Driver

Hade ju en tid där då jag var så sjukt taggad på att börja plugga till körkortet. Efter 140 sidor och två faser så måste jag medge att jag är hyfsat less. Varför måste det vara så förbannat komplicerat? Kan det inte vara lika enkelt som när min farmor tog det? Har tänkt börja på fas C i fem dagar nu men det har aldrig blivit av. Igår däremot så blev jag ganska så taggad igen eftersom att jag fick min bil. Det är en Saab 9-5 aero - 00 så nu gäller det att börja på fas C och F. Var nyss på körskolan och testade fas C för andra gången och fas F för första gången, gick hyfsat faktiskt.
 
Nu har jag en lektion kvar (slutar halv fem) och sen blir det stallet för en myskväll med hästen innan jag far hem och fortsätter plugga.
 
 
 

Idag..

har jag varit på halkbanan så nu mina vänner är det nära! Ska köra tre gånger nästa vecka sen ska jag boka skrivningen och uppkörningen. Pluggar just nu som en galning till provet och än så länge har jag klarat fas A och B så nu är det bara C och F kvar. Nåja, ska fortsätta plugga nu! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuff-tuff

Hade en helt underbar semester i Grekland. Vi var på ön där dom spelade in mamma mia, Skiathos. Det var ca 44 grader varje dag och inte ett moln på himlen. När vi kom hem till sverige så tog vi några dagar och bilade genom sverige. Nu så är mamma och pappa i en stuga hos min morbror och hans fru och jag ska snart åka till tåget. Tåget ska åka klockan 21:31 från Boden mot Östersund och jag ska vara där tills den 17. Är lite nervös inför resan. Tänk om jag missar bytet, försover mig eller helt enkelt inte hittar till det andra tåget. Gah! Önska mig lycka till :)
 
 

RSS 2.0