Fullspäckat schema, som det ska vara

Imorgon mina fina så blir det en fullspäckad dag. Klockan 10 ska jag vara på ett möte i södra svartbyn, efter det så ska jag hinna till stallet för att göra alla sysslor där. när jag är klar på stallet ska jag hinna sola förhoppningsvis så man är lite brun inför sin födelsedag. Klockan 16 börjar jag jobba och jobbar till 23 - 24 eftersom att vi har musikafton på Norrigården igen. När jag sedan jobbat klart ska jag och Lars kanske fara förbi Brännastrand på vägen hem beroende på hur mycket folk dom har.
 
Idag så har Louice Mickelson testat rida Gavina eftersom att vi ska åka på semester från och med nästa helg och som tur är så fungerade dom riktigt bra ihop. Ska bli roligt :)
 

Donut hår

Efter att ha jobbat från 10-14 så for jag till Frisyr Dam och Herr för en inpackning och klippning som jag blev otroligt nöjd med. Har också sett olika tjejer som har en sån cool håruppsättning men jag har aldrig förstått hur dom gör den. Det är en stor "boll" på huvudet som otroligt snyggt ut, frågade min frisör och hon sa att dom använder sig av en s.k donut som man sen tuperar håret runt. Självklart var jag tvungen att gå till H&M och köpa en sån och är väldigt nöjd så nu är frisyren bestämd till på lördag.
 

Har hunnit med stallet också där det blev ett toppen pass med Gavina och imorgon så ska personen som kanske ska ha Gavina under tiden vi åker på semester få testa rida henne. Känns riktigt spännande och roligt så jag håller tummarna att det går bra.

You are the one

Sista dagen i Malå nu och vädret är riktigt fint. Solen skiner och myggorna har försvunnit. Är väl för att det små blåser lite här. Tycker det är ganska fränt att jag som förr inte kunde vistas i samma rum som det hade varit en hund i kan nu gosa med en utan några som helst problem. Kanske man kan få slippa vara en hund allergiker någon gång i framtiden?

Counting down the days untill my b-day

Hej på er.
 
Har precis kommit hem från Lars farmor och farfar. Idag så har vi mycket bättre väder än igår, till och  med solen har tittat fram. Jag har nog aldrig varit med om så mycket mygg som det är här men det är inte bara mygg utan också min största rädsla som får mig att springa för livet.. Bräms!! Dom jävlarna som alltid ska tugga på en. Förutom våra köttätande, blodsugande och flygande vänner så är det riktigt mysigt här.
Imorgon åker vi hem vid 14 som jag förstått och då blir det att fara direkt till stallet och krama på min dam, längtar! Sen så väntar också en sväng förbi solariumet så att man är brun och fräsch till sin 18 års dag. Måste erkänna att jag har börjat räkna ner dagarna, eller jag började med det för nån vecka sen. Kommer ju att jobba till 23 på fredag så innan jag är klar där så hinner jag fylla 18 och då ska man fira med fina Sara genom att åka ut på Boden Alive.

Fy F** vilken idioti !

Man blir då förundrad att det finns sådana tragiska människor som bara är ute efter att förstöra för andra. Efter en mysig kväll med framträdanden av Stig Norbergs 60-tals orkester så är det självklart någon som måste förstöra. Ett inbrott på Norrigården avslutade kvällen. Varför kan inte dessa människor göra som alla andra? Skaffa ett jobb och tjäna era egna pengar så att ni kan köpa det ni är ute efter. Om inte så panta lite burkar! Nej fy f** SKÄMS!!
 
 

Zzzzzzz

Nu är det dags för att gå och lägga sig känner jag. Ska upp klockan 07:00 imorgon för att hinna packa och fara till stallet eftersom att jag åker till Malå imorgon med Lars för att hälsa på svärföräldrarna. Planen är att komma hem vid 16 på tisdag eftersom att jag har ett sommarjobb och en underbar häst som väntar på mig. Känns lite jobbigt att hela tiden vara borta, eller ja, är ju inte borta hela tiden men känns ändå som om jag saknar att vara hemma lite. Hur som helst så vet jag att det kommer bli super trevligt som vanligt hos Rikard och Susann. Ska försöka blogga flitigare än vad jag gjort de senaste dagarna :)
 
 

Sovmorgon och våra musikframträdanden imorgon

Har precis kommit hem från stallet, stannade på vägen för en fantastiskt god Delifresh kycklingburgare. Imorgon mina kära läsare kan jag säga att det kommer bli en välförtjänt SOVMORGON! Har varit så himla trött dom senaste dagarna. Vaknar och är alltid tjurig för att jag är trött och har ont i huvudet men kan ändå inte lyckas med att somna tidigt på kvällen.
 
Imorgon så börjar jag först klockan 18 för att arbeta på vår musik kväll som är på Norrigården. Vi kommer ha framträdanden av Stig Norbergs 60-tals orkester så för dig som är intresserade av en mysig musik kväll med stor buffé så är du väldigt välkommen. Buffén kommer stå framme från klockan 17:00 och musiken börjar klockan 19:00. Tyvärr så kommer vi mest troligt få ett mulet väder som kanske bjuder på regn men vi på Norrigården är alltid ett steg före så ute på vår uteservering finns 180 kvm party-tält som ni kan sitta under.
 
Hoppas att vi ses där! :)
 
Vet ni vad mer jag har kommit fram till? Nästa Lördag fyller jag 18!! Helt galet. Känns verkligen inte som om jag snart fyller år men ser ändå framemot det otroligt mycket.
 

Cape East

Hej på er.
 
Vi har precis kommit hem från Cape East och Ikea. Det har varit så fantastiskt mysigt och underbart. Cape East var inte som jag trodde men inte åt det dåliga utan det var otroligt mycket mysigare. Nu så ska jag bara slappa lite för efter två dagar med bad och Ikea är man farligt trött. Lars kommer hem från gymmet på en timme så då blir det väl att laga det vanliga, spagetti och bacon i en gräddsås. Yummy! :)
 

Manhem Camping

Hej på er.
 
Har varit hemma i Luleå nu i ca 30 minuter. Vi har haft det otoligt mysigt i Piteå men vädret har varit lite sisådär men det gör ingenting. Det har varit mulet men ca 23-25 grader varmt. Idag så har vi varit på stan och handlat lite till så jag har sammanlagt köpt två par skor, ett par Björn Borg och ett par snygga lack pumps. Jag har köpt ett par stuprörs jeans och ett par pösiga. Två linnen och två par ringar. Sen har jag köpt en present till mamma och en till pappa men det är fortfarande hemligt vad det är för någonting eftersom att dom inte fått dom än. Måste tipsa om det otroligt trevliga campingen vi hamnade på. Vi for ju till Piteå havsbad men just denna helg hade dom 25 års gräns pga dragraceing så vi for till en caming som heter Manhem. 170 kr per natt för tält istället för 260 som havsbadet skulle ha. Vi var nog dom yngsta där och dom enda med tält men alla var så otroligt trevliga mot varandra. Nu så ska Lars snart och träna och jag ska börja diska och sen göra lite middag :)

Tio kopior om och om igen

Igår så hade vi så sjukt mycket folk på Norrigården att man knappt hade tid att andas, idag är det ko lugnt. Sitter uppe på kontoret och skriver ut menyer som man kan ta med hem om man är intresserad. Igår så packade jag och Lars klart inför Piteå och sen for jag till stallet för ett lika roligt pass som de senaste. Det är så roligt att rida henne nu för hon lyssnar så otroligt bra på handen och tjafsar inte längre emot. Efter det for jag förbi Elina som jag inte har träffat på hur länge som helst och för att avsluta kvällen så blev det tv slappande med Lars, mamma och pappa.
 
Idag så ska jag jobba till 14 enligt schema och sen ska jag till stallet. Tror dock jag ska stanna på Max först och köpa mig en sån där förbaskat god milkshake med blåbär. För er som inte har testat den så rekomenderar jag den verkligen! Efter att jag har varit i stallet så ska jag packa kläderna jag ska ha med mig och möjligtvis åka till Step In eller Sensia som dom nu döpt om det till och gymma lite. Blir nog mage, ben idag eftersom att jag körde överkropp sist.
 
Nej, nu har jag bara två papper kvar att kopiera upp sen blir det att kila ner och fortsätta jobba. Är sjukt kul faktiskt :)

Piteå inställt

Blir ingen tävling för mig i Piteå i helgen eftersom att Gavina har blivit svälld i böjsenan höger fram. Det har ju lagt sig så är endast högst upp i fästet men känns ändå onödigt att chansa. Är viktigare för mig att hon mår bra. Istället så kommer jag att åka till Piteå havsbad på fredag till söndag med Lars och tälta. Kommer bli otroligt mysigt! Vi ska sola (om vi får någon sol) bada och shoppa lite. Längtar verkligen :)

RSS 2.0