Bilderna



Idag har jag och Lars varit i Älvsbyn och kollat på skotertävlingar heeela långa dagen. Kan säga att jag var gode less i slutet. Efter det handlade vi lite till middagen ikväll som blev potatissallad och karré. Efter vi hade handlat så for vi på Norrigården och tvättade totalt tre bilar. Lars, pappas och Rasmus.

Just nu så är vi barnvakt åt Theo men han har somnat så resterande del av kvällen lär bestå av tv. Lördag, woow!

Imorgon har vi morgon jour och sen ska jag rida ett dressyrpass med bett vilket jag inte haft på länge nu, sen gym och till slut ska vi på den nya thai restaurangen Arctic Thai and Grill. Härligt!

Anmäl er nu till veckans blogg !! :) Kommentera bara "jag är med" och ni har chansen att bli länkad under en veckas tid i min blogg.


Håll i vännen som du har kär

Har nyss ätit middag med lars och päronen på brännastrand och måste säga att det var fantastiskt gott. Nu ska vi sova lite och vänta på att mina föräldrar vill hem så ska vi hämta dom. Imorgon kommer bilderna från igår som jag och julia tog. Stay tuned! ;)

Keep on dancing

Hej på er. Sitter på gymmet och har precis gymmat klart med Sara. Vi har ingen tyska idag så har ett hål på flera timmar. Otroligt härligt att träna för man känner verkligen att man blir så mycket piggare. Kommer vara en riktig träningsdag idag. Nu ska jag tillbaka till skolan för att ha idrott och basket, sen ska jag sola lite innan jag far till Pagla med älsklingen, Elina och Sara för att testa åka lite snowboard! Kommer bli riktigt mysigt. Mackor, en eld och varm choklad. Mumma!



Godmorgon

Godmorgon på er. Ska precis göra mig klar för att åka till Boden för lite skola. Kommer ha en otorligt skön skoldag. Vi ska nämligen på bio med klassen och se någon engelsk film :)


Veckans blogg vinnare + min dag

Veckans blogg vinnare har ni HÄR. Hon kommer nu vara länkad på min blogg under en veckas tid. Grattis ! :)

Ni kan redan nu anmäla er till veckans blogg och ha chansen att bli länkad på min blogg under en veckas tid. Kommentera bara "jag är med" och ni är klara.

Lite om min dag nu. Var ju i Kåbdalis med skolan men blev att åka hem lite tidigare eftersom att det började regna. Riktigt synd att det började göra det.
När jag kom hem till Boden så for jag på stan och köpte några fina blommor till mitt påsk pynt. Jag gillar ju enkla saker som inte tar för mycket plats eller syns för mycket. Gillar stilrena saker! Fick idéen då jag såg en bild på liknande sak här på blogg.se.

När jag kom hem fixade jag och mamma pyntet och sen for jag på stallet och red ett dressyr pass för Kicki J. Har faktiskt gått riktigt bra. Nu ska jag duscha och välja kläder till imorgon innan jag går och lägger mig :)


Brum-brum

Då sitter man på bussen mot kåbdalis med ett sovande sällskap. Är taggad till tusen!

It all in pix




Har "nyss" varit på gymmet och nu ska jag duscha innan jag beger mig till sängs. Vet ni vad som händer imorgon? Jo, ut i backen med Sara och åka skidor! Kåbdalis, here I come


Sista gången för mig

Godmorgon på er. Allt bra hoppas jag ?

Alarmet ringde imorse hos älsklingen och jag märkte att han inte hörde det så jag tänkte men då kan ju jag ta och snooza det. Tror ni jag lyckades?
Tydligen ska det ha stått att om man drar upp låset på mobilen på stänger man av alarmet. Det är tydligen någon knapp man ska trycka på. Vaknar klockan 07:07 och min buss skulle gå 07:10. Suck!
Jag är ju ingen som stressar så tog på mig kläderna, tog en Mer och en liter yougurt och satte mig i bilen. När jag kommer till bussen så är det en minut tills den skulle gå och hade jag missat den hade jag fått sitta och vänta i 30 minuter till nästa vilket hade inneburit att jag skulle ha missat mitt matteprov! Gah!!

Nu är jag iallafall på skolan och har gjort mitt matteprov vilket faktiskt kändes riktigt bra. Har sista lektionen nu sen ska jag luncha på norrigården innan jag beger mig till stallet och kramar om min söting. Saknar henne verkligen just nu! :)


Diggin' deep

Ska ta och gräva ner mig i matte boken nu en halvtimme eller liknande innan jag beger mig ut till brasan. Är ganska konstigt att den där matten som man inte förstod sig på det minsta för nån vecka sen är ganska så lätt nu om man tänker efter. Med lite lugn och ro, det där lugnet man inte kan få i ett klassrum, och ett glas vatten så är det ganska så, kan inte förstå att jag säger detta, KUL!
Måste ha blivit galen?

Har ju haft otroligt jobbigt i ryggen och jag trodde då jag skulle avlida när jag hade ätit, fick så otroligt ont i ryggen att jag bara ville lägga mig ner. Måste vara det att man är så spänd när man sitter där på skotern hela dagarna och stuttsar omkring.

Vad gör ni denna lördags kväll ? :)

Fick förövrigt höra någonting nyss som fick mig att smälta. Lars sa nämligen att han har konstigt nog kunnat bli ännu kärare i mig efter den här helgen. Gud så lycklig man blir ! F U Molly Sandén, Love is not over rated!



Love is all

Hej på er. Har precis ätit lunch och ska snart ut för ytterligare en dag på skoter. Har så förbannat ont i ryggen från gårdagen så jag kan knappt gå, tror det har och göra med min wiplash. Äsch, inte ska jag klaga! Har så otroligt trevligt och roligt här och som pricken på i:et så reagerar jag ingenting på hunden. Kunde det vara bättre?

Nu åker vi och kikar på nåda stöten. Fråga mig inte vad det är för jag har ingen aning! ;)


don't fool yourself boy

Efter 30 minuter i bilen var jag redan less på att åka bil. Tog ca två timmar att köra hit och det var ju tur att vägen var så otroligt fin. Vi har hunnit vara ute en sväng med skotern och myst och nu ser vi revenge med ett mysigt fika. Känns riktigt trevligt :)

if I could write you a song to make you fall in love, I would already have you up under my arms

Är så nervös utan någon riktig anledning just nu. Ska nämligen till malå och hälsa på lars föräldrar under helgen så ska ta många finns bilder ;)

High over the clouds

Hej på er. Nu så ska jag snart ha min sista lektion sen blir det att åka i 180 till stallet och se till att vara klar till klockan 16 för då ska jag sitta på Gavina nere på klubben och hoppa för Robert. Gah, stress! Ska nog be mamsen att ta med nå mat. Kommer ju hungra ihjäl annars.


Cutiepies

Go'kväll

Har ni också haft problem med blogg.se? Har inte kunnat ta mig in på min blogg så har inte kunnat uppdatera er. Ni är så söta som skriver gulliga kommentarer till mig :) Man blir alltid så glad ! Ni är bäst.

Nu ska jag göra en läxa som ska vara klar till imorgon vilket är regression. Ska skriva kortfattat vad det är för någonting bara eftersom att vi ska slutföra ett arbete imorgon.
Blev att göra det lite senare eftersom att Julia har varit här hela kvällen och slappat på med mig. Har så förbannat kul med den tjejen alltså!

Har börjat sova med en sån där natt grej man sätter över ögonen (haha), iallafall så har jag märkt att jag inte alls är lika mörk under ögonen när jag vaknar. Måste vara att jag sover bättre eller någonting?

Kommer iallafall att avgöra veckans blogg imorgon så ni har en sista chans att anmäla er. Kommentera bara "jag är med" och det är klart. Ni har chansen att bli länkad på min blogg under en veckas tid!




tik-tok

Hej på er! Har ni haft en bra morgon? Hoppas det. Själv försov jag mig i vanlig ordning och fick 25 minuter på mig att göra mig klar. Tur att jag är van! Nu har jag en "trevlig" matte lektion som jag inte kan vänta tills den är över.

jump until you know how to fly

Ingen matte på morgonen tydligen vilket betyder att jag egentligen kunde ha haft sovmorgon. Suck! Nu så har jag min sista lektion och sen ska jag på Norrigården och äta en go lunch. Sen blir det en dag med plugg och tvättande :)

Keep on walking

Hej hej, idag så har jag ridit kurs för Robert villket var riktigt roligt. Jag, Emil, Elina och Felicia hoppade bana och det gick så otroligt bra. Gavina var riktigt duktig och lyssnade väldigt bra på mig. Längtar verkligen till nästa lektion men vi får se när det blir med tanke på att mamma ska rida två dagars kurs för Daniel i helgen och jag åker till Malå med Lars. Kanske ska lägga ut en video sen på hur det såg ut. Är så kul att man börjat komma upp i lite höjd också.

Nu ska jag se lite tv och sen så blir det att ta en ganska så tidig kväll :)

Anmäl ner till veckans blogg nu i valfritt inlägg så har ni chansen att bli länkade på min blogg under en veckas tid. Kommentera bara "jag är med"


ferreferrefest

Go'kväll på er. Sitter med mina fina damer och taggar en super trevlig kväll. Vad gör ni denna lördag då? anmäl er till veckans blogg nu. Kommentera bara jag är med och ni kan bli länkade framför mina läsare i en veckas tid

It's not just a feeling, it's a state of mind

Godmorgon på er. Allt bra?

Ska snart in på stan en snabbis innan jag åker hem för firandet av farmor. Har varit en riktigt skön slappar morgon idag vilket jag verkligen behövde!


I like short shorts

Hejhej. Allt bra med er?

Jag sitter just nu i luleå och har precis handlat med älsklingen. Ikväll kommer vi ta det lugnt med go middag, jordgubbar och kanske ett glas. Ska nog se om vi hittar någon rolig film också :)


Bloggtips? och helgplaner

Godkväll på er. Har varit urusel på mina updates sista tiden, är minst lika dålig på att kolla på andras bloggar också. Det är inte bara det att jag inte hinner kolla på era bloggar utan jag kan ju inga namn!? Någon som vill tipsa om en bra blogg, eran egen eller någon annans, spelar ingen roll. Vem vet, kanske länkar dom?

Idag fick jag som tur var sluta tidigare då taket i vår korridor var påväg att ramla in. Ingen oro här inte! Hmm..
For snabbt som blixten till stallet och gjorde klar Gavina innan jag for ner på klubben och red hopp lektion. Vet, verkar som om jag bara hoppar men det har på sista tiden varit så att man planerat in och en timme innan lektionen så får någon av oss ställa in av olika anledningar.
Gick hur som helst riktigt bra så är en glad och något mör tjej som ligger här i sängen och bloggar.

Tänkte dela med mig lite av mina helg planer också, eller ja, dom som jag vet.

Far till Luleå imorgon och spenderar natten där sen så ska jag nog dra ut gubben på lördag och kolla stan lite med dom pengarna jag inte har. Blir att fara hem hyfsat tidigt, skulle tro vid 16 tiden som senast på lördag för då ska vi fira min farmor som fyller ?76?, "förlåt" farmor om du blev äldre och "det var meningen för du ser yngre ut" om du blev yngre, haha ;) Sen iallafall så ska jag in till stan och till en inflyttningsfest för att ha galet kul. Och nu för att avrunda detta inlägg så kommer vi till söndag som troligen kommer bestå av hoppning (lägg märke till troligen) och sen en fotoshoot hos Julia.




Fan så snygg häst man har ;)


Keep counting

Hej på er mina söta. Har nyss kommit hem från en lule hockey match med älsklingen. Hade riktigt mysigt! Vet ni vad det är för dag idag? Min och Lars 6 månaders dag. Har insett nu att det är mindre än 6 månader kvar tills jag fyller 18 vilket innebär att det ännu mindre tills det är sommarlov och ytterligare mindre tid tills sommaren är här. Gah, längtar!!
Fick ett mobilskydd av Lars som ser ut som ett gammeldags kasettband och han fick en CK free deo. Nu ska jag ta mig en lill lördags drink med Lars sen sova. Börjar klockan 12:10 imorgon, skönt!



Kan ni gissa vart jag är på bilden? ;)

Anmäl er nu till veckans blogg som jag avgör nästa vecka. Kommentera bara "jag är med" i valfritt inlägg och du har chansen att bli länkad på min blogg under en veckas tid.


You're my sunshine

Godmorgon på er, en ovanligt pigg tjej här.
Idag så ska jag på stallet direkt efter skolan och rida kurs för Robert J. Håller tummarna på att det går bra!


Vinnaren är

Veckans vinnare kom nu en dag sent men det är iallafall en blogg som hålls väl uppdaterad. Hon har många trevliga bilder och det är en allmänt trevligt stylad blogg. Hon skriver om hur hennes liv är och allt som det innehåller. Intresserade? Ni har henne HÄR

Hon kommer nu vara länkad på min blogg under en veckas tid.


Startar en ny tävling redan nu så om ni vill ha chansen att bli länkad på min blogg under en veckas tid så ska ni kommentera "Jag är med" och ni är klar. Vinnaren utser jag nästa vecka! :)


All I ever wanted

Hej på er mina fina. Skulle ju rida lektion idag för Robert men det sket sig då vädret svek. Har blåst 9/m s idag enkligt yr.no så stundtals kändes det som om man skulle blåsa bort. Nu så sitter jag i soffan och slöar samt försöker ladda upp lite videor. Mest troligt så kommer Elina förbi ikväll så ska snart slänga mig i duschen.

Vad gör ni denna måndags kväll?



You think im being mean now but I tell you, this is me being nice

Godkväll på er. Världens sämsta bloggerska över helgen I know. Ska berätta om min helg iallafall. Igår så var jag med mamma på Luleå ridklubb och kikade på hopp tävlingen som var där. Mest troligt så kommer jag åka till Luleå rk och tävla vecka 16, om allt går enligt planerna.
Efter det for vi och red tillsammans vilket gick riktigt bra. Vi tog första galoppen med hack och det gick riktigt bra. Sen kom Lars till oss och det blev melodifestivalens mys med massa frukt.

Idag så har vi varit på stan och fikat tillsammans innan det blev ytterligare en eftermiddag på stallet med den första hoppningen på hack vilket också gick bra förutom hennes energi som kom ut genom huvudet, om vi säger så här, det var inte många cm från att jag skulle bli knockad. Efter en toppen middag hemma så har jag nu hamnat i Luleå med älsklingen och ska slänga mig i duschen snart. Efter det blir det söndags plugg och fix med bloggens design.

Nu får ni sista chansen att anmäla er till veckans blogg. Skriv bara "jag är med" i valfritt inlägg.




You don't know



Som jag såg ut idag på bion




Tror Sara tyckte om efterrätten som vi fick till lunchen



Gavina snygg som få i sitt nya hack. Med på bilden, mamsen.

Filmen var riktigt bra faktiskt. Själv brukar jag bojkotta svenska filmer vilket jag börjar inse kanske är lite dumt. Filmen vi såg heter Nobels testamentet. Den är baserad på Lisa Marklunds bok där en kvinna samt några poliser blir dödade under Nobels festen. Nyckelvittnet till detta är en journalist vid namn Annika Bengtzon. Hon kan inte riktigt hålla fingrarna undan från utredningen även fast hon är förbjuden att inblanda sig. Tipsar verkligen om denna film!

Imorgon blir det att se lite mini klubbs tävlingar på BRK och sen står det mellan pagla eller att åka med mamma på stallet och rida. Vi får se vad som händer.


I can't make up my mind right now

Hej på er. Just nu ser jag på tv och ska snart göra mig klar för att åka på bio med mapa. Vi ska se nobels testamentet som börjar klockan 19. Bedömning kommer ikväll ;)

förlåt

Vet att jag varit en ur usel bloggerska sista dagarna men jag har haft fullt upp. Idag så har jag iallafall ridit Gavina vilket gick sjukt bra. Längtar tills nästa gång! Efter det har jag varit hos carro och fått nya naglar, tack till underbara henne. Nu sitter jag i mon säng och ska göra lite natt plugg och sen sova. Kan lova er bättre uppdateringar imorgon och ett inlägg med nya härliga bilder. Anmäl er nu till veckas blogg i inlägget nedan. Vad har ni att.förlora?

Godkväll

Hej på er. Har haft fullt upp hela dagen så har inte kunnat blogga. Efter skolan for jag till sunderbyn och hälsade på söta Malin på sjukan. Efter det har jag ätit go middag med älsklingen och pluggat, pluggat, pluggat. Har också hunnit med ett litet sammanbrott.

För er som inte kan se min header så har jag ingen aning om vad som är problemet då flera andra personer kan se den. Jag kan själv se den när jag söker efter min blogg. Ni får väldigt gärna kommentera om ni ser den eller inte för i värsta fall kanske jag får försöka göra om det igen :)

Sen startar jag en sån här nu

 

Ni skriver bara "jag är med" och det är klart. Vinnaren utser jag på Måndag nästa vecka. Den personen som vinner blir länkad på min blogg under en veckas tid.

Nu ska jag sova och imorgon blir det en sväng på stan med min fina innan jag tar bussen hem till Boden och underbara skolan. Börjar nämligen 12:05


NY STIL PÅ BLOGGEN!

Vad tycker ni om den nya headern och bakgrunden? Tjejen som inte kan någonting egentligen som har med datorer att göra verkar ha lyckats.


Sånt jag drömmer om


Övningar med ackustativobject

Hej på er. Just nu sitter jag och gör/kikar på några övningar i tyskan. Tyska prov på fredag. Kom på igår när jag skulle sova att varje torsdag fram till 29'e så har jag sovmorgon till 12:10. Galet glad jag blev alltså. Sen slutar jag vid lunch varje måndag också ;) Härligt!!

Shopping




Linne - 149 kr
Byxor - 99 kr

H&M



Skor - 699 kr

Eurosko


bye bye

Har just bränt alla mina pengar.. Tre byxor, en tröja och ett par galna heels. Bilder kommer ikväll! Nu, föra över mer pengar till kortet för resten av månaden. Fy på mig. Kommer dock inte ångra mig i sommar, älskar allt jag köpt.

Susie got that number

Hej på er.. Har nyss varit på hildurs och kollat på två handbolls matcher och nu är det gym som gäller. Mage-ben..

Beloved sommer

Har haft ganska mycket för mig idag faktiskt. Först hade vi morgon jouren på stallet och efter det så red jag och mamma ett gemensamt pass nere på klubben. Efter vi ridit klart så for vi till Luleå och kollade på ponny tävlingen som var, många Boden ryttare placerade. WoopWoop!
Klockan 15 for vi hem igen och då blev det att göra sig iordning innan vi for till stan och åt en mysig middag på Far east och sen vidare till Bränna och ta en kaffe. Riktigt trevlig dag! 
Imorgon ska jag försöka ta mig in till stan och köpa nya byxor eftersom att dom flesta har blekts eller gått sönder.



Saknar inte ni också sommaren?


Headlines for today

Godmorgon på er snyggingar! Sitter i stallet efter att ha gjort klart morgon jouren. Snart ska jag och mamma ner på klubben och rida. Är sugen på att rida men längtar inte efter att gå dit. Vi kan ju inte rida två på en häst som ni förstår. Ajja, efter passet idag ska vi till luleå och kolla på hopp tävlingen som är där. Galet sugen man blir på att tävla igen!

We cease loving ourselves if no one loves us



Hej på er. Har precis kommit hem från en ute dag i det fina vädret. Var otroligt skönt i Pagla så vi var där från 12 till 15 då vi for hem pga att Theo blev ganska pömsig. Nu så ska jag ta det lugnt ett tag sen duscha innan vi får besök. Vi ska äta pizza mest troligt med fam. Silverplats Berggren :)


Yesterday was our day





Hej!

Hade riktigt trevligt igår med tjejerna. Vi åt mat från Österns pärla och drack något glas, det var mycket skratt och mycket "jag har aldrig". For hem kring 23 då dom andra for till Olivers. Idag har varit en riktig slappar dag och den ska få fortsätta så hade jag tänkt.

Är i Boden nu igen så imorgon blir det att fara en sväng till Pagla med päronen, Rasmus, Carolina och Theo. Kommer nog bli riktigt mysigt så länge som vädret är på vår sida.


RSS 2.0