Ett väldigt hårt fall innebär en mycket hög studs…om du är gjord av rätt material

Fy vad jag har blivit dålig på uppdateringar märker jag. Illa! 
 
Idag har jag iallafall tävlat med Gavina. Blev en sen anmälan och bara 90 cm men är ändå nöjd med henne med tanke på hur lite vi hunnit hoppa bana sen hon blev frisk. Vi fick ett nedslag på det fjärde hindret tyvärr och jag märker av vilken tävlingsmänniska jag är, helt sjukt! Men i slutet av dagen så är jag väldigt glad och stolt över hur fin hon har blivit. 
 
Nu är det fest som gäller och jag säger då det. Nu är det all in! Var för länge sen sist så nu drar jag på dom sky höga heelsen och skuggar ögonlocken.. Skål mina vänner!
 

När vi inte längre kan förändra situationen, utmanas vi att förändra oss själva. - Viktor Frankl

Har bestämt mig nu att det är dags att försöka komma i form igen. Har inte gymmat ordentligt på senaste tiden dels för att jag inte haft tid och sen är jag lite för lat också. Men nu jävlar, som dom säger i reklamen "nytt år, nya tag". Ska börja träna varje morgon som jag börjar klockan 10, alltså varje vardag förutom tisdagar. Ska stiga upp klockan sju, åka och gymma och sen har jag gott med tid att göra mig klar för skolan. Måste ju se till att ha min gamla form tillbaka tills studenten!
 
 

Tredje natten med smärta

Börjar bli så less nu känner jag. Inatt vaknade jag först vid klockan halv fyra och mådde illa, lyckades dock somna om ett tag men sen vaknade jag igen klockan fyra med otroliga smärtor, illamående och svettades som en gris. Problemet är då att jag inte kan ta av mig täcket heller för att sluta svettas för så fort som jag tar bort täcket börjar jag skaka och frysa som bara den, typ frossa.. Steg iallafall upp efter kanske en kvart med smärtor och gick till kylskåpet för att äta någonting för jag har haft liknande problem förr och då var det min kropp som sa " ÄT FÖR FAN!" Skillnaden var då att när jag vaknade var jag tvungen att spy direkt. Hade aldrig smärtor av den här sorten så länge innan jag kunde kräkas. Åt ett äpple och drack lite fil sen satt jag på golvet vid toan och frös som en galning men kunde inte heller ställa mig upp och hämta ett täcke för så fort som jag reste mig krampade det så mycket att jag inte kunde räta ut mig. När klockan var 05:15 kunde jag gå till sängen, äntligen! Men tog mig ytterligare kanske 15 minuter att somna. Ringde till vårdcentralen idag och ska få en tid imorgon att komma och kolla upp mig. Funderar om det kanske är magkatarr?! Magkatarr kan man få av stress och ni anar inte hur mycket stress jag känner just nu. Tycker aldrig det slutar komma nya uppgifter jag måste ta tag i. Sen går ju magkatarr i släkten också då både min mamma och mormor har/hade det. 
 
Är iallafall i "S" lägenhet nu och ska plugga lite. Kände att jag inte mår nog bra för att vara kvar i skolan och ha idrott och svenska. Åkte egentligen bara till skolan för att jag hade ett matte prov som jag inte ens tycker är värt att prata om...
 
 

L.O.V.E

Min helg har bestått av en mini road-trip till Sundsvall med "S" där jag har fått träffa hans mamma, syster och hans systers nya kille. Det var min första gång i Sundsvall och jag tyckte att det var en riktigt fin stad faktiskt. Första dagen så åkte vi på Ikea och tittade lite efter en ny soffa och säng sen åkte vi till Birsta city och till sist så bjöd han mig på bio. Vi såg "Berättelsen om Pi" och jag måste säga det till er som inte har sett den att den var riktigt bra. Kanske inte handlingen i sig men hur filmen var gjord. 3Dn var helt magisk! Dagen efter så var det middag med hans släkt och sen på söndag var det hemfärd.
 
Idag är jag hemma och sjuk. I förrgår natt hade jag ont i magen, illamående, frossa och ont i huvudet sen fortsatte det så till och från hela dagen igår och kände mig inte heller pigg och fräsch idag så vilar istället upp mig och tar en dag full med hemläxor. 
 
 
 
 

RSS 2.0