I do not care where you are, I know you will be by my side, forever

Hejhej!

Har alldelens nyss kommit hem från stallet och Kicki lektion. Har gått riktigt bra idag också, har ett riktigt bra flow just nu känns det som. Håller tummarna bara på att det förblir så också!

Ska käka lite popcorn nu och kolla runt lite på datorn innan jag duschar och går till sängs. Var så sjuuukt trött i morse så det finns inte. Julia och hennes pv Linus kom förbi igår och kikade på lite tv och fikade med mig efter att jag hade gymmat så fastnade vid "sjätte sinnet" Riktigt bra film faktiskt. Den har tydligen fått 9.2 på nån undersökning. När det var ca 15 minuter kvar så var jag så förbannat trött, det vart paus och jag insåg att jag inte ville vara vaken nå mer. Alltså, såg två timmar film och struntade i slutet. Kommer ju bli tvungen att se den igen bara därför.

Iallafall så ska jag ta en tidigare kväll nu så jag orkar upp imorgon. Ska försöka få tag på Robert så att jag kan hoppa, om inte det blir så får Gavina vila imorgon och så far jag till Luleå. Kanske måste säga det till Lars också? Ajja, läser du det här Lars så vet du att jag kommer till Luleå imorgon kring 20:00-21:00.



Sen så vill jag sända en tanke till Henrik Ulander, hans familj samt anhöriga. Jag kände inte Henrik men beklagar djupt sorgen. Många tanke kramar till er och ta väl hand om er <3

Jag vet att när min moster Agneta gick bort så fanns det en tanke som underlättade det hela för mig. Det var att jag aldrig skulle säga att Agneta VAR, utan att Agneta ÄR. Oavsett om hon finns här hos oss eller inte så är hon alltid den samma i våra minnen. Hon lever vidare där och därav kommer jag aldrig säga att hon VAR någonting. Agneta ÄR en underbar person!!


Slut spurten

Måste lära mig andragradare tills måndag för då gäller det att visa att jag kan dom så jag får G i matte B. Så jävla surt att jag fick ett jävla slarv fel på det!! Jaja, känns ganska lugnt ändå faktiskt. Ska lära mig en sak på 6 dagar. I'm gonna make it! ;)

NO MORE!

Hej på er.

Är i Luleå nu hos älsklingen och har precis duschat och gjort en ansiktsmask. Nu ska vi se lite tv och sen blir det hysat tidig kväll. Får inte glömma att jag ska få en efterlängtad massage också av världens bästa.

Är på gränsen till ett sammanbrott nu känner jag. Varje gång jag planerar ridning så blir det någonting som kommer ivägen. Nu så har Gavina lyckats bli sväld i vänster bak sena. Som tur är så har det gått ner bara på två dagar men ändå så är det ju dumt att "utmana ödet" eftersom att en senskada är det sista vi vill ha! Nu räcker det med skador!



if I could write you a song to make you fall in love, I would already have you up under my arms

Har nyss hämtat ut Rasmus present och blev helt ärligt riktigt nöjd. Snart ska jag springa coopers vilket känns lite smått tragiskt med tanke på min kondition. Wish me luck!

Tips sökes!

Sitter ute i kortärmat och väntar på bussen hem. Är så galet skönt väder ute så det känns tragiskt att jag ska hem till skolan. Idag så ska jag klippa mig och färga men minns inte vilken tid, suck.. Vet inte heller om det ska få bli mörkare eller ljusare. Hjälp?

This is not funny

Har ridit ett toppen pass idag igen för Robert. Allt känd helt underbart nu med hästen, helt otroligt! Sitter på bussen på väg till Luleå och min fina Lars för lite onsdags mys. Är helt sjukt hur allt jag tänker på slutar med att han flyttar snart. Känner bara ju närmre jag kommer att jag blir bara mer och mer deppig. Ska nog dricka lite yoghurt och deppa nu i min ensamhet.

Skratt och gråt

Hej på er.

Håller på att färdigställa psykologin som ska skickas in idag. Ska också fixa lite inför samhälls redovisningen på fredag och sen är alla redovisningar avklarade.

Har haft nationellt prov idag i matte men kan säga att det blev inte så mycket gjort som jag hade hoppats på eftersom att alla mina tankar varit på andra ställen. Fick veta igår att Lars flyttar till Brunflo, Östersund i början på augusti. Anledningen är hans hockey karriär. Så otroligt tråkigt för oss men jag försöker iallafall stötta honom fullt ut. Som jag alltid sagt, får jag ett förslag att komma till någon duktig ryttare och träna så nog fan skulle jag ta varje chans jag får!

Men nu till roligare saker. Har ridit för Robert både måndag och tisdag och ska till stallet idag kring fyra för klockan fem ska jag rida för honom igen. Kan säga att det är inte samma häst. ÄNTLIGEN har vi förstått hur man ska rida henne. Har ju alltid fått höra att vi ska ha längre tyglar på henne och inte ställa igenom henne så mycket i höger varv men då har hon alltid legat mer eller mindre i tygeln och bitit tag i bettet. Med Robert är det korta tyglar som gäller, mycket förflyttande och ledande tygeltag samt att ställa igenom henne ordentligt i båda varven och vips så har man ingenting i handen. Hon gör fina avsaktningar, igångsättningar och stretar inte emot handen. Känns så otroligt roligt att rida henne just nu så längtar verkligen efter dagens pass!

Kanske ber mamma ta något kort sen så ska ni få se vilken snygging hon är :)




om-nom-nom

Sitter på Dagoberts med mina fina damer Sara och Josefine för en god varm macka innan det blir att kika efter en mors dag present. Pengar rullar ut som dom ska.

Planering är A och O

Hej på er.

Har ett riktigt långt hål nu så ska göra lite skolarbeten när jag ändå har tid.
Efter skolan ska jag till sjukgymnasten för lite akupunktur innan det blir hoppning för Robert. Även fast det har gått lite sisådär sista tiden så är jag otroligt taggad för tävling. Har ändrat om lite så den 6/6 blir det att hoppa 0.90 och 1m här i Boden och den 17/6 blir det att hoppa 0.95 och 1.05 på Norrskenets kör och ridsällskap. Nu får vi hålla tummarna så att allt faller på plats innan men det tror jag nog.

Idag ska jag testa hoppa på parerstångsbettet för första gången och förhoppningsvis fungerar det.


morsdag

Morsdag närmar sig med storm steg. Inte nog med att jag skulle hitta födelsedagspresenter åt Rasmus och Carolina utan nu ska jag hitta på någonting åt mans också! Vad tusan ska jag ge henne? En tungpiercing? Ja jag hade då blivit glad om jag fick en sån.. Äh, kommer nog på någonting bra som HON vill ha. Tips

If we ever meet again

Hej på er.

Har precis kommit hem från en cykeltur till Rasmus, Carro och Theo i bodsvedjan. Nu så kikar Lars och pappa på hockey VM och jag ska göra det jag mer eller mindre alltid gör nu för tiden, kika på häst videor. Har stått som banpersonal idag på BRKs ponny tävling i hoppning och det är så otroligt många som är så duktiga. Man kan inte annat än bli imponerad.

Snart så ska pappa hämta mamma från stallet och då blir det ett besök hos grillen och käka lite middag och sen ska jag plugga matte nån timme så att jag klarar nationella provet. Minns ju knappt någonting från de tidigare veckorna. Med lite hjälp av matte E Lars så kommer det nog bli bra :)


Förskylnings slappande

Red ett ganska så givande pass idag i dressyr paddocken med Gavina. Vi får hålla tummarna för fint väder imorgon också.

Nu ska jag hämta minneskortet och kika på lite hopp videor för att se vad jag ska träna på innan tävlingen den 6/6. 


High heels





Dom nya skorna av mamma och pappa från Cypern.


Inställt 26/5

Har nyligen kommit hem från stallet och försöker få tag i en box till tävlingen den 6/6 här i Boden. Ställde in den i Jokkmokk då jag kände att vi inte riktigt är redo efter dagens hoppning. Som tur är ska jag få lite proffs hjälp med henne några dagar här framöver innan tävlingen i Boden så det ska nog bli bra. Hon gick iallafall bättre på det här bettet än det andra jag använt tidigare men hur som helst så trivs jag mest med hacket.

Hur som helst så känner jag ändå att det bara går framåt i hoppningen och den övriga ridningen just nu så ska inte klaga.

Mamma och pappa kom ju hem idag från Cypern, bruna nå så förbannat och med fina presenter. Fick två par riktigt fina högklackade sommar skor som jag ska lägga ut bilder på snart. Ska försöka hinna med det imorgon.


Grillkväll

Igår så hade vi grillkväll här på holmen med Jesper, Elina, Sara och Marcus. Vi hade super roligt och maten var så god. Det var bara synd att det blåste så pass mycket som det gjorde så vi fick lov att sitta inne och äta.

Nu så ska jag städa huset lite eftersom att mina fina föräldrar kommer hem från Cypern imorgon så då måste ju allt vara i topp! Sen ska vi försöka hitta pappas VIP kort till fotbollen och om vi inte hittar dom får vi lov att punga ut lite pengar själv men fotboll ska det bli iallafall. Ska nog tvinga med Lars på lite ponny dressyr innan också :)


Call me maybe

Har nyss kommit hem från stallet och väntar på att Anna Lena och Julia ska komma förbi och kika på nå skor. Det är min nya affärsidé. Jag lånar ut skor så ni slipper köpa nya. Julia ska låna skor till både studenten och balen. Sen blir det hårinpackning och slappar kväll men tror att jag ska passa på och göra några redovisningar också så blir det mindre på skolan :)


Så kan det gå

Hej på er.

Sista lektionen för idag, fördjupnings arbete i någonting som jag inte kommit på än. Har precis varit och kört vilket gick riktigt bra förutom mitt motorstopp när jag skulle backa ut så vi kunde börja köra.

Efter skolan ska jag och hämta cykeln från Cykel och Mek och sen tror jag att det blir 15 minuter i solariumet innan jag avslutar kvällen med att rida lektion för Kicki J. Ska nog rida på hackamore idag för att få lite variation på Gavina. 


My night off is on it's way

Imorgon åker mamma och pappa till cypern i en vecka utan mig. Ärligt, jag unnar dom det. Dom förtjänar det verkligen och jag kommer få en hel vecka till med Gavina själv samt så får jag och Lars huset. I veckan så har jag ett fullspäckat schema. Häst, gym, sjukgymnast, möte, körning och plugg. Ska faktiskt börja sommar träna nu, eller sommar och sommar träna. Är ju lite sent att börja träna inför sommaren nu men det skadar ju inte. Har helt enkelt inte haft tid på sistone att gymma med tanke på allt annat. Gör ju det sista provet som kräver mycket pluggande nu på tisdag så efter det får jag mer lediga kvällar. Försöker hålla gott mod med tanke på att det är snart sommarlov, även om snön utanför gör det svårt.


Parerbett, Pessoa Magic Full Cheek Bit - Sista chansen!

Igår så köpte vi ett nytt bett till Gavina i hopp om att hon ska tycka om det här istället. Sen vi började med hackamore så har Gavina mer eller mindre ratat bett. Såg det här när jag kikade på hästvideor. Finns ett stuteri i södra sverige som har underbara hästar och alla rids på detta bett i hoppningen så nu jädrar! Det är ett bett som ökar salivutsöndringen och ska ge en lugnande effekt. Det må se lite skarpt ut men ska vara tvärt om. Det har tre kopparrullar då vi märkt att hon trivs bäst med ett bett som hon kan fibbla med. Det ligger stilla i munnen tack vare dom upphöjda kanterna vilket är bra för mungiporna och som ni vet så får ju Gavina skavsår där då och då. Håll tummarna nu!! Imorgon invigs det.


Nu ska jag hem och käka popcorn efter två timmars pluggande på LTU. Känns bra inför matteprovet faktiskt, peppar peppar!


GT

Hej på er.

Sitter i lägenheten och har precis pluggat klart matten för idag. Nu så ska jag ta mig ett glas och sen blir det att kika på film. Imorgon så blir det att åka på LTU och plugga ännu mer! Riktigt roligt liv.


Ming Palace

Nu så har jag fem minuter kvar med lektion sen så går jag till stan med Sara och Elina för lite kinesisk mat på Ming palace, mums! Var otroligt länge sen jag var där. Kommer bli så mysigt.


It hurts, but in a good way

Kan inte påstå att jag tyckte det var skönt med akupunktur. Sist som jag fick det var när jag gick i sjuan, minns att det var otroligt härligt och avslappnande. Idag var jag så spänd så jag låg och sparkade med benen för att det gjorde så ont när han skulle sätta fast sju akupunktur nålan i min nacke och mina händer. Ärligt så har jag fortfarande ont i höger axel och är sjukt stel.

Sen blir man så uttråkad av att ligga helt stilla i 30 minuter i ett tyst rum utan en jäkla aning om hur fort tiden går. Ett tag räknade jag sekunder men när jag kom upp till fyra minuter lessnade jag.

Nu ska jag se lite tv, slappa, duscha och sen plugga innan jag sover.




Akupunktur 1.0

Hejhej.

Ska precis avsluta webb designs lektionen och bege mig till step in och Anders Lejon för lite akupunktur mest troligt. Ska bli så otroligt skönt att kanske få bort lite av spänningarna i nacken nu känner jag. Efter det blir det att plugga lite till provet som jag har sen. Känns hyfsat bra faktiskt.


It's so fluffy im gonna die!

Hej på er.

Har psykologi nu och håller på med ett eget arbete, en fördjupning angående aspergers syndrom. Ska vara på mellan 500-1500 ord, inte helt omöjligt!

Efter skolan ska jag till stan en snabbis med Sara och köpa sommarens/årets första glass på frasses. Tre lager mjukglass och tre lager strössel, tror ni jag längtar? Kvällen avslutas med att Lars kommer till mig och så ska jag plugga till provet imorgon i religion. Än så länge känns inte provet så svårt.



RSS 2.0