planerat att bjuda honom på middag ute också och sen ta och se en film och mysa men det blev istället så att efter fotbollen badade vi badkar med lite tända ljus och bubblor i massor sen blev vi lite sega så vi gick ut och kikade på tv (ut menas i mitt rum som är i garaget). Efter det for vi till Max och åt och eftersom att det inte blev värsta middagen som jag hade tänkt så bjöd jag honom på hans kycklingburgare classic.

Har firat min kusin dotter idag, Evelina Silverplats heter hon och jag köpte henne en ur snygg ring i silver från Smycka, sen har jag köpt en ny mobil! Det blev en Samsung galaxy S II som jag fick på rabatt eftersom att min förra mobil gick sönder 15 ggr på 1,5 år och jag blev så less så jag sa att jag inte ville ha tillbaka den. Jag fick då välja om jag ville ha en Samsung galaxy Ace gratis eller ta en valfri mobil och få 2390 kr i rabatt. Jag gillade inte den jag skulle få gratis så köpte istället Samsungs nya modell som också ska vara deras bästa. 

 
                             




Nu blir det Idol med familjen och leka med nya mobilen ;)
Planerna för imorgon är att se älsklingens match på ishallen och bara mysa på. Lär väl bli lite mer som händer.



                  

skratt och tårar är vad som gör oss

När jag kom hem till Kallax blir jag hämtad av Lars och sen for vi till storheden så att han kunde köpa lite virke till helgen för ikväll har han lagfest så sitter just nu uppe och väntar på att han ska kila sig hem till mig. Förutom det köpte han en lövuppsamlare och sen käkade vi brunch på ICA. Sen for vi hem till honom och när jag kommer in i lägenheten ser jag en present på hans säng, inte snyggaste inslagningen men det kan vi bortse från, jag låtsas som om jag inte har märkt den för jag ville inte anta att den var till mig. "Men vad är där på sängen?" säger han och ber mig öppna det och vad tror ni att jag får? Världens snyggaste monster klackar!! Har man en underbar pojkvän eller vad? :) Efter det så for vi hem och tog det lite lugnt sen på kvällen blev det att kika förbi på vår klassfest som var riktigt trevlig men jag och Lars for vid 23 för jag skulle upp tidigt samt att jag bara sovit typ 4,5 h den natten.
Idag har jag varit på Agnetas begravning som var otroligt vacker. Det är svårt att förstå att denna underbara människa som alltid tänkte på alla andra och ville alla väl inte längre finns ibland oss. Trots att Agneta nu är i himlen så kommer jag aldrig att säga att hon var för Agneta är alltid Agneta och ingen annan kommer någonsin kunna ta hennes plats hos oss. Mina tankar går till dig ikväll Agneta och jag älskar dig!
Tack till alla som var på begravningen och visade sitt stöd samt ett stort tack till Julia Wester som sjöng för Agneta i kyrkan.
Nu blir det att vänta lite och kanske ta en p-nap innan min karl kommer hem och sen blir det sängen. Ska försöka hitta på någonting som vi kan göra imorgon men frågan är vad? Kanske BBK spelar? Det måste jag kolla upp.

Godnatt ! :)


Men shit vilken dag !

Idag har vi utmanat ödet... eller nágonting át det hállet. Vi hyrde en bil stor som várt garage mest troligt. En honda med plats för 7 personer. Vi har varit och kört efter dom mest slingriga vägarna ni kan tänka er, ibland trodde man nästan att man skulle ramla ner för stupet. Vi har besökt en vacker fyr uppe pá en bergstopp, kört till palma och varit pá ett akvarium. Jag har bett i 10 ár att vi ska fara pá ett akvarium men varje ár har jag fátt ett nej men den som väntar pá nágonting gott ;) det coolaste var nog dom 3 meter lánga hajarna. Är fortfarande helt lyrisk. Ikväll blir det att äta pá Pizza Hut, bra avslut !

03:00 gár bussen till flyget
06:20 lyfter vi
10:20 är man hemma i Luleà och blir hämtad av världens bästa kille som jag saknat sá sjukt mycket !!

Som tur är har mina "utslag"/svinkoppor typ försvunnit sá är pá bra humör igen nu :)

Gárdagen och dagen

Igár började vi med champagne frukost pá terassen och sen blev det en vanlig dag pá stranden samt sá fick mamma manikyr, efter klockan halv 8 dá blev vi hämtade med häst och vagn till en känd restaurang i Alcudia som ägs av en av spaniens bästa tjurfäktare. Längst väggarna hängde tjurhuvuden och vi inság dá hur gigantiska djuren egentligen är. Maten var helt fantastisk och vi fick tillaga det vid bordet själv sá vi fick det som vi ville. Dom bjöd pá dessert och husets vin efterát.
Idag har familjen haft det toppen, alla utom jag iallafall... Tur som man har sá drog man pá sig svinkoppor.. woopwoop! har nán penicilin salva dock sá förhoppningsvis hinner de lägga sig till Fredag. Men är glad iallafall för idag har min underbara bror förlovat sig med sin flickvän som är otroligt lycklig och fortfarande lite i chock.. :)

Orkar inte.. nu

skulle blogga om min dag men är ledsen alla läsare, jag orkar verkligen inte nu. Skriver imorgon istället ;)

Dallas steak house

Kom nyss hem frán att ha ätit middag, blev en perfekt blodig, fet, saftig köttbit pá Dallas steak house.
Innan vi át sá köpte jag Julias present(er) samt en present till hjärtat. Riktigt nöjd med vad jag hittade för presenter faktiskt. Börjar känna mig riktigt trött nu dock sá blir nog en hyfsat tidig kväll iallafall.
Máste säga att Theo är sjukt söt för han verkligen älskar vatten, han kryper konstant till jacuzzin och ställer sig upp vid kanten för att kunna ná ytan pá vattnet sá han kan plaska med handen och sen stár han där i flera minuter och garvar för det är ju "sá kuuul".. :) 

Lángklänning, heels och champagne

Imorgon kör vi, mamma fyller ynka 50. En helt underbar dag är inplanerad, dock ingenting hon fátt vara med att planera sá ska inte avslöja för mycket men det kommer bli lángklänning, heels och champagne. Idag har vi solat och ätit gott och vi háller ju pá att lära oss att i Spanien ska man äta middag sent, igár át vi middag kring 22 och siktar pá samma tid ikväll sá nu ligger vi pá terassen och njuter av hur bra man kan ha det :)
Men tjejer, skulle inte ni ocksá bli glada om ni loggar in pá facebook och har ett meddelande där det stár


"En blick á jag smälter
 Ett leende jag faller
 En beröring jag svävar
 En kram jag är i paradiset"

Nog Längtar man hem lite iallafall ;)

Vätskebrist?

Idag hade vi toppen väder mellan 10:30-12:30 sen har det varit mulet och spöregn men resten av veckan ska tydligen vara helt fantastisk. Har köpt mig min kepa idag ocksá samt Elinas present. När vi skulle fika sá började jag känna hur jag ville spy sá jag gick till toan utan att meddela min familj vilket slutade med att jag lág pá golvet i halvt fosterställning ett antal minuter, orkade inte öppna ögonen eller ställa mig upp. Tillslut kännde jag att jag máste ju resa mig upp, kan ju inte bara ligga här. Ställer mig upp och kollar i spegeln och fár en mindre chock dá jag ser ett lik. Gár ut och möter pappa vid kassan sá han fixar mig vatten, vid det laget var jag helt skakig och yr samt illamáende.
Efter ett tag pallrar jag mig upp och efter drygt en timme már jag betydligt bättre, vi for hem eftersom att vädret ändá inte var nágonting att hurra om sá jag sov mellan 16-21. Vätskebrist minst sagt! Nu már jag bra, lite trött men inte ná allvarligt och har precis ätit en underbar middag och ska nog ta en tidig kväll :)

13 minuter kvar

Okej, nu blev det 12.. Man máste betala för att sitta vid datorerna, 1 euro för 12 minuter.
Har precis kommit hem till hotellet efter en helt underbar dag. Vi for till gamla stan och át middag, min mat var tyvärr inte bra alls sá jag tog en fet dessert pá nästa ställe som inte alls var ná bättre. Ska nog trycka i mig chips sen ;)
Har redan kommit pá vad jag ska köpa min "favvo kusin" som hon kallar sig. Tyvärr Julia, ni är alla mina favvosar. Sen samlar jag en massa shit till henne som jag vet att hon älskar, dock kommer det jag köper till henne bli en riktig överaskning. Sen vet jag ocksá vad jag ska köpa till min fina grabb :)
Imorgon startar uppdrag HSMKOSKSK, "hitta snygg mallorca kepa och sen köpa snygga kepan". Känner att jag máste ha en kepa verkligen. Utöver det blir det att hitta till stranden.

NU terass och lite kvälls mys. Ska faktiskt sova under stjärnorna inatt ute pá terassen för att det är sá varmt :)

Lapat sol

Har nog aldrig varit med om att solen tar sá bra som den gör här. Tro nu inte att jag har brännt mig utan har faktiskt blivit sá brun som jag normalt brukar bli pá tvá dagar pá tvá timmar, helt underbart verkligen.
Än sá länge har vi bara legat vid poolen och lapat sol och nu ska vi upp pá terassen och äta lunch. Frukosten var helt perfekt, fanns hur mycket som helst att välja bland. Allt frán färsk frukt till bacon och ägg, pannkakor, bakelser, yougurt och oj sá mycket mer. Nu ska jag kila upp till rummet, bloggar mer kväll :)

Hälsningar frán Mallorca!

Vi kom fram till Mallorca kring halv fyra idag och min underbara brorson har inte grátit nágonting pá hela resan. Vi bor pá ett super fint hotell med vár egen takterass och jacuzzi.Hotellet vi bor pá heter Viva Blue. Vi át lunch här pá hotellet ikväll för att vi inte hade speciellt mycket ork för att leta efter en bra restaurang nu när vi är trötta efter resan. Maten var riktigt god och sen tog vi nágra mysiga drinkar och tittade pá mest troligt världens sämsta clowner för barn, inte ens barnen skrattade.
Nu kom vi precis frán ett supermarket där vi har handlat lite att dricka ikväll och tilltugg sá nu ska vi bada jacuzzi.
Imorgon blir det en tidig morgon, upp klockan sju för att gymma med Rasmus här pá hotellet och sen simma nágra längder innan vi ska slappa vid poolen resten av dagen. Ska försöka jobba hárt pá brännan ;)
Känns otroligt bra att fá vila ut efter allt som har hänt pá senaste, saknar dock redan min fina grabb hemma i sverige. Hur ska jag klara en vecka? :)

Ska uppdatera varje dag.. Försöka iallafall ;)

Dagens shopping...



Halsband      H&M      99 :-






Skor      H&M      199:-


Utöver shoppandet så har jag städat hos min morfar idag, varit hos sjukgymnasten och blivit knakad samt gått igenom min packning en gång till.. Nu blir det att käka en sallad och se Idol :)
Är sjuk trött nu, jag som skulle lägga mig tidigt igår fick fin besök igen så det blev en sen kväll.. 

Luncha med brudarna

Snart är det lunch och då ska jag kila mig mot stan i regnet med Julia för att möta upp Linn som vi ska luncha med på Ming Palace. Förutom regnet lär det bli super mysigt tror jag ! :)

Standard

Av någon anledning så kan den underbara personen på bilden med mig alltid göra mig glad så jag tänkte vara lite extra gullig och göra ett inlägg endast till dig.. Det som hände för två veckor sedan denna dag var att min vackra, snälla och omtänksamma moster Agneta gick bort i cancer efter ca två år av lidande <3 och när jag grät som mest fanns Elina Andersson där för mig och stöttade mig när jag var förkrossad. Du vet vad som är bäst för mig alltid och får mig till att fatta rätt beslut. Älskar dig gumman :)






STANDARD

Härlig känsla

Har sista lektionen som är samhällsvetenskap nu och lyssnar på lite musik samt skriver en uppsats sen blir det att fara till stallet och faktiskt testa på at rida för första gången på länge om det nu är någon på stallet som har lust att följa med ut. Har en sån där härlig känsla i kroppen nu som man inte haft på länge, har glömt hur bra allting kan vara. Började packa igår till Mallorca och det jag har packat ner är...

* 1 kjol
* 2
klänningar
* 2
Linnen
* 3
tre höga shorts
* 1
kavaj
* 2
bikinis
* 2
par klackar
* 1
par sandaler
* 1
par converse

Lär väl trycka ner lite mer saker sen ;)







Räknar dagarna

Har nog inte sovit så lite som jag gjort den här helgen någonsin. Fre-Mån har jag sovit 13h, jag brukar normalt sova 9-10h per natt när det är helg.
Igår så var jag på fotboll med Julia, Rebecka, Jennifer och Lars. Vi hade det trevligt men tyvärr torskade BBK matchen. Efter det så skjutsade jag och Lars hem Rebecka och sen for vi till Luleå och såg Jägarna 2, riktigt bra faktiskt men imorse när jag vaknade kom jag på att man fick aldrig veta hur det gick för vissa personer i filmen, ska inte säga för mycket nu om det är någon här som inte hunnit kolla på den.
Nu räknar man verkligen ner dagarna måste jag säga. På Fredag lyfter vi mot Mallis en vecka, kan behövas eftersom att dagen efter vi kommer hem är det begravning.
Planerna för dagen är att nu ska jag snart tillbaka till skolan för att ha dagens sista lektion som är webb-design och efter det blir det att fara till StepIn för ett möte med sjukgymnasten. Ska nog försöka gymma lite rehab efter det hade jag tänkt. Sen ska jag också kika på en till present till mamma, bara någonting litet eftersom att min bror och hans flickvän samt min pappa också ska vara med på det vi redan har köpt. Lägger upp bilder efter semestern på det hon ska få samt lite härliga semester bilder. Vet inte riktigt vad jag ska köpa dock till henne...

Några förslag?
:)


Bra helg

Igår blev det fest på Almska och måste säga att jag hade otroligt trevligt fast musiken la av ganska tidigt på kvällen av någon anledning. Kom hem klockan fyra men somnade typ fem och vaknade klockan nio så är riktigt trött och seg men antar att det hör till. Imorgon blir det att fara på fotboll med ett fint gäng och sen åka på bio i Luleå och se Jägarna 2 och mysa på :) Söndags-mys är inte heller så dåligt !


Inte alla får spela dataspel på tyska lektionerna!

Sitter på tyskan och spelar dataspel, det är någon typ av fotbolls spel. Verkar vara ett av världens första spel med tanke på grafiken haha..
Efter skolan ska jag och köpa mammas presenter med pappa och sen blir det att göra sig klar för fest ! :) Känns som om det kommer bli en riktigt bra dag/kväll faktiskt. Synd bara att man är så sjukt trött nu. Fick finbesök igår kväll som for hem klockan 23 så jag somnade inte först än 24. Sent för mig iallafall så fick börja dagen med en kaffe latte :)

                                                             Dagens låt..

                           http://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q&ob=av2e

                                                      Gillar videon till den här..


Veckorna går fort nu..

Ganska sjukt att det redan är fredag imorgon. Det kanske bara är jag som tycker att veckorna går fort nu?
Dock så gör det verkligen inte mycket att dom bara flyger förbi just nu eftersom att det har varit en ganska svår tid och förra Tisdagen förlorade min familj någon mycket kär. Om en vecka sitter jag på flyget till Mallis med familjen och ska fira min mamma som fyller 30? (50)..
Ska nog försöka skriva min engelska uppsats nu och sen blir det att ha en mysig kväll, ska nog ta ett bad och läsa skvaller med lite tända ljus :)

Webb-design

Har första lektionen nu som är webb-design och sen ett hål på tre timmar.. Känns surt men ska nog ta den tiden till att plugga lite eftersom jag har några läxor att göra. Sen blir det att fara till stallet för Christina ska testa rida Gavina idag och efter det ska jag nog bara ta det lugnt för imorgon blir det att köpa födelsedagspresent till mamma och på kvällen fest ! :)



                      

Underverk

Har precis kommit mig hem och ska slänga mig i sängen. Har inte haft tid att blogga så mycket idag så kan ju göra ett lite längre inlägg nu då..
När jag vaknade imorse så kändes det som om jag inte sovit en sekund fast jag la mig klockan 23. Hade varken ork till att äta frukost eller att fixa håret utan drog istället på mig en mössa idag igen och köpte frukost på skolan så att jag kunde lägga mig lite i sängen och slappa innan skolan började. Jag har tur som har en underbar kompis som alltid tar med sig kaffe till skolan eftersom att jag har en tendens att glömma bort det varje dag.
Efter skolan så skulle jag egentligen till Anders Lejon och köra rehab för mitt knä men då har han tyvärr blivit sjuk så min tid blev inställd så jag for istället med mamma på stallet och städade eftersom att det är vår städvecka. Och för er som inte vet så dampar min mobil eller om det nu är Telia eftersom att det verkar vara fler med samma problem så jag får ibland smsen ni skickar typ en timma senare och jag kan ibland inte svara.
Efter att jag städat klart så for jag hem och duschade sen använde jag mammas hudkräm från Elisabeth Arden, den gör underverk. Klockan sju började a-lagets hockey match så jag for dit med Victor, Lina, Elina, Johanna, Fanny, Linnea, Maja och Maria. Vi fick oss som vanligt många skratt men så brukar det bli när jag är med dom där underbara tjejerna. Nu har jag varit ute en sväng med Lars och bara snackat och haft det trevligt..
Nu kanske ni förstår varför jag inte haft tid att blogga idag ? ;)

Godnatt ! :)

Vi har datasalar i Boden också!

Har varit på Norrigården med Elina och ätit lunch idag. Otroligt gott var det och nu är man riktigt mätt och har fått tillbaka lite energi så man kan fortsätta med skolan. Tycker faktiskt att dagarna går fortare i år än vad dom gjorde förra året. Klagar inte!
Har redan börjat göra en massa planer för helgen och det verkar som om den här helgen kommer bli riktigt perfekt, om allt går enligt planerna med andra ord.
Mår bättre än vad jag trodde att jag skulle göra idag efter all knäckning igår. Han blev förvånad över att det var så mycket att knäcka i en 17 årings rygg sa han. Det som gör ondast idag är min tinning eftersom att han gav mig massage där så idag är jag lite svullen vid höger tinning men det har jag gömt med en mössa och en Panodil efter maten borde fixa smärtan ;)

Taggar vi knäckning

Har precis kört klart rehab passet i gymmet och om 15 minuter ska jag vara hos Anders för att bli till knäckt och få behandling.. Att höra Mia prata om hur det kändes efter hennes modifiering känns inte direkt bra men nu taggar vi knäckning!..


Huvudvärken fortsätter

Har haft huvudvärk över en vecka, börjar nog närma sig två veckor nu faktiskt. Ett riktigt helvete när man ska vara i skolan och försöka arbete men det känns som om huvudet ska explodera.
Idag blir det att fara på StepIn efter skolan för att hinna köra mitt rehab pass innan jag ska till sjukgymnasten som ska ge mig behandling med laser och allt annat möjligt. Antar att jag kommer vara halvt död imorgon med tanke på hur dåligt jag mådde efter han endast hade gett mig massage, nej huvva.. Vill inte riktigt tänka på hur ont det kommer göra.
Nu ska jag vänta ytterligare 40 minuter sen har jag dagens sista lektion som är webb-design, faktiskt var de ganska kul men känner inte för att ha en 80 minuters lektion, eller hur lång den nu är.

Hockey nästa

Ska gå ner och ta en dusch nu och sen göra mig klar för att fara på hockey med Elina. Vaknade klockan åtta idag och trodde att jag hade försovit mig så jag satte mig i panik upp i sängen och precis när jag skulle klä på mig kom jag på att det är ju söndag. Har precis kommit på vad jag ska köpa till mamma i 50 års present, hon ska få en snygg jacka hon kan rida i från Hööks. 
Ska ta mig en ipren också innan jag far ut för min huvudvärk vill aldrig släppa, har haft ont i huvudet i över en vecka nu. 

Nyss hemkommen

Kom precis hem. Lämnade Boden igår direkt efter skolan och hade en otroligt trevlig dag med middag ute, fotboll och fredags mys. Påvägen hem så stannade jag i Luleå och fick sitta i en timma och vänta på mina föräldrar som kollade på Jägarna 2. Kände mig som ett riktigt mobb offer när jag köpte mig en sundae med jordgubb och en mellan cola på max och satt helt ensam. Blev ju inte bättre när några killar kom och satte sig vid mitt bord och försökte prata engelska med mig, dom frågade mig vart man kunde hitta ett disco. Jag sa att jag inte kommer från Luleå och inte har någon aning.
"Vart kommer du från?"
"Jag kommer från Boden"
"Hur många km är det dit?"
"Det är typ 3 mil, lite mer"
"Vilket håll?"
-Jag pekar åt vilket håll.
"Tack" Säker killarna i kör, reser sig upp och går åt det håll jag pekade åt.. Kunde inte låta bli att skratta lite.
Ska nog lägga mig och sova snart för imorgon blir det att se a-laget spela match klockan fyra med http://elinaaandersson.blogg.se/. Har ju lovat Lars att hejja så då måste jag ju göra det också ;)
Får ju inte glömma att jag åt middag med mina kära föräldrar på Pasta Backen, det var anledningen till att jag satt och väntade på dom :)


Tände lite ljus och stoppade på mysig musik

Har pecis kommit från duschen, jag tände lite ljus och stoppade på mysig musik. Jag passade ockå på att göra en hårinpackning eftersom att det var för länge sen. Nu har jag målat mina naglar och ska kolla vad jag ska ha på mig imorgon innan jag går och lägger mig. Mysig kväll känner jag :)

Set fire to the rain

Igår hade jag otroligt svårt att somna, satt framför datorn till halv två och smsade sönder en kompis till två-halv tre. Min underbara mamma märkte att jag inte kunde somna så hon kom upp och la sig med mig för hon trodde att jag hade ont och kunde inte somna för det. Imorse så fick jag besök av Adam som fick agera kiosk och kom med coca cola och popcorn så vi hyrde en film som heter "min låtsas fru", vi fick oss troligt mycket härliga skratt. Kring klockan 20 i fyra så skjutsade Adam in mig till StepIn så att jag slapp cykla dit. Körde min rehab träning som är otroligt seg men kan ju inte göra så mycket åt det. Ska nog göra mig lite mat snart eftersom att jag endast ätit frukost och popcorn i massor.
Imorgon blir det att fara tillbaka på skolan så att vardagen kan komma igång igen som den ska, lär nog ta med mig en krycka eftersom att jag inte kan böja knät nu, sen blir det att lämna Boden lite och umgås med en kompis vilket kan vara ganska bra just nu känner jag :)


RSS 2.0