Flytt

Nu har vi hittat ett nytt stall till vår älskade Gavina. Vi flyttar efter Agusti till Carina Andersson på Bränslan. Ett litet stall med sex hästar, tror det kommer vara bra för Gavina.
När vi var och kollade till henne i hagen så hör vi ett konstigt ljud och från det att vi kom på att det var regn som lät till det att vi hade regnet över oss tog endst några sekunder. Det var typ inte ens regn, var nog hagel eller liknande. Hennes hagkompisar sprang då iväg till grinden och ville in vilket gjorde att Gavina också skulle skynda sig. Har aldrig varit med om att det flyger grästovor tre meter upp i luften förr när en häst ska "gasa" iväg.
Hon tog sig kanske 20 meter sen skulle hon svänga åt vänster men marken hade ju hunnit bli lerig vilket gör att hon går omkull, glider lite snyggt på sidan innan hon tar sig upp. Vilken annan häst lyckas ? Haha.. Det gick ju bra iallafall.
Nu ska jag slappa ett tag sen fara på gymmet och träna lite, städa hos morfar och sen fixa lite musik till festen imorgon med Elina http://elinaaandersson.blogg.se/.

Kommentarer
Postat av: Sassäh

Var gärna med och tävla om att bli veckans blogg, ingenting att förlora! :)

http://nojjz.blogg.se/2011/august/dagens-blogg.html

2011-08-12 @ 13:43:04
URL: http://nojjz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg jag kan kika in på?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0