Cut for me

 
Fixat om håret idag och är otroligt nöjd!

I can be the one to make you feel that way

Sista lektionen för idag, sista lektionen sen är det helg! Ska bli så otroligt skönt att bara få sova ut och vila, eller nej just ja, jag jobbar ju hela dagen imorgon.. Men det känns riktigt bra faktiskt att jobba. Måste få in lite mer pengar nu, har så mycket jag vill göra men inte pengarna för det. Har till exempel köpt mig ett löshår idag som kommer kosta 758 kr och sen ska jag köpa ett par jeans eftersom att mina gått sönder och dom kostar ju 299 kr. Men har bestämt mig för att ta tummen ur r*ven och börja jobba mer så att jag slipper gå in på mitt sparkonto hela tiden och flytta över till mitt vanliga konto. Sen ska jag ju till Sundsvall med "S" nästa helg och vi ska ta min bil så det kommer ju gå en hel del pengar på bensinen. Tur att han är så snäll så han går med på att betala hälften!
 
Nu efter lektionen blir det att åka hem till "S" och hämta honom och sen en shopping dag, tro det eller ej men det är inte till mig vi ska shoppa!
 
 
 
Köpte en ny lampa igår också från "Hemma hos Molly". Haft ögonen på den hur länge som helst och nu är den äntligen min! Helt underbart snygg.
Märke: Watt&veke
Pris: 1125 kr

You can keep knocking, but won't knock me down

Hej på er.

Första lektionen idag, matte C. Vet inte vad som slog slint när jag valde det. Idag är en dag utan vila. Har skola till 15:10, sen möte om balen på western farm klockan 16. Efter det blir det stallet och en rid tur i skogen. Borde vara klar i stallet vid åtta och då blir det middag och matte plugg. Har en del idrotts upg också som jag borde göra klart. Får försöka komma ihåg att det är sista terminen.

Blev förresten en mysig middag på Pär & Mickes igår med "S". Riktigt gott. Först pepparstek med potatisgratäng och den friterad camenbert med hjortron till efterrätt.



Thursday afternoon, what to do?

Hej på er. 
 
Idag har jag haft en enda lektion i skolan. Egentligen skulle vi haft historia och engelska också men eftersom att vi skulle lyssna på två redovisningar på historian och ingen av dom kom så fick vi ledigt från den lektionen och då frågade vi också vår engelska lärare om vi kunde jobba hemma och det var okej så nu ska jag precis sätta igång med engelska arbetet medans "S" är på jobbet. Vi funderar på att hitta på någonting ikväll men vet inte vad. Som han sa "Vad gör man i Boden?". Jag har faktiskt ingen aning. Jag var sugen på att åka till relaxen men det var inte han, äta ute känns lite dyrt, bowling fungerar inte så vad är kvar? Bio? Men men, får se vad vi kommer fram till.
 

Heartbeats

Har precis slutat för idag och ska åka hem för att vila mig nån timme. Känner mig helt slut i kroppen och psyket för det har nyss sjunkit in i en att man har en termin kvar av skola och det innebär att det är en hel del restuppgifter som jag måste göra klart. En hel del uppgifter som jag sket i när jag gick första och andra året för jag tänkte att "äsch, dom kommer glömma" eller "det spelar inte så stor roll" och det värsta var dom gångerna jag tänkte "jag gör dom i trean istället". Om jag kunde gå tillbaka i tiden och ändra mina val så hade jag gjort det. En liten förvarning till er som går första och andra året nu. Skjut inte upp det. Ni kommer hata er själv för det minst lika mycket som jag gör. Springer ni inte det där jäkla cooper-testet nu kommer ni ändå bli tvungen att göra det sen och då kommer ni endast att tänka "hade jag gjort det i ettan hade jag varit ledig nu".
 
Var iallafall i Luleå igår med familjen och "S". Blev två par byxor, ett par svarta leggings och ett ljust par jeans. Ett linne som var på super rea så jag har inte ens testat det, och ett par nya snygga heels. Efter all shopping blev det lunch/middag på en thai restaurang och sen åkte vi hem. Är mest nöjd över mina nya skor! Är nog lite beroende av klackar tror jag...
 

Skjut ej upp sådana saker till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon - Mark Twain

Hej på er!
 
Har varit på Leos lekland idag med Theo och haft super roligt. Det var min födelsedagspresent till honom eftersom att han fyllde 2 år för en vecka sen. Det var dock en spännande resa eftersom att det är första gången sen jag tog körkort som jag skulle köra manuellt. Är väldigt stolt över mig själv ändå eftersom jag bara fick ETT motorstopp på hela dagen.
Nu så ska jag gå i duschen och göra en body scrub samt en ansiktsmask och sen ta en tidig kväll, känner att jag behöver det efter 5 h sömn och en dag full av lek och bus.
 
Imorgon så ska jag med familjen och "S" till Luleå för att köpa två par nya jeans, hämta en lampa och äta lunch eller middag beroende på vilken tid vi tar oss ut. 
 

Mitt 2012 i bilder

 
 
Umgåtts med världens finaste tjejer
 
 
Piercade mig
 
 
 
Åkte till Skiathos i Grekland
 
 
Session 1
 
 
Session 2
 
 
 
Färdig
 
 
Tävlade med Gavina
 
 
Tog körkort och skaffade bil
 
 
Avslutade ett kapitel i mitt liv
och gjode mig redo för 2013
 
Lämna en kommentar om ni vill veta mer om mitt 2012 eller mina planer inför 2013
 
 
 

JACK REACHER

Hej alla.
 
Igår åkte jag till Luleå för att se på Jack reacher tillsammans med "S". Men vi började med att käka middag på Max som för mig blev tredje gången på två dagar. Till mitt försvar äter jag endast en crispy chicken sallad när jag är där. Har känt mig lite onyttig dom senaste dagarna eftersom att 4 av 6 måltider bestått av 3 max besök och 1 amore pizza.
 
Bion tyckte jag faktiskt var riktigt bra med tanke på att det var en action och jag egentligen inte är någon action person och att jag inte tycker om Tom Cruise. Den har lite humor i sig vilket passade mig. Efter bion blev det en mysig kväll full med family guy.
 
Nu har jag precis kommit hem och känner mig så otroligt sliten eftersom att jag har lyckats dra på mig förskylningen från helvetet. Måste dock fara på stallet då mamma har fullt upp med jobbet, tror jag bara ska longera Gavina så att jag inte anstränger mig så mycket.
 
 

Happy B-day

Idag har min fina brorson fyllt hela 2 år så jag har varit förbi till dom och grattat en glad Theo. Efter att jag varit där åkte jag direkt till stallet och red ut i skogen tillsammans med Pär. Det var en riktigt trevlig tur med en väldigt pigg och glad Gavina.
Nu ska jag plugga lite då jag har en restuppgift som jag måste ha gjort klar till på tisdag. Känns inte så roligt men jag har inte så mycket att välja på.
 

All I want is just what everybody else wants, you know, to be loved

God kväll!
 
Har precis ätit en otroligt god middag beståendes av grönmusslor med en chilli och vitlökssås och pasta. Nu ska jag snart åka med mamma till Suntan och sola vilket känns otroligt skönt och sen tror jag att jag ska göra mig ett bubbelbad och tända en brasa nere i källaren. En riktigt mysig lill-lördag med andra ord!
 
 

It's often just enough to be with someone. I don't need to touch them. Not even talk. A feeling passes between you both. You're not alone

Gott nytt år på er!
 
Kom hem klockan 06:40 i morse efter en riktigt rolig kväll på Lotus och en trevlig efterfest i gott sällskap. Vaknade vid 14 tiden idag och for direkt till stallet för att se hur Gavina reagerade på den nya hästen som flyttade in i stallet och blev hennes box granne. När dom kom in i stallet så luktade dom lite på varandra och sen var det inget mer. Inget läte och ingen irritation. Väldigt skönt att se!

Nu sitter jag med familjen framför tvn och ser på Clash of the titans med en påse godis och känner mig väldigt trött och sliten. Ska ju upp på morgonjour imorgon så tror nog det blir en tidig kväll.
 

RSS 2.0