Don't push me. I'm so close to the edge

God kväll!
 
Har precis kommit hem från en mysig kväll och middag hos min farmor. Trodde att vi skulle äta en ungspannkaka eller palt men det blev en tre rätters med morotssoppa med räkor till förrätt, lövbiff med bacon, potatis och ärtor. Sen till efterrätt blev det en lingonpaj med grädde så nu sitter jag med matkoma och väntar på att jag ska skjutsa pappa och mamma till Lotus där det är musikframträdande av Stefan Gunnarsson och till sist ska jag köpa lite godis och popcorn till mig själv och ha en riktig myskväll i min ensamhet.
 
 
 
 

Skulle ha lärt dig hur man kör bil !

Har nyss kommit hem från en dag med massa mys och lite irritation.
Åkte till frissan idag för lite färg och klipp och på Coop parkeringen så väljer en av bilisterna framför mig att han ska in på en parkeringsficka precis där han är men för att ta sig in måste han först backa och då blir ju problemet att jag står bakom honom med min bil och inte kan backa för att jag i min tur har bilar bakom mig men bryr han sig? Nej, han backar, jag lägger mig på tutan men jag tror karln var döv också vilket slutar med att han backar in i min bil. Sen kör han fram nån centimeter för att sen se om han kan backa bort mig denna gång, jag lägger mig på tutan igen och han backar in i mig igen. Jag blir nu vansinnig, går ut ur min bil och blänger som en galning på gubben som ändå försöker backa igen men när han är tre centimeter ifrån mina extraljus stannar han och styr in på parkeringsfickan. Jag kollar då och kan konstatera att det inte blivit några skador på min bil och av någon anledning tänker jag inte nog långt så jag kör där ifrån?! Kanske jag borde ha tagit gubbens nummer, skällt ut han lite och sen i lugn och ro kollat på bilen för nu när jag kommer hem ser jag ju att bilen ändå blivit lite skadad. Ett av mina tre extraljus är lite mer riktat neråt än dom andra. Ajja, ibland tänker man inte så långt men det är ju för sent nu att "göra om och göra rätt". Ljusen fungerar ju iallafall.
 
Har iallafall klippt lite och färgat till en tydligare ombre och jag är riktigt nöjd, bild imorgon. Sen for jag på relaxen med Julia, Linus, Robin, Nicolas och Sandra och nu är jag hemma, helt utvilad och hyfsat glad igen.
 
 
 

Shine bright like a diamond

God morgon!
 
Har precis stigit upp och ska göra mig lite nudlar innan jag åker in mot stan för att klippa mig och färga håret. Ska ha samma stil som nu men ännu lite tydligare ombre.
Ikväll blir det mest troligt Nordpoolen med Julia och Linus. Längtar verkligen efter att få sitta i bubbelpoolen och halv sova.
 

Merry Christmas

Hej på er!
 
Hoppas att ni haft en riktigt bra jul, det hade iallafall jag. Det var en enkel jul med inte så mycket folk och jag måste erkänna att det var väldigt skönt. Det var bara pappa, mamma, Rasmus, Carolina, Theo och så klart jag som firade tillsammans. Har bara fått julklappar som jag velat ha.
 

♥ Nya täckbyxor till ridning

♥ Ny ridjacka

♥ Ny stall mössa

♥ Presentkort på Make up store

♥ En ring

♥ Nya ridskor

♥ Presentkort på Resia

♥ Pengar

♥ En ljusstake

♥ Ett halsband

 

Tror inte att jag har missat någonting men det är inte omöjligt.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med Julia och hennes kille Linus. Blir nog att hyra hem någon film och snacka skit. Blir nog en hyfsat tidig kväll också för imorgon är det storheden som gäller med mamma och pappa för att kolla efter en mobil till en kompis som inte orkar åka och trängas på rean men som också vet att jag älskar att shoppa och mer än gärna åker och tittar på en mobil. Som ni kanske förstår så blir det ingen fest för mig ikväll eftersom att det inte blev någon lugn helg så kör jag på en lugn tisdag istället.

 


En helg i lugn och ro

Hej på er. 
Jag har precis kommit hem, slagit in några paket och nu ska jag snart åka på stallet och ha en riktig mys dag med hästen. Om jorden nu går under imorgon måste jag säga att dom sista dagarna har varit riktigt bra. Allt rullar på bra nu och jag har inte mycket att klaga på. Ingenting egentligen. 
 
I helgen var vi ut och firade Fanny som fyllde 18. Började med middag och förfest i Luleå och sen tog vi bussen hem och festade på Lotus. Hade riktigt trevligt men börjar känna nu efter tio helger i rad med festande att en vit helg framför tvn inte skulle var helt fel heller. En helg med gym, film och go middag.. Kanske får ta och bjuda över mina tjejer och ha en tjejkväll!? 
 
 

I år ska det bli en underbar jul

Hej hej!
 
Har precis kommit hem från stallet. Har ridit Gavina några varv runt kvarteret idag eftersom hon vilat dom senaste fem dagarna och jag måste säga det att hon var inte måttligt pigg. Var knappt så att jag hade tid att sätta mig ner i sadeln när jag red lätt. Men en pigg häst är en frisk häst!
 
Nu ska jag plugga lite och sen blir det att ta en tidig kväll så att jag orkar stiga upp i tid för en gångs skull.. Har bara en lektion imorgon och det är prov så har tänkt åka på stan och kolla julklappar sen. Det svåraste med julklappshandlandet i år är att när man frågar min pappa vad han vill ha är svaret "Snälla barn". Det har han ju haft hela tiden så känns lite tråkigt.
 
Någon som kanske har tips på bra julklappar?!
 

Sista rycket innan jul

Hej på er !
 
Var i Umeå i helgen och hälsade på min kusin Julia. Vi hade otroligt trevligt men det är ändå skönt att vara hemma igen. Upptäcker att ju äldre jag blir desto mer märker jag av min klaustrofobi. Alltså rädsla för trånga utrymmen. Tidigare har det bara handlat om hissar men nu har jag svårt för att gå på toan också. På vägen till Umeå satt jag och höll mig i 2 h så till slut hade jag så ont i min mage att jag inte kunde röra mig. Jag fick till och med öppna upp gylfen för att kunna sitta. På vägen hem så var det samma sak men efter ca 2,5 h så kom jag fram till att jag hade fortfarande 2 h kvar av resan och jag skulle aldrig klara det så länge så med en puls på 180 var jag helt enkel tvungen. Måste nog jobba med det där lite.
 
Var och gjorde naglarna igår hos Ellen Nyström och jag är otroligt nöjd så lär bli en stammis där framöver. Nu ska jag slänga mig i duschen och göra en ansiktsmask innan jag går och lägger mig. Hade tänkt försöka hinna rida imorgon men måste också hinna plugga till provet på torsdag. Det är som det sista jobbiga jag har innan julen vilket känns väldigt skönt för sen kan jag bara slappa och shoppa presenter.
 

RSS 2.0