Vardags lyx i Östersund

Hej på er.
Har haft ganska lite för mig idag eftersom att Lars fick jobb sista minuten. Bestämde mig då att åka till 34ans spa och hälsa så och så bokade jag in en fisk pedikyr och spa pedikyr till imorgon så då blir det att unna sig lite finare fötter. Tur det eftersom att jag och Lars ska på östersunds bad på torsdag. Vi körde förbi det idag och jag kände mig som 10 igen. Det är så sjukt stort och ser så sjukt roligt ut! Ska ta och plugga lite till nu och sen ska jag laga mat. Blir pasta och lax.
Förresten, vet inte om jag ska köpa ett par svarta linser till halloween i år. Jag ska vara en fallen ängel hade jag tänkt. I Boden kostar ett par linser ca 290 - 375 kr men här kostar ett par 198 kr, om jag vill ha lite roligare som dom som lyser i mörkret kostar dom 229 så det är ju ändå inte ens nära kostnadsmässigt. Kommer nog åka hit nästa halloween och köpa hela outfiten här eftersom att det är så sjukt mycket billigare och dom har otroligt mycket saker. Jag vet inte, vad tycker ni? Linser eller inte?
 
 

Prosit!

Fy, har dragit på mig en jäkla förskylning. Är sjukt snorig, nyser och känner mig lite febrig. Sen har jag ont i nacken som pricken på i:et. Ajja, ska iallafall göra mig klar och åka in på stan nu eftersom jag måste hämta mina papper från praktiken. Hoppas jag blir frisk snart för i helgen blir det ju farmen!

The weekly photos

Tänkte lägga upp lite bilder från mina dagar här i Ö-sund.
 
 
Jag och Pelle var på Sir Winston och åt middag i torsdags. Ingen av oss var speciellt hungriga egentligen så vi åt två stycken förrätter istället för varmrätt. Det här var min första förrätt. En varm chevré ost med grönsaker och en god sås.
 
 
Dom sista bilderna är från 34ans spa. Dom är det enda stället i Östersund som har fisk pedikyr. Tyvärr kunde jag inte få så bra bilder på fiskarna då dom inte tycker om starkt ljus så om jag tände lampan så simmade dom bort till den mörka sidan och hade inte hjärta att använda blixten.
Innan jag var klar med min praktik så köpte jag dom en blomma som tack för att jag fick vara där. Insåg också att den floristen i Östersund jag var hos gillade att ta betalt. Fick en chock när hon sa vad hon skulle ha för den. Men men, det var det värt!
 
Köpte denna idag också. Tyckte den var riktigt snygg!  Det är ju en sån man ska ha bakom örat om det är någon som inte vet det.
 
 
Nu ska jag ta och göra mig lite mat och sen starta pluggandet.

Lovet som inte fanns

Hej på er. 
Har precis stigit upp och det har varit väldigt skönt med en lång sovmorgon. Har tänkt göra mig lite pasta och bacon och sen sätta igång med nk pluggandet och sen lite matte. Önska mig lycka till!
 

New in! Sky höga klackar

Hej på er.

Har köpt ett par nya skor igår och jag hade verkligen tur. Dom har tidigare kostat 399 kr men nu var dom på super rea eftersom att de var deras sista par och dom var i MIN storlek! Nu kostade dom endast 99 kr. Dom är dock sky höga och har en uppåt tå vilket gör att jag kommer behöva en hel del sko träning. Sitter faktiskt i dom nu och ska gå runt lite med dom innan jag ska till hockey matchen.
 
Idag var det sista dagen på praktiken och jag har haft så otroligt trevligt. Tänker lägga upp lite bilder senare ikväll på stället. Idag fick jag först prova en soldusch och sen fick jag testa en typ av massage bädd som endast finns i Göteborg, Stockholm och så klart Östersund. Den heter Nuga Best och var otroligt skön!
 
Nu ska jag sminka mig och byta om. Kram

Yesterdays new in!

Ja ni. Det här med dagens outfit börjar ju lite skakigt eftersom att jag är ensam i lägenheten fram till klockan 24:00 ikväll. Alltså har jag ingen som kan ta kortet, men jag har löst det på ett bra sätt ändå. La kläderna på golvet, tog ett kort och så får ni väl tänka er hur dom ser ut på.
 
Det jag har haft på mig är
 
New in! Tröja från BIKBOK 249 :-
             Svarta jeans SEE ME 199 :-
             Svarta heels, märke VOX shoes (en present jag fått).
 
Idag har jag varit på 34ans spa från 09:30 till 15:00. Det är så otroligt trevligt att vara där då dom är sjukt snälla. Imorgon ska jag få en massage av Maribel klockan 10:00. Ska åka dit lite tidigare eftersom att jag ska få jobba en kortare dag så att jag och Lars hinner unna oss en mysig dag på stan. Nu ska jag ta och värma mig lite mat och jag tror att det blir fläskfilé med en god sås och pommes.

Kram!

Dags att skaffa lite stake

Nej, nu har jag bestämt mig. Som säkert många av er vet så älskar jag högklackat men tyvärr har jag det alldelens för sällan (enligt mig) då jag tänker väldigt mycket på vad andra skulle tänka men vafan. När jag går på och ser tjejer/kvinnor i högklackat och med en fräsig outfit tänker jag aldrig någonting illa, jag blir om inte annat avundsjuk då jag själv vill ha deras coola skor så nu jävlar, tänker göra om min blogg lite och börja lägga upp mer dagens outfit samt ge fan i vad andra tycker. Jag ska ha det jag trivs i! Dags att skaffa sig lite mer stake. Börjar imorgon! 
Just nu är jag i Östersund och har praktik på ett mysigt litet spa som heter 34ans spa. Jobbade till 17 idag sen gick jag på stan och handlade en ny outfit och avslutade med en middag på stan. Åt en oxfile toast och hade sån tur att bli bjuden. Har precis kommit hem till lägenheten som var ny städad. Väntar nu på att Lars kommer hem så ska han få lära mig koden till internetet så att jag sen kan jobba med den nya looken för bloggen. 
Kram på er! 

RSS 2.0