Den perfekta dagen

Behandling av båda damerna idag av Anna Semrén, Gavina hade mindre spänningar bak som beror på den dåliga sadel hon haft. Enkel massage och laser skulle ordna det. 
 
Egny hade samma men mer beroende på den långa transportresan hon gjort. Lite justering och sen massage. Fick så mycket beröm för henne av Anna så man svävar lite på moln resten av veckan tror jag. Anna säger att med rätt träning kommer hon bli helt underbar! Hon anser att hon är så fin och spänstig. 
 
Sedan kom AB nian och provade ut sadel åt G och E, tro eller ej men dom har samma storlek på sadeln. 17" 32 vidd. Kan man ha sån tur? 
 
Blev en ny prestige åt damerna. Helt underbar dag! Avslutade den med att kolla på lite hoppträning i Piteå tillsammans med Lollo ❤️
 
 

Allt faller på plats

Idag var hon guld värd! Vi red till ridbanan för ett litet pass. Mitt 10 åriga sto blev rädd för den konstiga färgen som hade sprejats på vägen för att markera ut groparna på vägen. Men egny hon bara gick förbi även om Gavina stressade och inte ville gå. 
 
Väl på ridbanan skötte hon sig helt perfekt! Och galoppen gör mig så lycklig. Helt galet vilken häst jag verkar ha köpt! Hoppas bara att hoppningen går lika bra.
 
 
Xoxo

Igår till idag. 100%

Red lillan igår, mycket energi som blev något bocksprång, en ställning och mycket ofrivillig trav. Blev lite orolig vad jag hade köpt. 
 
Idag däremot, hur underbar som helst. Hon bär sig så fint och har en fin trav. Lite galopp blev det också och kan bara säga wow! Tror verkligen att detta är något för framtiden. Är så glad just nu. Så nu blir det bara att fortsätta i lugnt tempo.
 
 
 
xoxo

Egny

Nu är hon äntligen här. Min fina flicka. Ikväll är första passet på henne. Håll tummarna nu att hon är fin! 
 

Hej då Holland

Känns helt galet. För bara några veckor sen stod jag här med en skadad häst och trodde aldrig att jag skulle kunna få en bra säsong, trodde hela säsongen var över. Efter alla mina problem ställer jag alltid in mig på det värsta. Nu helt plötsligt har jag en frisk Gavina som håller på att sättas igång. En Egny som står på transporten nu från Holland. Som anländer i Sverige imorgon. Sen på Onsdag åker hon upp till Stockholm och på Torsdag anländer hon i Boden.
 
Har jag tur och allt går som jag vill och önskar kanske jag får en riktigt rolig och underbar sensommar säsong. Och med två hästar för första gången i mitt liv.
 
Sitter nu med kö plats 107 hos folksam och ska teckna försäkring på Egny. Helt galet kan man tycka men har gått från nr 172 till 107 på mindre än fem minuter. Är så nervös och så lycklig på samma gång, jag har köpt min första helt egna häst.
 
Kommer bombardera bloggen med bilder på henne när hon anländer. Mitt fina lilla 5 åriga skimmel sto.
 
xoxo

RSS 2.0