And away I go

Sitter i soffan och kikar på bilar tillsammans med pappa. Finns så otroligt många intressanta och snygga bilar som man vill ha. Synd att inte pengarna räcker till för att köpa alla. Ska snart sova för imorgon så väntas ett 9 h pass på norrigården. Tror dock det kommer bli längre, bra med pengar dock :)
Nattinatt
 
 
 
 
 

Medryttare

Är så otroligt taggad inför allt som har med ridning att göra just nu så jag känner att jag nästan skulle vilja bli medryttare på någon häst i hoppning. Skulle vara så otroligt roligt men det handlar ju om att tiden ska räcka till åt min egen dam också, är därför det mest skulle handla om hoppning någon dag i veckan. Vet ni någon som är intresserad så bara att höra av sig ;)

[email protected] eller 072-2329669


Har haft en lektion idag med min dam för tränare men jag red bara ca 10 minuter i slutet och hoppade. Gavina är ju en ganska speciell dam och ibland så känner jag att jag behöver en mer rutinerad ryttare än mig själv för att visa henne de saker som varken hon eller jag kan. Är tur att man har så snälla och duktiga tränare som man har :) Allt känns underbart nu!
Imorgon ska jag upp tidigt fast än jag är ledig och så ska jag på stallet för ett mysigt dressyr pass i det fina 9 gradiga vädret som är lovat.

Vi hörs imorgon :)

 

 

 

 


Du måste flytta på dig

Hej på er.

Fick nyss ett litet mini utbrott då det händer ännu en gång att jag skriver ett helt inlägg och sen så råkar man komma åt någon knapp på den här förbannade datorn så att den backar och allting försvinner. GAH!

Har iallafall pendlat mellan Boden och Luleå nu i tre dagar och måste erkänna att det är riktigt skönt att sitta på bussen varje morgon. Är dock lite mer pinsamt när man somnar och vaknar av att man slår i huvudet i rutan så att det dånar och alla tittar på en. Hände tre gånger igår när jag åkte till Luleå efter jobbet.
Börjar klockan tio imorgon igen så nu ska jag ta en slappar kväll och kika på tv med Lars som åker till Skellefteå imorgon. Hade egentligen tänkt åka dit till festivalen på lördag men har ett nio timmars pass på lördag och det känns lite mer värt det ;)
 
Här har ni några bilder från tävlingen i Luleå.
 

Förändringar

Oj, vilken chock att kika in på bloggen nu och inse att dom har skaffat ett nytt utseende på den. Hur länge har den sett ut såhär? Har varit en ur usel bloggare på senaste tiden tyvärr.
 
Firade midsommar med släkten och Lars ute vid havet i en mysig liten stuga precis innan Kalix. Nu så är jag i Luleå och ska snart börja stor städa i lägenheten, ge den ett ansiktslyft. Funderar på att åka till Skellefteå i helgen med Lars till festivalen som är där men jag måste först kika på hur mitt schema ser ut. Om jag åker så ska vi bo i hans pappas lägenhet som han har när han jobbar i gruvan där. Nej, nu så påbörjar jag mitt städande ! :) 
 
 
 

Sommaren utan värme

Hej på er.

Ställde alarmet idag på klockan 09:00 för jag tyckte att det skulle vara onödigt att sova bort sommaren. När alarmet gick och jag kikade ut så kände jag att det är lika bra att fortsätta sova. Är så otroligt tråkigt väder just nu alltså, regn, rusk och kyligt. Vilken sommar det här är alltså?! Vaknade klockan halv två istället och sen har jag bara suttit framför tvn och tagit det lugnt med mamma. Ska snart åka och handla och sen blir det stallet och en longering om vädret tillåter.


This is my happy moment

Nu kan man snacka om att det var länge sen jag bloggade. Idag så har jag varit och tävlat i Luleå på Norrskenets rid och körsällskap tillsammans med mamma och Carolina. Gick riktigt bra på båda klasserna. Blev felfri på 90 cm och fick med mig en rosett hem. Jag blev också felfri på 1m men jag vet inte placering än, vet iallafall att jag inte hamnade på prispallen. Nu så taggar vi igång till nästa tävling som är den 6 och möjligtvis 8 Juli i Piteå. Funderar på om jag ska hoppa 90 cm och 1m på fredagen och åka tillbaka på söndagen och testa min första på1.05. Ska höra med Robert först och sen får vi ju se hur mycket jag hinner med tränandet. Vet iallafall att jag hoppar på fredagen.

Nu så sitter jag hemma och försöker komma på vad jag ska göra resterande del av kvällen men det går ganska segt kan jag medge. Ska iallafall ta det lugnt med tanke på att jag steg upp klockan 05:00 imorse

Är ganska fränt att innan den första klassen så är jag alltid ganska så nervös men till den andra så är det som att allt har lagt sig. Försökte att vara mer bestämd idag på "tävling" och gjorde mitt/vårt bästa.



Zombie

Tjenamoss!

Har sovit ca 5-6 h inatt så är som en riktig zombie. Satt uppe och pluggade riktigt sent igår och gjorde en liten tabbe, jag drack en hel del energi dryck. Slutade med att jag var riktigt pigg och inte kunde sova. Om ni undrar varför jag pluggade så hade jag som sagt ett prov idag eftersom att jag missade det när jag var på mallorca.

Har precis kommit tillbaka från stan. Har nämligen köpt mig en ny tungpiercing. Den med röd glaskula jag köpte gav mig skavsår uppe i gommen så har köpt en kristallblå piercing med ett täckande hölje så att jag inte ska få nå mer skav.

Nu ska jag gå ner och äta lite sallad och sen bär det iväg till stallet för att rida hopplektion för Robert klockan 13.



Svenska impulser

Nej ni, nu är det dags att gå och lägga sig! Har pluggat ett bra tag nu men känner att jag börjar bli hyfsat trött så ska bara äta någonting och sen gå till sängs.

Imorgon blir det en ganska tidig morgon för jag ska hinna till stallet och rida, jag ska hinna plugga och klockan 17:45 ska jag, Sara och Anna vara i Luleå för att få en sminkning och håruppsättning av Modellab. Nattinatt!


You think you know me, think again

Dags att börja plugga lite till provet som jag har på måndag. Missade ju ett prov när jag var på mallorca i november. Har skjutit upp det så mycket som möjligt och nu så är det här det sista tillfället jag får att göra det på. Sen ska jag hinna med en sväng till norrigården för lite mat innan jag far till stallet för att rida och fixa allt annat :)


Pix



Här har ni lite bilder från tävlingen i onsdags. Nu är det 8 dagar kvar till nästa som blir i Luleå.

Nu så ska jag snart slänga mig i duschen och göra mig klar innan alla kommer hit. Det är ju skolavslutningsdag nu så ikväll blir det fest! Ska försöka sköta mig och ta lite nya snygga bilder.

Ingen stress här inte

Tjenare. Hoppas att allting är bra med er.

Har precis kommit hem från stallet. Måste erkänna att det är mer fix än man trodde inför tävlingen. Först så putsade jag upp lite saker sen så packade jag in en del i tävlings skåpet. Efter det tog jag in Gavina och begav mig ner till BRK för ett dressyr pass på en häst som inte var sammarbetsvillig idag. Får se det från den ljusa sidan, hon var suuuper fin igår när jag hoppade!

Nu så ska jag duscha och göra mig klar för sängen för imorgon blir det ännu en fullspäckad dag. Först ska jag på stallet och duscha Gavina inför tävlingen, efter det ska jag cykla till skolan och få veta betygen i svenska, engelska och samhälls. När jag fått veta det så är det tillbaka till stallet och rida lektion och sen ska jag vara på BRK för lite fix inför tävlingen. Efter det ska jag hem och baka till tävlingen eftersom att det är obligatoriskt och till slut så kan jag ta det lugnt. 

Ajja, ingen stress här inte!






Stil

Sitter med Julia på Stil och hon får en riktigt snygg frisyr till balen som för övrigt börjar klockan 14:30. Sen blir det att åka till henne för sminkning. Kommer bli så trevligt!

don't make me say ice

Ska precis lägga mig i soffan faktiskt för att sova. Känns fortfarande ganska bra men är mer svullen så har tand avtryck på min tungspets, haha. Ska läsa lite bok nu och sen sova för att orka upp imorgon för att följa julia till frissan och sen sminka henne innan balen. God natt snyggar :)

Efterlängtade piercing

Idag skedde det, den efterlängtade piercingen i tungan. Måste ärligt säga att det inte gjorde så speciellt ont, typ som naveln. Nu efter så har jag inte ont alls, jag är bara lite svälld och jag kan prata helt utan problem. Måste ha haft tur eller någonting med tanke på att hon sa att det skulle göra väldigt ont efteråt. Riktigt nöjd iallafall! Längtar bara tills jag kan byta till en kortare stav för den här är alldelens för lång med tanke på hur lite svälld jag är.



Som sagt, lite svälld är jag iallafall.


Nu så inväntar jag Julia och så ska jag test sminka henne inför morgondagens bal. Kommer bli så kul :)


RSS 2.0