Jag tänker hela tiden att jag ska bli bättre på att blogga men av någon anledning går dagarna och inte ett enda inlägg kommer upp. 
 
Har äntligen tagit studenten, fått fast jobb och har aldrig mått så här bra. Det känns väldigt jobbigt dock att jag nästan aldrig får träffa Simon, börjar bli riktigt irriterande. Vi har kanske träffat varandra 1 vecka av totalt 6... Som tur är så har vi bokat in en resa till Rhodos 3 augusti. Välbehövligt!
 
Ska äta lunch nu och sen ska jag kolla lite och planera vad man kan göra i Rhodos en vecka för att få ut så mycket som möjligt av resan.
 

Susie Q

Ska precis göra mig i ordning för en mysig middag tillsammans med mina tjejer på Susie Q. Efter middagen blir det en hopplektion och sen är det inte omöjligt att det blir utgång. 
 
 

Lycka är en riktning, det är inte en plats ~ Sydney J. Harris

Jag lyckades. Jag anordnade en hel bal alldelens själv och jag skulle inte kunna vara lyckligare.
 
Nervositeten när jag närmade mig kvarnängen tillsammans med Simon går inte att beskriva. Mina händer darrade och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, gråta av glädje. Solen sken, det var fullt av folk och när vi rullade in i den röda BMW Z3 som vi fått låna av Göran och Helena Stjärnholm brast jag ut i skratt. Jag var lite i chock. Jag klarade det! 
 
När vi rullade fram till pappa, som var iklädd kostym, öppnade han dörren på min sida och hjälpe mig ut. Jag fick världens kram och sedan gick vi ner till vattnet där fotograf stod och väntade. När man gick genom folkmassan var det en sådan underbar känsla hur alla bara flyttade på sig för att släppa förbi oss. Det var total lycka.
 
Sekunder senare kommer Kuriren, NSD och Boden Guiden för foto och intervju. 
 
17.00 åkte vi mot Western Farm. Att få höra jubel och applåder när man stiger upp på scenen för sitt tal, helt magiskt. Middagen var perfekt, maten helt underbar, sången av Julia Wester tror jag gjorde många häpna, personalen var så fantastiska och jag har aldrig fått så många kramar, pussar och värmande ord i mitt liv.
 
Det var verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv.

 

RSS 2.0