Wiplash och förslitning i ligament...

Gårdagen kunde inte bli sämre verkligen. Åkte till sjukgymnasten och han kollade upp mitt knä som tydligen har förslitningar i ligamenten så nu blir det rehab träning på step in för det samt behandling så att jag inte ska få nå inflammatoriskt. Bad han sen kolla på min rygg som varit dålig så länge som jag kan minnas och han tog sig tiden att göra det. Jag berättade då vilka problem jag har haft och vad jag har gjort för åtgärden och han ifrågasatte direkt varför sunderbyns sjukhus endast sagt att jag har sne rygg på två ställen utan vidare undersökning. Han gjorde sedan lite koller och konstaterade att min rygg saknar den naturliga böjningen som man ska ha samt att min högra skuldra är mellan 1-2 cm högre än den vänstra. Min rörelseförmåga är sämre på höger sida samt överansträngda käkar och tinningar. Han konstaterade att jag har en typ av wiplash. Har nog inte haft så här mycket huvudvärk som jag har haft idag efter allt han gjorde igår, alla tester och skit som jag har idag. Känns nästan som träningsvärk trots att allt han gjorde var att vrida lite på nacken och trycka på muskelaturen kring nack- och bröstryggen. Nu blir det att gå till sjukgymnasten närmsta tiden för behandling av knä och rygg och träningen framöver kommer vara riktigt B, endast rehab träning några månader. Får inte rida på någon vecka för knät, inte sitta i någon annan ställning än vanlig stolsits, inte gå mer än ett trappsteg i taget, inte hoppa eller springa och helst avlasta så mycket som möjligt. Utöver det så funderar jag skarpt på att bli nunna och gå i ide just nu.. Är ni avundsjuka?!
Har varit hemma från skolan idag och kommer bli det imorgon också. Två värktabletter på raden gjorde ingenting för min huvudvärk från all spänning efter gråtandet igår. Känns lite bättre idag och vi, jag mamma och pappa, har nyss ätit en surströmmings middag med Carolina, Rasmus och Theo. Nu ska jag nog bara ligga framför  MTV med en panodil och smsa sönder mina vänner..

16:26

Har precis städat klart huset med pappa så att det ska vara super fint tills mamma kommer hem.
Till er som smsar mig och jag inte svarar så beror det endast på att det har hänt någonting familjerelaterat så just nu har jag inte speciellt stor ork att smsa och vara social. Vad det är angår endast min familj och mina närmsta så jag hoppas att ni har förståelse för det.
For från skolan klockan ett idag och tog en frizzy på stan med pappa, tre lager mjukglass och fyra lager strössel sitter aldrig fel en sån här dag. Ska ta det lite lugnt nu och sen till sjukgymnasten och kolla knät som förövrigt endast blir sämre för varje minut som går. Sen ska jag till min underbara kusin Julia och trycka hennes hemmagjorda kladdkaka, kommer bli myyycket gym resten av veckan!

Till alla mina underbara vänner och min fina familj vill jag bara säga att jag älskar er otroligt mycket och ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig. Ta hand om varandra !


                                         


Taggad? Nej!

Har precis gymmat klart och ska fara hem nu. Har nog inte tränat så dåligt som jag gjort idag på länge! Inte nog med att mitt knä är helt fucked up utan jag är allmänt trött och seg efter en hård helg. Brukar alltid köra två timmars pass men idag blev det endast en timmas. Känner mig riktigt missnöjd. Nu blir det att fara hem och slänga mig i sängen och sova så att jag känner mig lite mer på topp imorgon och förhoppningsvis så kommer jag ihåg min tid hos sjukgymnasten imorgon klockan 18. Kommer ihåg det nu men lär säkert komma på mig själv sittandes vid datorn eller vara hos hästen imorgon klockan halv sju och missat tiden, som vanligt.
Fattar inte varför mitt knä är dåligt igen. För er som inte vet det så vrickade jag det två gånger på två dagar i Rom i maj och blev bra nån gång i mitten av Juni och sen blev det dåligt igen helgen efter PDOL men nu är det ju hemskt, haltar ju för tusan! Känns otroligt segt eftersom att jag vill kunna träna ben också :(

13:58

Ska ha min första lektion i webb-design nu, förhoppningsvis lär man sig lite om hur datorer fungerar då så att jag kan fixa min blogg själv ;) Tror faktiskt att det kan bli ganska kul men förstår inte varför jag bara har ett I-val när jag har för mig att jag valt flera.. Kanske får alla nästa år? Tredje året ska ju vara slött..

Vad ska man nu hitta på ?

Sitter i skolan och har ingen lektion fram till klockan två, tror jag och Elina ska bege oss till stan och ta ett härligt fika istället. Jag har fortfarande huvudvärk och mår lite illa sen i Lördags men det är så det ska vara ;)
Sen blir det att köpa nytt regntäcke till hästen eftersom att hon slitit sönder det. Ska försöka hinna med ett pass på gymmet och sen bara ta det lugnt ! :)

Dagen efter....

Var på förfest igår hos Lina Alainentalo och lekte lite lekar samt åt middag innan alla andra kom dit, klockan tio for vi mot festen hos Julia som var riktigt bra fram tills man började må lite illa.. Älskar att alla sökte efter mig hela kvällen tills dom kom fram till att jag var på övervåningen med några kompisar. Har fått omkring 20 sms under kvällen där det står "Vart är du?", mitt svar var oftast "Hos Julia".. Kan inte ha sagt dom så mycket dock. Tog med mig min kamera så jag kunde ta bilder men har endast tagit en bild från förfesten.
Blev väckt av Julia klockan tolv i morse och när jag ställer mig upp så känns det som om någon slår mig med en golfklubba i bakhuvudet så jag satte mig snabbt ner igen på sängen och skrattade lite åt mig själv. Tog en Ipren och for på fotbolls match med pappa, mådde super bra fram till andra halvleken då min Ipren slutade fungera så då tänkte jag ta mig lite kaffe som tröst men självklart var det de svartaste kaffet på hela jorden mest troligt, kunde inte dricka någonting av det. Pappa har smått hånat mig hela tiden men det är väl endast av kärlek antar jag för han gör det med ett leende. Nu är jag hos Elina och ska som vanligt se lite sex and the city och tycka lite synd om mig själv.

Fest

Sitter nu med Lina Alainentalo och snackar om allt mellan himmel och jord. Ska vidare till Julia snart och festa. Pratade precis med en otroligt fin person som jag saknar :)
Nu kör viiii!

Outfit



Gårdagens...



Morgondagens...  Tänkte bära endast svart men med lite snygga smycken och linnet har en guldig dragkedja i ryggen.

Tragiska och helt onödiga

Känner verkligen att det är bara tragiska och helt onödiga dagar i skolan just nu. Varför ska vi åka till skolan för att leka lekar? Hur gammal är jag egentligen? Sist jag kollade var jag 17 och inte 7. Nu blir det att fara hem ett tag för att byta om sen till gymmet och lyfta lite vikter innan jag ska till stan igen klockan halv sex för att gå på konsert med Elina och direkt efter det fara tillbaka till gymmet och köra pass nummer två för dagen. Duktig jag känner mig ibland ! ;)

Hittat min cykel idag som jag hade lämnat på SJ

Har precis kommit hem från Per & Micke's där jag var och åt med mamma och pappa. Är riktigt nöjd över maten, var länge sedan som jag åt ute och inte fick en rå köttbit utan en blodig som önskad. Nu värker det i öronen eftersom att det var så sjukt kallt att cykla hem igen. Imorgon börjar jag 12:10 om jag ens har någon skola. Bra koll jag har känner jag. Sen har vi hittat min cykel idag som jag hade lämnat på SJ tydligen. Kom på det igår när jag stod i duschen att jag cyklade till bussen men blev hämtad från bussen när jag kom hem igen. Den har alltså varit där i över en vecka men jag märkte för en dag sen att den var borta.
Imorgon blir det ett morgonpass och em.pass på StepIn för att komma tillbaka till rutinen :)


Min nya favorit låt (för dagen) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=6nprRHtiwW8

Sex and the city på LGn och ny musik i mobilen.

Har precis kommit hem från skolan och ligger nu i Elinas säng med sex and the city på LGn och ny musik i mobilen. Använder Amandah's dator för att föra över musik till mobilen. Efter att jag varit lite social här ska jag fara till stallet och ta hand om Gavina och ikväll blir det att gå ut och äta eftersom att mamma far till Östersund på Fredag så pappa vill hinna umgås lite för vi vet inte hur länge hon blir borta och sen när hon kommer hem far vi till Mallis en vecka :)

Typiskt Melinda

Har gymmat klart nu och ska fara hem för att göra mig klar tills vi ska till Julia. Har kört lår och mage idag samt lite armar, riktigt skön känsla det är såhär efteråt. Tänkte vara smart och sätta mig 30 minuter tidigare i väntsalen till sjukgymnasten så att jag inte skulle missa det men självklart så ska ju jag ha blandat ihop tider, det var klockan fem jag skulle ha varit där, inte sju! Nytt försök på Tisdag då.. Känns jobbigt eftersom att jag fått boka om tiden två gånger och missar tredje *suck*..

Typiskt Melinda!!

Fullt upp (?)

Har sett film idag på skolan med klassen, vi såg "Trassel" men som vanligt med vår lärare så såg vi inte slutet. Får väl ladda hem den eftersom att jag har en känsla av att vi aldrig kommer se slutet heller. Efter det så gick jag till Ming Palace med två av mina favorit tjejer och lunchade sen väntade jag på Adam och så gick vi till Opalen och jag tog en Latte medans han tog en cola som jag så snällt bjöd honom på, sen pratade vi om allt från lärare som idoler till hockey och gym. Sen gick vi och kikade på en present till min kusin som fyller 18 idag, grattis Julia ! Efter det så var Adam en gentleman och körde hem mig och nu ska jag bara ta det lugnt fram till klockan fem då jag ska till Step In och träna lite för att sen hinna med ett besök hos sjukgymnasten klockan sju och efter det hinna vara hos Julia klockan åtta..



Bild tagen från Sara Landfors facebook (Kunde inte hitta någon mer på dom två tillsammans)



Dagens outfit


Älskade soffa

Beger mig mot soffan nu för att kolla på lite MTV och sova. Som tur är så börjar man först klockan tio imorgon och dagen kommer gå ut på att se film. Sen blir det att fara till hästen och mysa och kanske umgås med Adam lite innan eller efter stallet. Vi ser ju vad dagen har att erbjuda! ;)



 

Inte jag som rider på bilden

"Besatt-häst-älskar-mongo" men bitarna faller ändå på plats..

Känner nu att allt börjar falla på plats igen, en skön känsla att man inte ältar allt så fort som man har en lugn stund. Idag har vi flyttat Gavina till det nya stallet på bränslan och hon verkar trivas otroligt bra. Har hunnit ha ut henne i hagen och duschat henne så nu ser hon riktigt fin ut igen i pälsen.
Det är ganska sjukt vad lite musik kan göra för humöret, har ni tänkt på det? Har lyssnat på Just can't get enough och starstrukk hela dagen och av någon anledning så mår man så otroligt mycket bättre av rätt musik. Vi har nyss kommit från max eftersom att jag lyckades tigga mig till en hamburgare av mina föräldrar, det var inte lätt men slår man på valp blicken och säger att man är så hungrig så man tycker att häst mat luktar gott så verkar det gå. Det är en otroligt vacker syn att kolla ut på gården och se en hästtransport, blir ju nästan tårögd. Har fått höra att jag är "ett riktigt besatt-häst-älskar-mongo", tyckte det var att ta i just då men han kanske hade rätt?

Ska ladda upp en bild från google på min nya mobil så ni får se vilken modell det är :)





Dagens musik! :)

http://www.youtube.com/watch?v=OrTyD7rjBpw&ob=av3e


http://www.youtube.com/watch?v=dvf--10EYXw&ob=av2e


Då var det goda livet slut för i år..

Då är sommarlovet slut, fy för det men det har varit ett riktigt underbart sommarlov. Sista kvällen har jag spenderat med Julia och gjort en fantastisk middag hos henne och nu ska vi basta.
Idag har jag varit på handboll och tittat på när BBK spelade, tyvärr förlorade dom och kom tvåa i finalen. Sen for jag vidare till ishallen och kollade på lite hockey så nu blir det inge mera sport på ett tag ;)

Sista helgen

Nu är det dags för sista helgen innan skolan börjar igen. Idag ska jag först fara på hockey med Elina och Sam, efter det ska jag nog umgås med Elina. Imorgon blir det att vara med Julia och göra en fin middag och basta hemma hos henne. Känns som ett bra avslut på sommarlovet.

Ett tack

Vill bara säga tack till min underbara kusin Julia som har hjälpt mig eftersom att jag inte kan någonting om internet att snygga till sin blogg..  Älskar dig Julia :) <3

Down period..

Under dom senaste dagarna har jag varit riktigt känslomässigt i obalans. Vet inte varför men jag höll på att bryta ihop på gymmet igår och sover riktigt dåligt. Ligger mest och vrider och vänder på mig hela nätterna med en klump i magen. Är inte riktigt en bra start på skolan känner jag. Vill bara sitta inne och inte göra någonting alls men samtidigt känns det dåligt att inte göra någonting heller.
Har iallafall varit och kollat på lite handboll nu eftersom att min bror spelar och pappa är tränare. Dom vann stort över Kiruna. Känner mig lite seg efter en hel dag med jobb men ska ändå försöka pallra mig ut ikväll och umgås med Joakim.

Bilderna på mina inköp från London!

   



   

 

 









Shorts från Seeme.










Dagens outfit : Byxor och Tröja från London.





Ber om ursäkt för min otroligt smutsiga spegel. Sen hittar jag inte alla smycken så det tar jag en annan gång :)

Dags att läsa tidningen? Hoppas dom skriver om dom konstiga bubblorna snart!

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=6331055



Angående mitt förra inlägg, kanske borde börja lära mig att läsa tidningen? Nu har jag iallafall fått min förklaring till dom "konstiga människorna" i Luleå. Känner ändå att jag kanske vill ha deras autograf.
Det spöregnar här hemma i Boden och jag har träningsvärk i hela ryggen och baksida lår sen gymmet igår med Filip. Körde egentligen inte värst hårt men jag är ju ganska förskyld så det kan ju bero på det?
Efter gymmet så gick jag och Filip och tog ett fika på Susie Q´s, som sagt så tränar jag inte för att gå ner i vikt. Sen så skulle han gå hem så då följde jag honom så att han skulle slippa gå hem själv. Gick sen till Rasmus och Carro för att hälsa på dom men då var Carro i Piteå med Theo för en tandläkartid. När mamma sen hämtade mig så for vi genom stan och när vi kom till korsningen vid nordpoolen ser vi några bubblor på vattnet som far upp ca 2 dm över ytan. Vi parkerar bilen och går för att försöka lista ut vad tusan det är för någonting och då kommer en kille dit som också funderat över det. Tror vi stod där i 10 minuter men fattar fortfarande ingenting. Det måste ha varit några dykare eller så för bubblorna rörde sig längre och längre bort. Men vem dyker klockan halv nio på kvällen när det känns som om det skulle vara minusgrader ute?

Ska ta lite bilder på mina fynd från London nu tänkte jag som jag kan lägga ut sen :)

Ny mobil och galna människor..

Har fått en ny mobil av en otroligt snäll person. Är nog första gången på länge som jag har ett headset med mig på bussen. Sitter just nu med en stor latte och en choklad croissant på luleå buss station och lyssnar på rix fm via MOBILEN. Vilken skräll!
Har nog inte varit såhär förskyld på länge, jäkla elina! Hon har under ett par dagar varit förskyld och jag kan ju inte låta bli att vara med henne och drar därför på mig hennes förskylning. Jag har nu sett ett gäng på tre personer, två killar och en tjej, stå här på stationen klädda i några konstiga kostymer med en skylt där det står " välkommen till LTU. Önskar verkligen att jag skulle kunna ta kort på dom men det känns lite taskigt mot dom, "smile you crazy people!". Trodde först att det var en svensexa men det kan ju inte vara det om dom är här två dagar och gör samma sak? Jag kan förklara hur dom ser ut, dom har nån sorts helkropps strumpa i mocka som jag kan sätta min högra hand på inte är äkta. En har rött, en blått och en grönt. Sen har dom vita långärmade tröjor under och baskrar på sig. På benen är det klottrat någonting som jag inte kan läsa, vill ju inte stå och stirra sönder dom direkt.

Tror jag har fått en kick av latten nu, brukar inte skriva sånt här men hallå?! Jag vill ju nästan ha deras autograf! Eller kan det vara så att det är det nya modet från USA, jag har bara inte hängt med i svängarna..

Maräng fest

Har hamnat i ett koma efter en otroligt god middag hos Julia. Den bestod av oxfilé och rotsaker till varmrätt och en dessert med marängberg, frukt och grädde. Den dagen jag blir rik kommer hon bli min kock.
Kvällen blev faktiskt riktigt bra. Vi avslutade med att se en riktigt rolig video på youtube http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y . Tyvärr är jag ganska säker på att det inte är någon av mina bloggläsare som kommer tycka det. Det kallas för släkt humor.

Nu ska jag kolla på Borat och sen sova. Lär väl bli i soffan som vanligt. Sen imorgon blir det att fara på Norrigården och jobba eftersom att mamma for till Östersund idag och pappa behöver en hjälpande hand.









                             Min framtida kock

$%!!$¤@ Dålig dag...

Måste erkänna att än så länge så har den här Söndagen sugit åsne ***. Jag får hoppas att kvällen blir bättre. Ska nog mysa med min kusin ikväll för att komma på lite bättre humör. Kan inte säga varför den här dagen har varit så kass, det är två olika anledningar men båda är hemligstämplade. Men man lever och lär kan jag bara säga.

Har dock hunnit umgås med min fina svägerska Carolina Berggren och min brorson Theo. Han börjar bli riktigt stor nu måste jag säga. Sist jag såg honom kunde han stå om han fick lite hjälp upp, nu har han fått två tänder och ställer sig upp själv. Borde nog försöka träffa honom mer.
Har fått en riktigt cool t-shirt av henne och Rasmus idag. Dom var nyligen i Spanien och hade köpt mig en t-shirt där det står " My Brother went to SPAIN and all I got was this lousy t-shirt ". Haha.. vilken humor vi har i släkten va?










här har vi mannen i mitt liv Theo Silverplats ;)

Dagen efter



Dags för kvällen att starta. Julia, Felicia och Elina..



Vi hade lite problem att bestämma vem som skulle vara onda och goda tvillingen av oss två under kvällen. Tror att Julia passar bäst in i rollen som ond ;)















Jag frös lite under kvällen så fick låna skjorta och mössa av Sebbe. Glasögonen vet jag inte vems det är, dom låg tydligen utanför lokalen.



Kepan och hårbandet fick jag av Stina och Anna. Tack tjejer.. charmig bild eller? haha



Äkta kärlek..



Dagen efter ;)



Ett litet fynd vi har gjort. Vi döpte honom till Ninen, han bor nu i mitt garage över natten och imorgon blir det att stoppa ut lappar. Duktiga grabbarna var som fick tag på honom.

Allt som allt, min kväll var helt underbar. Hade sex stycken fina vänner som hjälpte mig att städa. Tack för hjälpen alla. Idag, några hjärnceller fattigare så mår man iallafall riktigt bra. Nu blir det att se en film med Elina och sen sova tidigt för imorgon blir det en tidig morgon.


Fest hos mange

Nu har man tagit på sig sin outfit och ska snart bege sig mot festen med underbara brudar. Jag, Julia, Elina och Felicia har myst hela dan och nu är vi redo för en sjuk kväll. Undrar vad alla på stan kommer tycka när vi ska in och köpa läsk? hmm.. ajja..
Ni kan nå mig på mobilen !

Lite om min dag.. Har sovit hos Elina inatt och for till stan ganska tidigt för att fixa på almska skolan innan vi for hit och beställde veckans andra pizza. Sen har jag lekt make-up artist och sminkat Elina och Julia. Vi tog några bilder som ni får se sen. Nu väntar vi på mamma som ska köra in oss till stan och sen blir det att köra igång!

Flytt

Nu har vi hittat ett nytt stall till vår älskade Gavina. Vi flyttar efter Agusti till Carina Andersson på Bränslan. Ett litet stall med sex hästar, tror det kommer vara bra för Gavina.
När vi var och kollade till henne i hagen så hör vi ett konstigt ljud och från det att vi kom på att det var regn som lät till det att vi hade regnet över oss tog endst några sekunder. Det var typ inte ens regn, var nog hagel eller liknande. Hennes hagkompisar sprang då iväg till grinden och ville in vilket gjorde att Gavina också skulle skynda sig. Har aldrig varit med om att det flyger grästovor tre meter upp i luften förr när en häst ska "gasa" iväg.
Hon tog sig kanske 20 meter sen skulle hon svänga åt vänster men marken hade ju hunnit bli lerig vilket gör att hon går omkull, glider lite snyggt på sidan innan hon tar sig upp. Vilken annan häst lyckas ? Haha.. Det gick ju bra iallafall.
Nu ska jag slappa ett tag sen fara på gymmet och träna lite, städa hos morfar och sen fixa lite musik till festen imorgon med Elina http://elinaaandersson.blogg.se/.

Pinsamt!

Hade ställt alarmet på mobilen för att vakna klockan 11, snoozade till 12 och steg upp klockan 13. Sen åt vi lite pizza från Amore till frukost idag. Första gången jag åt pizza från Amore. Sen for jag in till stan för att lämna in min mobil som gått sönder och ta upp det hela med att jag inte kan ta emot sms eller samtal. Påväg till vidars radio så fick jag ett mms som pappa skickade för tre dagar sen, äsch tänkte jag och sa till honom på vidars att den var trasig. Han testade då att ringa min mobil och av nån anledning gick det för första gången på fyra dagar gick det att ringa mig. Sen fick jag 23 sms på raken när jag står och klagar på att det inte går att nå mig. Seriöst?! Det pinsammaste jag varit med om på länge. Valde tillslut att stänga av ljudet på mobilen. Så nu kan ni smsa och ringa mig iallafall igen.
Hoppas på att jag får en ny mobil nu, den har varit inlämnad minst fem gånger på 1,5 år. Tydligen kan man få en ny mobil om företaget som gjort den tycker att den gått sönder för mycket. Håller tummarna!
Har hunnit gymma idag med Julia och jämnade sen upp det med två munkar, en med choklad.. Gott som f*n! ;)
Blir att slappa med Julia och Linn resten av kvällen nu :)

Mys med älskade! :)

Jag och Elina har planerat festen hela kvällen och kollat på lite sex and the city. Har varit en riktig slappar kväll och nu ska vi har sleep over hos mig. I morgon blir det att fara in till stan och fixa ett nytt sim-kort samt lämna in telefon helvetet som bara går sönder. Kan ju bero på att jag bara tappar den?
Hade tur när jag kom till stallet idag, blev lite senare eftersom att jag tog en ganska sen buss hem och när jag kom dit hade Helena och Nina Backman mockat åt Gavina. Lyxigt kändes det men jag stannade och gosade med Gavina ganska länge och borstade henne samt klippte hennes man och svans.
Måste nog hinna packa upp väskan i morgon eller ja, stoppa in det i garderoben för just nu ligger allt på golvet i hallen. Borde kanske ta lite bilder så ni får se vad jag köpt?















Längtar till Fredag

Nu gäller det, Fredag ska vi fira mig, Elina och Maja med fest ! :) känner mig riktigt taggad. Måste bara hinna med att planera med tjejerna och ställa i ordning i lokalen vi ska vara i. En rolig twist är att vi kommer ha ett tema, maskeradtema.. Jag kommer ha en mask jag köpte i Rom med en svart klänning och ska se om jag hittar några monsterklackar till.. Fick som tur var hyra en lokal av pappa och mamma så vi slapp betala en massa. Nu blir det att käka nudlar och falukorv som jag har snokat fram här, gott ! Blir att fara till hästen ikväll och sen en tidig kväll och vända lite smått på dygnet ! :)

Borta bra men hemma bäst

Har kommit hem nu, började med att vi var 40 minuter tidigare till Luleå och sen bar det av mot Luleå kalaset. Det har varit otroligt kul att träffa alla vännerna igen som man har saknat sjukt mycket. Ett riktigt pusskalas har det varit. Har kollat på Daniel Adams Ray som var grym som vanligt, sen direkt mot stora scenen och kolla på Mustasch med en hel del goa gubbar från sävast. Älskar att kolla movsen på Sam när han är halvt i fyllan, gullungen där..
Nu blir det att sova några timmar sen upp till stallet och krama på min älskade häst Gavina som jag inte träffat på allt för länge. Hoppas på att hon känner igen mig och gör som hon brukar, kommer springandes mot mig. Älskar den hästen! Sen så blir det att fara hem en snabbis innan jag byter riktning och far till Piteå för att vara med Fredde. Kommer nog bli riktigt härligt. Känns dock tungt att behöva betala bussen tid och hem efter all shopping jag gjort i London. Kommer hem på Måndag från honom så kommer inte uppdatera innan dess. Nu ska jag se när bussen går till Piteå imorgon. Längtar ! :)
Godnatt alla goa, hoppas erat LK var lika bra som mitt!

Checka ut

Nu ska vi alldelens strax checka ut och bege oss till flygplatsen. Ska bli mysigt att komma hem igen till sina kompisar och pollen. Jag hoppas jag ser alla goa under LK nu som jag saknat ! :)
Blir att fixa sig under flygresan, vill ju se lite Okej ut iallafall. Mammas gamla mobil kommer finnas till mig nar jag kommer till kallax sa att jag kommer ha en mobil igen som bara e min! woopwoop..
Nu ska jag packa det sista och sen Luncha i London innan vi far HEM! :)

Begravning av Maestro!

Har nu beslutat att mitt Meastrokort ska begravas resten av 2011, vilka kommer till begravningen? .. galet mycket pengar jag har spenderat. Det kommer dock inte fungera med en begravning av kortet eftersom att jag ska fixa ny telefon och festa under LK. Det e en jobbig situation nu verkligen. Har nog handlat, allt som allt, drygt 35 saker under tre dagar *suck*.
Nu blir det en powernap och sen ut ikvl och avsluta stort eftersom att vi imorgon far hem. Blir att fixa fram klackarna och kjolen sen hoppas jag vi kommer ha en toppen middag.
Semestern har varit bra faktiskt, ska inte klaga.. :)

Primark levererar








Har inhandlat 13 plagg idag med pa Primark, blir en hel del.. Undrar om mitt bagage kommer bli lite for tungt? Ajja, det tar vi hand om pa flygplatsen.
Nu har vi precis tagit oss hem till hotellet igen och ska nog bara slappa lite for imorgon blir det en tidig morgon till en matmarknad eftersom att det blev installt idag pga att det har regnat ganska mycket. Hur trevligt det an e kan jag inte undvika att sakna mina vanner och allt annat som Boden har att erbjuda. LK kommer ju bli forsta stoppet samma dag som jag kommer hem.. Ska nog bege mig till Pite en natt ocksa men vi ser ju vilken dag. Sen ska jag hinna till Lule med Elina och handla lite extra eftersom att jag inte verkar handla nog mycket nu. Nej, har ett presentkort med 500 kr till Ginatricot som jag fick av Carolina och Rasmus i fodelsedagspresent. Tror jag borde skaffa en till garderob eftersom att min kommer bli full efter jag kommit hem.

Nej, nu ska jag kila upp och kika lite VIVA, typ Englands svar pa MTV!
Puss alla mina fina kompisar, saknar er sjukt mycket och vi ses under LK! :) TAGGA

Bra start i London?

Borjade med att handla pa Primark 13 plagg dag 1 for endast 500 kr! Dag 2 gick min mobil sonder for att skarmen slutade fungera, jag hor att jag far sms men kan fan inte se dom, paniiik!
Idag ska vi ut pa Primark igen och shoppa lite till och sen mot Hard Rock Cafe och ata middag. Igar nar vi var dar sa var det en 2 h vantetid innan man kunde fa bord. Hoppas pa lite mindre vantan nu!

Jag vet att ni garvat at det har minst lika mycket som mig men vafan, vart ar vara SVENSKA knappar!! DAMN.. HAHAHA

Sista dan innan London!

I morgon far vi mot London fyra dagar, shit vad man längtar ! Men ikväll blir det att först umgås med fina Elina http://elinaaandersson.blogg.se/ och sen får jag besök från Piteå så då blir det att fara ut och äta och kanske gå och se Green Lantern i 3D och sen en mysig kväll. Har faktiskt inte packat så mycket till London nu utan har tänkt shoppa upp min lön nästan ;) Har bara tagit med ett par jeans, en kjol, två klänningar och två par skor, ett par med klack och mina converse. Måste kila ut och städa mitt rum nu om det ska vara besöksvänligt, ser ut som ett bombnedslag där inne.. Wopps! Mamma lär ju bli glad iallafall att jag städar här hemma..

RSS 2.0