280 frågor och 300 sidor på en helg

Godkväll
 
Har precis pluggat som en galning på körkortet. Har gjort repetitionen fyra gånger ikväll vilket alltså är 280 frågor. Nu är jag trött och seg så ska ta och gå ner och välja vilka kläder jag ska ha på mig i morgon samt duscha och till slut så ska jag läsa av engelska boken. Är "bara" 300 sidor kvar som jag måste läsa ut under helgen. Wiho! Tror dock att jag måste äta någonting så inte magen fuckar upp nu när jag äter penicillin.
 
Godnatt på er!

Balen 2013 under mitt ansvar

Nu mina vänner är det fullt upp igen och jag måste ärligt säga att det är ganska så skönt. Jag har faktiskt tagit på mig ansvaret för balen 2013 eftersom att ingen annan hade gjort det och om ingen hade gjort det så skulle det tydligen inte bli någon bal. Vi kan ju inte vara utan bal när vi går ut så nu jävlart! Jag har alltså två projektarbeten nu samt att jag jobbar på norrigården, har en häst och ska hinna med pluggandet. På det sättet är det tur att jag har min kärlek i Östersund så att jag inte behöver fundera så mycket på att hinna ta tid att mysa med honom och åka fram och tillbaka till Luleå. 
Har ett prov nu på torsdag som sagt också sen ska skriva upp till körkortet snart, skriver inte vilken dag för att om jag inte skulle klara det så blir de ju lite jobbigt läge. Sen så ska jag ha läst ut 50 sidor bok till imorgon men som tur är så är jag ju barnvakt imorgon så ska upp kring sju men börjar ju inte först än klockan tio så har ju några timmar på mig att plugga. Ska nog ändå läsa några sidor ikväll också.
 
Nu ska jag slänga mig i sängen så att jag känner mig pigg till imorgon.
 
 
 

Jag låtsas inte

Hittade rättskunskaps boken idag, den var i min bil som var på lagning. Tur iallafall att den hann hem från lagningen så att jag har tre dagar på mig till provet. Imorgon ska jag stiga upp klockan sju fast än jag börjar 10 för att jag ska hinna plugga på dom kemiska beteckningarna till "provet" imorgon. Tycker faktiskt ändå att det är ganska skönt att stiga upp tidigt eftersom att jag hinner bli pigg innan skolan börjar. Dagen blir konstigt nog så mycket lättare med en lång stund framför tvn innan man måste göra sig i ordning.
Lyckades ju dra på mig halsfluss förra veckan, har dock inte velat gå till vårdcentralen eftersom att jag tycker det börjar kännas så töntigt att jag hela tiden är inne där för de ena och det andra. Var ju där senast för två veckor sedan för min hand och så ska jag komma dit nu *Host host* " Jag tror att jag har halsfluss". Tänk om det inte hade visat någonting. Dom skulle ju tro att jag är en sån där som hittar på mina egna sjukdomar eller vad man nu kallar det. Har iallafall känt av det sen i tisdags men jag skulle bestämt inte in på nån vårdcentral. Dock så blev det för jobbigt och gjorde för ont igår så jag var tvungen att fara in på jour centralen. Satt i väntrummet i ca 30 minuter tills hon konstaterade att jag har halsfluss. Tror jag fick det efter att jag väntade i kylan på tåget från Östersund förra helgen. Nu blir det iallafall 10 dagar av penicillin vilken innebär ingen ridning/träning. Har dock haft sånt rid-sug att jag tänker strunta i det lite smått. Kan ju inte vara så att när jag väl är hemma så får jag inte rida!? Ska rida men med mer vila så att jag inte drar på mig någonting mer. Ajja, nu ska jag ringa Lars och sen SOVA! Åh, så skönt! :)
 
Godnatt mina söta

Allt är borta

Tror jag är påväg att få en elak förskylning igen, har så ont i halsen. Det är nästan som en skärande känsla när jag ska svälja. Har lyckats få tag i en praktikplats nu i Östersund faktiskt. Tänkte att om jag ändå skulle praktisera kan jag ju göra det i Östersund så att jag får umgås lite med Lars. Kommer vara där från den 19 okt till den 4 nov och praktisera på ett spa.

Hade planerat att plugga till provet i rättskunskap nu men då uppkom problemet att jag inte har en susning om var jag har lagt boken. Tänkte skriva en uppgift till imorgon också men så kom jag fram till att jag inte vet sidan jag ska in på så nu blir det istället att plugga på körkortet och sen läsa lite engelska bok.
 
 

Försova sig på tåget mot Kiruna

När jag kom hem med tåget så skulle jag egentligen bli väckt av han som jobbade natt, det är ju så att man alltid blir det när man åker natt men jag ville vara extra säker på att jag verkligen skulle bli väckt så jag frågade mannen om han skulle kunna vara snäll och väcka mig. " Ja det gör jag" svarar han så trevligt. Klockan 07:08 vaknar jag av att tåget redan står på stationen och att det om fem minuter ska åka igen, till Kiruna. Jag kastar mig upp ur sängen, ner på golvet, tar skorna på mig fort som f**,tar väskan och mobilen och springer ut. När jag väl är ute inser jag att jag glömt min bok så jag lämnar min resväska ute på perrongen, springer in i tåget och hämtar boken. När jag väl kommer ut igen så hinner jag gå till min väska innan jag hör hur dom säger att tåget skulle lämna stationen. Fy tusan vilken tur att jag vaknade. Men hur dum får man inte vara som sket i att ställa alarm och som pricken på i:et så hade jag valt att sätta mobilen på ljudlöst vilket gjorde att jag inte vaknade av att mamma ringde för att höra var jag var. Väldigt smart.. Det är någonting jag inte kommer göra om.
 
Var ju på Lars hockey match i lördags och jag måste erkänna att skillnaden på stämningen där i jämförelse med här hemma i Boden är så sjukt stor. Jag kommer till matchen 30 minuter innan för att jag ville vara säker på att få en plats. När jag kommer dit så var det redan då smockat. Det fanns inte en enda plats som jag kunde se. Lyckades tränga in mig mellan två personer men problemet var ju då att jag inte kunde se mer än halva rinken. Efter att ha trängt mig ut från folkmassan igen så kunde jag se EN plats i fiket så snabb som en blixt var jag där. Jag tyckte det var skit bra plats med tanke på att man kunde sitta i linne och inte frysa samt att man såg hela rinken och det fanns ingen risk för att bli träffad av någon puck. När matchen börjar så får man veta att publiksiffran var hela 1492 personer!!! Kan ni fatta? Och så jämför man det med Bodens 150. Kan bara berömma Lars över hans val att byta klubb. Var så sjukt roligt att vara där och titta så jag längtar bara till nästa match jag får se.
 
Nu ska jag plugga lite och sen klockan 16:00 så ska jag till Frisyr Dam & Herr för en klippning och färgning. Ska nog bara ta bort utväxten och göra hela färgen lite "piggare". Är fortfarande lite osäker. Ska höra med Frida (min otroligt duktiga frisör) hur hon tycket att jag ska ha det.
 
Här har ni en bild på mina nya snygga skor jag fick i 1 års present av Lars.
 
 
 

Roligare plugg kan det inte finnas

Har precis kommit hem från en föreläsning på hästcentret här i Boden. Måste säga att det kommer ju bli så himla fint där när det är klart. Det var iallafall en föreläsning om leder som jag tyckte var riktigt trevlig. Hörde ett rykte om att dom hade beräknat att det skulle komma ca 30 stycken personer till föreläsningen men det blev tydligen 110 stycken vilket slutade med att dom fick byta föreläsningssal 3 gånger.
 
Nu så ska jag testa repetitionen en gång till och se om det går lika bra som det gjorde sista försöket igår. Om inte så blir det väl att sitta uppe halva natten och nöta. Är ledig imorgon från skolan så ska jobba på Norrigården men som tur är så börjar jag klockan 11. Känns skönt att få tjäna lite extra pengar med tanke på att studiebidraget inte är så mycket att hurra för om man i framtiden ska betala resor till Östersund, bensin till bilen och ändå kunna unna sig lite vardags lyx.
Nej, nu ska jag se om jag blivit nå smartare.
 
Kram
 

Körkorts repetition

Idag så har jag varit och hälsat på min fina morfar ett tag innan jag och mamma for till Rasmus och Carolina för att hälsa på. Efter det tog vi med oss min brorson Theo till stallet och kollade då min tränare red Gavina vilket gick riktigt bra. Nu har jag de senaste tre timmarna suttit och tränat på körkorts repetitionen och har verkligen varit på gränsen till att bli galen eftersom att jag hela tiden får ett fel för mycket. Känns nästan som om någon driver med mig men äntligen, efter 11 försök på två dagar så klarade jag repetitionen så nu mina vänner ska jag gå ner, duscha, välja kläder till imorgon och ta mig en sovmorgon imorgon. Börjar ju som sagt klockan 10.
 
Kram

Ensam mamma söker i brist på annat

Har precis kommit hem från gymmet och lite inhandlande av "lördagsgodis", alltså frukt och lite godis. Har ju skadat handen efter ett avfall från Gavina i torsdags så körde enbart mage och de benövningar jag kan göra utan att behöva använda handen som stöd. Var på sunderbyn igår och röntgade men ingenting syntes vara brutet utan det är nog troligen bara en elak stukning och en blödning men det gör hur som helst sjukt ont när jag gör vissa saker. Jag har ju full rörlighet i handen men saker som att stoppa in en kontakt i ett uttag gör förbannat ont, eller ö.h.t att behöva lägga ett tryck mot/med tummen. Men men, det går övet.
 
Sitter och tittar på ensam mamma söker men hoppas verkligen att det snart ska börja någonting bättre. Tycker det är lite störande att titta på alla dessa kvinnor som ska välja en man av 20 och det är en hel del pussar och hångel. Nej, jag föredrar Family guy. Ska nog zappa runt lite och se om jag hittar någonting bättre nu.
 
 

Starta om bloggandet

Har inte bloggat på riktigt under en väldigt lång tid nu men det är kul att se att jag har några trogna följare som ändå är inne varje dag och kikar.
Tog mig en riktig sovmorgon idag och steg upp klockan halv 11 så känner mig riktigt utvilad. Dock så har jag ett galet godis sug just nu så jag måste nog snart sätta mig på cykeln och ta mig in mot stan så att jag kan köpa en påse lösvikt.
Det har gått tre veckor sen jag senast träffade Lars och jag måste medge att man verkligen börjar inse hur lite vi kommer att få träffas. När jag åkte från Östersund för tre veckor sen så kändes en månad inte så länge, men jag hade fel. En månad känns som en halv evighet just nu och det blir inte bättre av att jag vet att det sen kommer dröja två månader innan jag får träffa han igen.
 
Nu ska jag plugga lite till körkortet och se på tv.
Kram
 
 

RSS 2.0