How I met your brother

Har haft en trevlig och avslappnad helg. I fredags hade vi besök av några släktingar och vi åt en underbar middag med en hel del skratt, skämt och roliga minnen. Efter det for jag till Wiktor och vår klassfest och hade väldigt trevligt. Igår hade jag och Lars en mysig hemma kväll efter att ha varit på Pappa och Rasmus handbolls match.
Nu ska jag kila till mitt rum och hålla om älsklingen som dragit på sig nån form av hjärnskakning efter matchen idag sen blir det nog en tidig kväll eftersom att jag ska försöka rida ut ganska tidigt imorgon :)


You're my angel sent from above

Har näst sista lektionen nu sen blir det härlig disco dans med skolan. Efter skolan så ska jag och Lars åka till stallet och så ska jag rida ut en härlig sväng i skogen. Har faktiskt ganska mycket jag ska hinna göra idag, ska hinna fixa en halloween pumpa, sen kommer min mosters man Pelle på besök och efter det ska jag hinna till W på klassfest. Ajja, blir kul iallafall :) Har fortfarande ingen koll på när ungarna går ut och frågar bus eller godis. Någon som vet ? Halloween är ju tydligen på Måndag men det är ju ändå en vanlig dag så det borde ju inte vara så många som går då och ser söta ut med sina fina kläder. Borde nog ta lite bilder och lägga upp på bloggen snart också kanske. Mina halloween kläder måste ju visas upp. Vet inte om jag sagt vad jag ska vara än men jag ska iallafall vara en docka så köpte ett par otroligt snygga lösögonfransar igår på stan ! :)


Ni ska skämmas!


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bOOiixz2zFE


Älskade måndagar

Den här helgen har varit helt jävla underbar måste jag säga. Har bowlat, kikat förbi hos Lina A och hennes drink kväll, shoppat med Lars och ridit i fin vädret. Lars köpte en t-shirt och jag köpte ett par nya shorts och underkläder. Idag ska jag passa på att plugga lite NK och sen blir det körskola, sista gången nu. Känns riktigt skönt faktiskt att ha gjort bort det. Tror det blir att göra någonting onyttigt som jag kan käka medans jag pluggar så efter körskolan kör vi på lite gym tycker jag ;)


Who's laughing now..

Oh so you think you know me now, have you forgotten how you would make me feel when you drag my spirit down? But thank you for the pain, it made me raise my game, and im still rising, im still rising..


Har första lektionen nu som är webb-design sen blir det ett hål på 2,5 h, helt galet kul. Blir nog att göra en religion uppgift som ska in idag tror jag. Har äntligen gjort klart hemsidan i webb-designen och jag klarade det helt själv, tog två lektioner för mig att förstå att vi skulle göra en hemsida. Blir att kila en sväng på stan under hålet också och se om jag får med mig någon som vill ta ett fika eller någonting annat kul. Känns onödigt att sitta kvar på skolan hela tiden. Efter skolan blir det att fara på stallet och rida ut med Mikaela och efter det far jag direkt till farmor för att äta palt och sen fara till kyrkogården och hälsa på farfar. Varje år den 19 så har vi en släkt middag åt farfar för det var den 19 Oktober han gick bort år 2005. Nu tänker ni säkert att det är ju den 20 idag men vi flyttade på det en dag därför att mamma och pappa skulle på en mässa med jobbet igår och vi vill ju att så många som möjligt ska kunna komma dit.

Igår var jag och Elina på Lars match och han gjorde ett mål och en assist, fy f** vad glad jag blev. Har aldrig varit med om att man kan tycka om någon så sjukt mycket. Blev ledsen för att han inte kunde komma förbi efter matchen eftersom att han skulle skjutsa hem några i laget men får ju en hel helg med honom iallafall och vi ska hitta på en massa trevligt. Kanske blir lite shopping också på Söndag, ny vinter jacka åt Melinda, tack ;)

Kommer inte på någonting mer att skriva faktiskt så det får räcka för nu men ska lägga ut några bilder ikväll kanske om jag känner mig flitig. Ny telefon med bra kamera resulterar som sagt i många bilder. Har aldrig haft en bra kamera på mobilen och man orkar ju inte gå omkring med en vanlig kamera i väskan. Eller ja, jag har gjort det men samtidigt hade jag en yogurt i väskan som gick sönder så den kameran fungerar ju inte längre. Kan inte påstå att mamma och pappa tyckte det var så roligt eftersom att det var en ganska ny kamera också. Typiskt Melinda!

Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=KsxSxF3JKeU&NR=1


Pix från förra veckan








Kläderna jag hade på mig i Fredags på festen















Köpte nya fina glas till Lars




Queen of fire

Kom precis hem från skolan och när jag satte mig i bilen så blev jag ett par byxor fattigare. Två revor med en storlek på ca 1 dm. Sen är man ju för fattig för att kunna köpa sig ett par nya. Huset var kallt som vanligt när jag kom upp på övervåningen så tog saken i egna händer och försökte göra upp eld i kaminen, minns fortfarande förra vintern då jag satt förbannad i köket och kunde inte få dom förbannade jävla vedträna till att börja brinna. Efter 30 minuter gav jag upp och precis då kommer min morfar på besök och ser hur irriterad jag är med sot över armar och händer och han frågar om jag försökt göra upp en eld, det tog honom 2 minuter och ett försök till att göra upp eld men nu ska ni få höra.. För andra gången på en vecka har jag lyckats göra upp eld utan hjälp och på första försöket.



Scout-flicka nästa!




Ich libe dich

Ska ha min första lektion nu som är tyska och vi ska göra en redovisning efter lovet om valfritt ämne. Igår när jag skulle plugga blev det tyvärr så att jag fick värsta suget efter att måla mina naglar så spenderade mer tid åt dom än åt matte boken. Typiskt mig måste jag säga :)

1+1 =11

Har nyss kommit hem från körskolan och ska nu placera mig framför den saknade matte boken och plugga lite till provet imorgon. Skulle plugga som ett freak i helgen men det sket sig ju.. Lär hinna plugga 5 min för sen är det mat, I smell bacon in the kitchen! Troligen hamnar jag i någon form att mat koma så önska mig lycka till imorgon.


Lust att fråga?

Har ni lust att ställa några frågor så är det frågestund till klockan 24:00 :)


Me, myself and I

Igår hade vi en trevlig tjej kväll hos Elin och efter det for jag, Sara och Elina på fest. Det var helt okej ändå :)
Idag red jag ut med Lina och Maggan runt Åberget och det gick riktigt bra. Känns så kul att Gavina börjat förstå det där med att vara lugn när man är ute och att stenar eller kvistar inte är farliga. Nu sitter jag i Luleå och väntar på att älsklingen ska komma hem från matchen i Umeå sen blir det en mys lördag. Imorgon blir det att fara till Boden och se BBK spela match, har ett VIP kort över om det är någon mer som har lust att hänga med mig och Lars. Bara hör av er :)

Bilder från festen kommer efter helgen hade jag tänkt och nu blir det matte plugg!


Dagens låt

Blir ni inte sugen på att sjunga med vet jag inte vad.

http://www.youtube.com/watch?v=T3E9Wjbq44E&ob=av2e


Who's that chick?

Har nyss kommit till Luleå efter en hyfsat slö skoldag. Lars for till träningen nu så ska städa, plugga se på tv och sen kanske Lovisa kikar förbi på ett fika så då blir det att komma ikapp lite eftersom att det var ganska länge sen vi hittade på någonting. Efter det far jag och älsk mot LTU för att han ska hinna göra klart ett arbete som ska lämnas in imorgon klockan 10 och jag tror inte att någon av oss känner så mycket för att åka på skolan om vi kan mysa hela morgonen istället. Imorgon har jag sovmorgon så far från Luleå vid 9, ruggit skönt att inte behöva ta bussen klockan 7 :) sen blir det att umgås med Elina och kika på lite sex and the city med kladdkaka :)


Right there



Har haft en helt underbar helg faktiskt helt utan några måsten och festande och allt annat som jag brukar få stressa runt med. Har helt enkelt bara myst och haft det trevligt :) I Lördags så for mamma och pappa på middag med chain de rotisseur och hade en avtackning så jag och Lars skjutsade dom och hämtade dom i gammelstan. Då dom var borta så gjorde jag middag åt oss och älsklingen fick se NHL. Igår var hela familjen på hockey, tyvärr förlorade Boden mot Kiruna med 5-2. Sen for jag och Lars och köpte två kladdkakor och åkte med en av dom till morfar innan vi for hem och såg film. Idag blir det att plugga lite svenska och sen kanske ta en kvälls promenad med Elina upp på gruvberget :)



Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=t-vTaktsUSw&ob=av2e


Fredags mys





Köpte en luddig grej igår på Kappahl också men glömde lägga ut bild på den så ni får en bild på den nu. Är inte en mössa utan en sån där hårbands sak. Ingen aning om vad dom kallas för nu.
Idag har jag varit och myst med Gavina och haft stängningen i stallet och imorgon blir det att öppna klockan 07:00. Elina for nyss hem efter att ha kollat på Idol med mig och familjen, har varit riktigt mysigt att ha henne här på besök :)

Nu väntar jag på Lars som har varit på match i Haparanda som dom vann med 3-0! Det betyder att jag får hem en glad gubbe. När jag sitter såhär och tänker så kan jag komma och tänka på hur lyckligt lottad jag är som har en så fin familj, så fina vänner och en sån fin pojkvän. Man förstår inte vad man har innan det är borta. Jag kan klaga på dom allra minsta sakerna som för mig är hemska men man glömmer ibland bort att kolla på dom närmast en. Man kan också tro att alla dom har det så lätt och så underbart men man vet aldrig vad som döljer sig på insidan. Det är dom här kvällarna jag uppskattar de jag har i min närhet så mycket mer. Eller, jag uppskattar er inte mer men jag försöker visa det lite mer. Man ska aldrig ta saker för givet för det kan försvinna när du minst anar det. Jag ska inte låta personer ta energi av mig då det är totalt onödigt, jag ska inte tillåta det utan jag ska få glädje av att umgås med mina närmsta och det är exakt det som jag anser att jag får. Det är bättre att bryta kontakten med de som tar energi än att ständigt blicka tillbaka.
 Nu är det bara att invänta min älskling och sen så blir det en super mysig Fredags kväll :) 


Dagens shopping



Halsduk från Lindex



Byxor - Kappahl , bättre bild på dom längst ner. Linne - Lindex



Stickad tröja - Kappahl



Stickad  tröja - Lindex


Stickad tröja - Lindex


Stickad tröja - Lindex. Knappar längst ryggen.



High waist jeans - Kappahl. Dragkedja på höger sida.



Idag har jag sluppit huvudvärken vilket har varit otroligt skönt. Tyckte att det var nog med konstant värk i en vecka. Hade tre timmars hål idag så gick på stan med Daniel och tog ett fika på opalen, blev bara en latte för mig och en kaffe för honom. Efter skolan for jag hem och fixade naglarna lite sen blev det shopping på stan med underbaraste mamma som ville hitta någonting fint att ha på Lördag när dom skulle på middag. Det jag köpt är det ni ser på bilderna. Nu har jag pluggat tyska och kände för en paus så tog lite bilder till bloggen och pratar med älsklingen i telefonen eftersom att han inte kom hit ikväll då jag ska plugga. Blir väl att prata klart med Lars nu sen plugga vidare lite :)


Tyska plugg och bloggande går inte ihop









Har precis kommit hem och käkat lite mat. Bilderna är från igår, har inte haft lust att ta några nya idag speciellt eftersom att min mobil nästan inte haft nå ström kvar. Just nu så ska jag försöka plugga lite tyska glosor för på Fredag blir det prov. Måste försöka plugga mycket imorgon också men får en sov kompis så vi får väl se hur mycket plugg det egentligen blir. Boken som ni ser på bilden kan man ju inte mer än hurra över. 300 sidor att läsa på tre veckor. Jag som aldrig läst någonting längre än kalle anka pocket på fri vilja. Huvva! Det gör det ju inte bättre att den är på engelska. Sen kom jag på att jag har inte skrivit vem det är jag har blivit tillsammans med än. Kanske borde göra det eftersom att ni har fått se bilder på honom men har aldrig skrivit mer än förnamnet. Han heter Lars Örnberg :)
Åh, hör att The Simpsons börjar på tvn nu. Hur f*n ska jag kunna plugga :(

Dagens låt : http://www.youtube.com/watch?v=Mb6mS6Yj_UA


15 h sömn och feber men satsar på skolan?




Somnade klockan 17 igår och sov till 8 idag. Hade den hemskaste huvudvärken jag varit med om i hela mitt liv igår och den har inte riktigt gett sig än. Kompisarna fryser i skolan men jag svettas som en gris, om dom nu kan svettas? Tror jag har feber. Har lovat att rida idag och kanske se älsklingens match, det är dom enda anledningarna till att jag är i skolan. Borde nog egentligen ligga hemma i sängen och dra ut dom där 15 h till 25 h... Sen borde jag plugga tyska prov idag men vafan, häst och hockey känns av någon anledning viktigare. Får nog gå på Norrigården under lunchen och sova en timma. Så till er som undrar varför Melinda är osminkad och seg i skolan idag så är det endast för att jag är sjuk och orkade inte bry mig för fem öre hur jag ser ut. Vafan, har man kille så har man ;)

Bild på hur man ser ut en kväll som denna


Pix



Köpte en present till hjärtat när jag väntade på bussen i fredags, den höll faktiskt hela vägen


Min "lilla" nalle björn ;)


I det här förhållandet är det mannen som gör sysslorna i hushållet


Dom nya skorna



Frukost på busshållplatsen i Luleå klockan 09:50



Nya koftan 399:-  nya byxorna 99:- Ginatricot





Ny duschade älsklingen :)




Har haft en helt underbar helg med bio, max mat, hockey, film hemma, shopping och till sällskap har man haft världens bästa kille. Nu ska jag nog plugga lite och sen sova för imorgon börjar "paradiset" med skola igen. Idag har jag varit på handboll med pappa och kollat på två matcher, efter det blev det stallet och klippa, duscha och mysa med Gavina. På vägen hem fick jag välja mellan att äta hamburgare eller hamburgare, valde hamburgare.. ;)

Shopping och hockey

Har nyss kommit från stan med Lars. Har köpt en kofta, ett par jeans leggings och ett par heels. Bilder kommer imorgon! Nu har jag duschat och ska göra mig klar för att se luleå spela match ikväll. Älsklingen steker bacon åt mig och käkar chokladpudding medans jag bloggar ;)

RSS 2.0