Livet är perfekt

Har så mycket att göra under dagarna just nu men allt känns så roligt så det gör inget. Igår började dagen med skola, hjälpte till på Norrigården, hem och baka pepparkakor med Sara, till stallet, möte, packa och till sist gym. Idag är det skola, hämta mammas paket, stallet, middag, tåg till Umeå, förfest sen utgång ! Livet är som de ska just nu

Min egen mini semester i helgen

Imorgon kommer dagen som jag fruktat länge. Min 40 minuters redovisning i historia. Känns otroligt hemskt men ska bli skönt att få det bort gjort. Sen har jag bokat in en liten mini semester från Boden till helgen vilket känns otroligt skönt. Ska nämligen ta tåget på fredag eftermiddag till Umeå och träffa kusinen och gissa om det blir att festa. Kommer mest troligt att bli en två dagars. Längtar!
 
Ska ta och slänga mig i duschen nu innan det blir att sova och ladda inför morgondagens sjukt jobbiga dag.
 
 
 
 

En tjej dag i Luleå innebär NEW IN!

Hej på er.
 
Har precis kommit hem från Luleå. Blev en väldigt tidig morgon idag eftersom att jag skjutsade pappa och två av hans spelare till Kallax. Dom skulle till Stockholm och spela handboll. Efter jag hade lämnat dom åkte jag vidare till Luleå och var med Lovisa, en gammal barndoms kompis som tidigare bodde i Boden men flyttade när jag började sexan. Vi har kikat lite julklappar och jag har köpt ett par nya skor till mig själv. Blev ett par every-day heels.
 
Här kan ni se hur dom ser ut !http://www.putfeetfirst.com/se/dinsko/Kvinna/Kangor_och_Boots/Halvhog_kanga/p/273341
 
Sen tog vi en lunch på Mat & Prat uppe i Shopping galleria. Jag tog en pasta rätt med parmaskinka som var otroligt god! Åt den sist jag var där också.
 
Hade egentligen tänkt vara chaffis ikväll men det blev ändrade planer direkt efter att jag skrivit det på facebook. Ska istället ut med Linn ikväll och göra Boden osäkert.Vi börjar på Bodenisa och sen blir det vidare till Lotus. Hoppas att det kommer vara några ute ikväll men man vet ju aldrig när det är lönings helg. Men, nu måste jag hinna plugga lite innan jag ska göra mig färdig!
 
 

Ett härligt farsdag firande

I lördags var det utgång som gällde och jag insåg att Bodens militärer utgör en stor del av dom som är ute för det var otroligt mycket mindre folk där än vanligt. Man behövde aldrig köa för att få beställa i baren.
Igår firade vi pappa på farsdag genom att äta ute på restaurang Bodensia, för mig blev det en tre rätters och dom andra åt två rätters. Har aldrig varit så mätt i mitt liv! Han fick också en flaska av The famous grouse nya "Snow" vilket han blev väldigt nöjd över.
 
Så grattis på farsdag i efterskott pappa! ♥
 
 
 
Har försökt fördriva tiden lite nu med Sabina innan rättskunskapen som börjar 15:10. Två timmar av tidsfördriv senare så fick jag veta att jag inte har rättskunskap idag så nu blir det att försöka hitta lagom med fakta för att göra en 40 minuters redovisning i historian.
 
 
 

Inte ens ett år kvar !

Godkväll!

Jag hade helt glömt att jag skulle jobba ikväll så var bara ett litet tag hos Carolina men det var otroligt trevigt. Innan jag åkte dit så var jag och mamma på bränslan banan och tog bort lite hinder så att det ska bli lättare på Lördag när alla brks ute hinder ska bort för vinter förvaring.
 
Nu ska jag plugga lite och sen ta en hyfsat tidig kväll. Kommer dock sova ut rejält imorgon, älskar att jag börjar 10 varje dag.
 
 
 

Glöm inte farsdag

Hej på er.
 
Har min enda och sista lektion just nu sen ska jag till Norrigården och äta fläskytterfilé med bea-smör och kokt potatis. Har varit så sjukt hungrig eftersom att jag börjat slarva med att äta frukost.
Efter jag ätit blir det att göra lite historia arbete och sen tänkte jag åka och hälsa på Carolina och Theo. Måste också lista ut vad jag ska ge pappa i farsdag present men jag har nog en idé.
 
Ni har väl inte glömt farsdag?!
 
 
 

Hejdå Östersund

Ikväll går tåget hem till Boden. Jag åker klockan 21:30 från Brunflo och sen ska jag byta tåg i Ånge. Det suger att dom är så dåligt sammansatta. Kommer få sitta ca 2 h i Ånge innan tåget till Boden kommer. Sen åker jag tyvärr sittplats den här gången också eftersom att det var så mycket dyrare att åka liggvagn. Vanligtvis brukar det kosta ca 670 kr men nu var det över 800 kronor och det känns som lite mer än vad jag vill lägga ut för en resa hem.
 
Skulle ju packa resväskan nu och jag har fortfarande tre par skor som ska ner någonstans men jag hittar inget utrymme. Har trots allt köpt ett par mjukisbyxor, en huvtröja, ett par heels, en bh och tre linnen. Tror jag måste låna en till väska av Lars så jag får med mig allt.
 
Ska ändå bli ganska skönt att komma hem, speciellt till hästen. Saknar henne så otroligt mycket! Ska mest troligt hoppa för Jane imorgon också men det beror på hur det känns när jag rider fram med tanke på att jag inte suttit på henne på två veckor, jag är väldigt förskyld och har ont i ryggen. Men nog ska jag kunna vara nog tjurskalligt för att vara med!
 
Väntar på att Lars ska komma hem och äta lunch och sen ska jag in på stan för att säga hej då till dom jag praktiserat hos. Helt sjukt hur trevligt jag haft det där. Kommer att hälsa på dom många gånger i framtiden kan jag säga!
 
Ha en bra dag nu.
 
 

RSS 2.0