Friends



Har nyss kommit hem från ett fika med min kompis Lovisa och fick då höra att jag har missat hennes födelsedag :( Blev iallafall bjuden på en tjej middag ikväll så ska dit och mysa/festa med dom. Kanske ska börja göra mig i ordning? Är tur att jag är i Luleå så jag har inte så mycket kläder att välja på. Jag vet, låter konstigt men menar mer att annars så skulle jag stå vid garderoben och prova i timmar men nu så är det ju redan bestämt !


Love all, trust a few, do wrong to none




Det blev Leo's lekland idag och jag hade riktigt roligt. Är dock väldigt trött nu! Vissa av sakerna där är ju verkligen farliga. Fanns en åk mojäng i plast som både jag och Julia fick brännmärken av!
Sitter och kollar på gårdagens Big Brother i min ensamhet men snart kommer Lars hem och då ska vi äta palt och se på top model. Eller ja, jag har bestämt att vi ska se top model ;)


940721



Godmorgon på er.
Sitter just nu och väntar på att Lars ska smsa så att jag kan börja med lunchen. Blir makaroner och bacon, enkelt med galet gott. Efter det ska jag ut i fin vädret och ta en prommis och förhoppningsvis får jag lite sällskap. Julia ska på leos lekland med två söta och undrar om jag ska med så ska nog tigga på Lars att han skjutsar mig dit. Hade nog varit riktigt kul. Kanske är dags att dra igång med pluggandet också? Ni vet, samhällare har aldrig lov. 

Jag visste inte att man kunde ha träningsvärk i lillfingret först än efter den här helgen, haha..


Längtan

Har haft fullt upp idag. Bjöd morfar på lunch med Julia, for och hämtade mina kläder, gjorde några ärenden med Julia, in till stan och fixa nytt recept, hem och invänta carolina som skulle hälsa på med theo. Nu är jag hos Elina och klockan kvart över sju går bussen till luleå :)

who's loving now?

Godmorgon på er. Allt bra? Ska precis åka till morfar och hälsa på honom. Kan hända att vi tar med honom på Norrigården och äter lunch också.

Veckans blogg vinnare

Vinnaren denna vecka är den här tjejen. En väldigt fräsh och trevlig blogg som är lagomt stylad. Kika in och läs :) Hon kommer nu att vara länkad på min bogg under en veckas tid.


Sitter nu och ser familjen är värst med Julia efter ett trevligt bowling pass/spel. Äter en otroligt god Ben & Jerry också. Imorgon ska vi hälsa på morfar en sväng och sen blir det stallet innan jag far till Elina och sen buss till Luleå.. Ganska stressig dag!


Solen kapar mitt synfält men hjälper mig ändå att se klart

Hej på er. Sitter just nu i stallet och ska ta in Gavina för att göra henne iordning. Är ju helgens sista kurs nu. Håll tummarna! :)

Up all night

Hej. Har nyss kommit hem från kursen. Gick riktigt bra idag med faktiskt så är väldigt nöjd idag med. Hoppas ni kommer ha en rolig lördag nu. Själv blir det att ta det lugnt eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och rida helgens sista kurs. Tror att jag kommer ha en sjuk träningsvärk..

Detta fält måste fyllas i




Har nyss kommit hem från en fullspäckad dag. Har inte haft tid för nå bloggande tyvärr. Jobbade till klockan 12 och for direkt till stallet efter det. Red ett bra pass idag så är väldigt nöjd.

Ska nog göra mig lite lammfilé med nån sallad ikväll och ta det lugnt. Skulle egentligen till Elina men det går inte eftersom att mamma och pappa har åkt bort för kvällen till Luleå. Ska nog ta en tidig kväll också eftersom att jag är så galet sliten. Får min första sovmorgon på riktigt länge :)

Förstår inte varför Gavina redan släpper så pass mycket hår. Ganska gulligt att hon har mörka partier eftersom att hon har en mörkare sommarpäls. Kolla vad vi blev förresten http://usbrk.blogg.se/2012/february/vinnaren-i-veckans-hast.html#comment

Kom ihåg att anmäla er till veckans blogg nu ! :)


Bite me!

Har precis kommit hem från matchen som jag såg med pappa och Julia. Dom förlorade med 4-1 men är ändå otroligt stolt över min pv som gjorde Bodens enda mål. Hade det inte varit för hamburgaren som jag hade i ena handen och colan som jag höll i andra så hade jag nog kastat mig upp och skrikit. Fick nöja mig med att sitta och stampa i marken.

Nu ska jag bara ta det lugnt och se på tv innan jag går till sängs. Ska nog bli en tidig kväll så jag orkar med morgondagens kurs. Wish me luck! :)


Veckans blogg


Skriv en kommentar att ni är med och vips så är ni klar. Jag utser vinnaren på söndag och den personen blir länkad på min blogg i en veckas tid. Lycka till!


Can't touch this

Godmorgon på er! Igår var jag på gymmet ett tag med Julia vilket var otroligt skönt. Blev dock ett lugnt pass eftersom att jag inte vill ha träningsvärk under helgen.

Nu så är jag på skolan och den enda lektionen för dagen innan jag far tillbaka till barncompaniet och har min näst sista praktik dag där. Har varit riktigt trevligt faktiskt. Jag och Sara har gått ihop och köpt dom blommor som tack för att vi fått vara där. Efter jobbet idag så ska jag på stallet och göra pollan snygg som få till kursen. Blir klippa, duscha, putsa och spreja. Super trevligt!!

Ikväll startar jag veckans blogg också, ni kan börja anmäla er nu! Skriv bara "Jag är med".


Nu kan ni också följa mig på bloglovin!


Turbotork

Har precis haft gympa med förskolan och håller just nu på att hungra ihjäl. Tur att förskolans mat är så god! :)

You did say that I was to young and I will not cry. Im not the old one!

Hej!! Dålig uppdatering jag vet och förlåt för det. skärper till mig tills imorgon och kommer fixa lite fler nya bilder också. Idag så var det en riktigt seg morgon. Steg upp klockan 06. Hövva! Har precis kommit hem efter ett toppen pass på klubben med Gavina, är riktigt nöjd! Känner mig lugnare nu inför helgens tre dagars kurs för Daniel. Ställ mig lite frågor nu på frågestunden! Får jag 10 frågor så berättar jag någonting som jag har hållt hemligt på min blogg och ganska mycket in real life to. Ledtråd; Ingen är perfekt och den här hemligheten har gjort mig starkare som individ. Ps! Lovar er en roligare blogg från och med imorgon ;)

Frågestund

Håller i en liten frågestund nu som jag kommer att svara på när jag tycker att jag har nog många frågor. Gör ett inlägg med frågorna och svaren sedan. Fråga på nu!




Alla kommentarer som jag anser är kränkande eller berör andra personer på något negativt sätt kommer att tas bort utan att publiceras!




Zzzzz

Jag verkar ha en viss sträcka mellan Boden och Luleå som jag alltid sover på. När jag åker till Boden från Luleå så brukar jag normalt somna innan sunderbyns sjukhus och vaknar alltid av ren rutin i sävast. Idag när jag skulle till Luleå efter stallet så skulle jag hoppa av vid en rondell innan man kommer till centrum och gå till Vänorts eftersom att det skulle ta mindre tid. Det sista jag minns är att jag åkte förbi isvägen sen vaknar jag i centrum. Attans!! Skyndade mig mot stan men missade bussen och nästa skulle komma på 50 minuter och gallerian stängde vilket gjorde att jag var tvungen att vänta ute. Valde då att ta en annan buss och gå i 20 minuter istället hem hit. Varför måste jag alltid somna? haha


Jag har famlat i mörkret men i dig såg jag ljuset

Hej på er. Är på skolan för min enda lektion, webb-design. Är galet trött och seg eftersom att jag vaknade klockan 06 i morse så att jag skulle hinna med bussen till Boden.
Kollade på klockan igår kväll och den var ynka 20:30, men så bra tänkte jag, de blir en tidig kväll då. Tror ni att det blev så? Nej, jag fastnade med Lars framför Big Brother och någon annan serie tills klockan var 24. Huvva!

Vad tycker ni om deltagarna i Big Brother i år?


Tripp-trapp-trull

Hej på er. Var dålig på att uppdatera igår eftersom att vårt internet försvann (igen).
Idag så har jag tagit det lugnt till 14 sen for jag och Lars till stallet och tog hand om Gavina. Red ner till klubben med Åse och när vi kommit en bit på vägen så möter vi en skoter som var snäll och stannade men Gavina var inte riktigt med i matchen så i sista sekund gör hon en 180 sväng och far rakt in i den andra hästen vilket gör att jag klämmer benet mellan Gavina och den 600 kg väggen. Hade tur att det gick så bra ändå och att hon stannade hyfsat fort. Den andra hästen förstod nog aldrig vad som hände för han stod helt stilla och väntade på oss. När vi sedan kom ner till klubben så red jag ett riktigt bra dressyr pass och laddade för helgens lång kurs, kommer nog bli riktigt kul!

Nu är jag i Luleå eftersom att mamma har blivit magsjuk vilket jag gärna håller mig borta från, ska precis äta lite pasta med bacon och bara ta det lugnt. En avslappnad söndag helt enkelt :)

Veckans blogg vinnare

Hej på er. Blev lite ändrade planer igår tyvärr så hade inte tid att avgöra en vinnare men du är hon vald och ni hittar henne HÄR.

Anledningen till att jag valde hennes blogg den här veckan är att hon har otroligt många fina bilder, dom är stora vilket jag gillar och det är en väldigt enkel blogg att läsa. Det är inte så mycekt saker som händer överallt. Sen så uppdaterar hon oss väldigt ofta med vad som händer.

Hon blir nu länkad en vecka på min blogg :)


I live on the second floor

Hejhej. Allt bra med er?

Ikväll så ska jag nog fara till stan och mysa med dessa två brudar som förövrigt är dom bästa i stan! Nu ska jag äta iallafall och duscha eftersom att jag fortfarande är svettig sen gymmandet. Hade ett riktigt härligt gym pass idag faktiskt!

Kommer nog att avgöra veckans blogg tävlingen lite tidigare ikväll, kring nio så nu får ni allt ta och anmäla er!! :)


Just like a bonus,it feels really nice

Godkväll.
Vad har ni för er? Jag sitter och kollar på en galet rolig animerad dansk film och äter hallonpaj hos Julia. En riktigt trevlig torsdags kväll med andra ord :)

Nine2five

Godmorgon!

Just nu sitter jag på skolan och ska ha en lektion faktiskt innan jag åker tillbaka till barncompaniet där jag har praktiken. Jag som på sista tiden har stigit upp sisådär 30 minuter innan jag måste åka till skolan eller ja, 30 minuter innan jag ska vara där har nu fått ändra på mig lite. Vet ni hur jobbigt det är att stiga upp på morgon klockan sju och gå ner till källaren för att tvätta piercingen? Det är inte jobbigt för att jag måste utan för att det svider och gör ont. Man blir ju inte direkt pigg och glad då! Sen så sover jag ju med plåster på just nu för jag är lite nojjig att jag ska råka slita ut den eller någonting så att dra bort plåstret som sliter är ju inte heller så himla trevligt. Nej, färdig klagat.

Idag så ska jag ju jobba till halv tre sen ska jag till stallet och ta hand om min underbara dam. Har längtat så efter henne och vi får ju se hur det går att rida med tanke på att min mage är lite öm. Håll era tummar och tår på att det går bra!




Kom ihåg veckans blogg tävlingen som jag håller. Vinnaren utser jag på fredag ! :)


Veckans blogg



Då kör vi! 
Du skriver en kommentar "Jag är med" och så är du klar. Jag kommer att kolla in på alla bloggarna som anmäler sig och sen avgör jag en vinnare och jag kommer skriva en sammanfattning på varför just DU vann.

Pris: DU blir länkad på min blogg under 1 veckas tid.

Lycka till! :)


If you ever need me, I will be there

Min alla ♥ dag present som jag lovade.


http://devetdu.devote.se/

http://anywaybyida.blogg.se/

http://agnessneell.blogg.se/

http://sandramusic.blogg.se/

http://ttildaluciaa.blogg.se/

http://tjugoandrejanuari.blogg.se/

http://emilialarssonnn.blogg.se/

http://daniellabooks.blogg.se/

http://hkansson.blogg.se/


Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka till ishallen och se Lars hockey match klockan 19 med Elina.




Im a good girl

Gud, har på fyra plattor och potatisgratäng i ungnen. Ni kanske förstår vad jag gör? Jo, alla hjärtans dag middag till mig och älsklingen. Blir pepparbiff med rödvinssås och pepparsås samt potatisgratäng och till efterrätt blir det kladdkaka! Mumma!

Vet ni vad jag har gjort idag? Piercat naveln. Var lite osäker till en början men blev riktigt nöjd. Har bara känt på sista tiden att jag velat göra någon förändning men har aldrig känt att jag haft tiden eller pengarna men idag blev det gjort! Har ju också tänkt mycket på att det har sin "stämpel" men *biip* that! :) Skit nöjd!


Vad gör ni på alla ♥ dag? :)


Min alla <3 dag present till er

Alla ni som skriver i det här inlägget ett ♥ kommer att bli länkade här på min blogg i ett inlägg senare. Var med och bli länkad :)


Do not eat that apple

Hej på er. Idag har jag haft min första dag på förskolan och det var riktigt kul. Härligt med en praktik där man får vara ute och ha kul så mycket som man får. Efter det for jag en sväng på stan och kollade på en alla ♥ dag present och sen mötte jag upp min mamma innan det blev lite shopping. Och nej, köpte inga snygga linnen eller så utan det blev ett par rediga täckbyxor och vinterskor, nödvändiga saker vill säga!
Har precis kommit hem från gymmet där jag kört mage, ben och nu så ska jag vidare till hö hämtningen. Blir att hämta två balar idag eftersom att dom tar slut så förbaskat fort.
Vad ska ni göra ikväll då? :)



2night

Vet ni vad som händer imorgon? Imorgon börjar jag min två veckors praktik på barnkompaniet. Oj så kul det kommer bli. (barnkompaniet är ett dagis). Resterande del av kvällen kommer att bestå av tv tittande och att fixa det jag ska ha med mig imorgon, ska nog ta och äta någonting också.



Keep it up

Blev tyvärr ingen lektion för Robert idag så fick hoppa lite själv istället och tyvärr så glömde vi ta bilder, sorry!
Nu så ska jag lägga mig ett tag i soffan framför the simpsons och sen ska jag nog och sola med mamma. Vet inte om vi ska gå dit eller ta bilen. Sen blir det att söndags plugga lite för sista gången på 3 veckor!


She is so damn hot

Det blev tyvärr igen hoppning idag men imorgon blir det. Så ni får kika på lite andra bilder från dagen.








Som ni ser fick Linnsan också rida idag! :)

Jump off

Godmorgon. Hoppas ni hade en bra fredag.
Igår for jag ju hem till julia och åt musslor med henne och linn, efter det blev det bowling och då tog vi med oss gustav också. Det var verkligen super trevligt. Undra varför man inte bowlar oftare egentligen.

Nu ska jag klä på mig häst kläderna och bege mig mot stallet med linn för klockan 13 ska jag mest troligt rida för Robert J om inte någonting annat kommer ivägen. Vi har tänkt försöka få lite snygga hopp bilder som kommer upp senare. Önska mig lycka till :)

Såg ni veckans blogg vinnaren? Kolla in HÄR.


Veckans blogg vinnare

Nu är veckans blogg vinnaren utsedd och henne har ni HÄR. Stort grattis till dig!
Gillar hennes blogg pga att den innehåller mycket bilder, shopping och intressen. En blogg jag har varit inne på många gånger och läst!

Hon kommer nu vara länkad som "veckans blogg" till nästa fredag.


Min kväll

Kvällen blev räddad! Blir att äta musslor nu med Julia och Linn och sen far vi till Strajk alley och bowlar! Kom och heja på mig ;)
Sista chansen nu att anmäla er till veckans blogg. Kom igen nu!

Countdown

Hej på er. Har ni en bra fredag?

Jag sitter just nu hemma med min pv och ser på lite tv, finns dock ingenting intressant just nu. Klockan fem så far han till hockeyn och sen mot malå vilket gör mig till en ensam varg ikväll. Vad tusan ska man hitta på? Ska dock avgöra vinnaren av veckans blogg så ta nu och anmäl er. Ni kan lika gärna göra det på det här inlägget ! Skriv bara "Jag är med". Vinnaren blir länkad på min blogg i en vecka.


War horse





Guten tag

Godmorgon på er. Allt bra hoppas jag !
Är riktigt nyvaken och seg eftersom att jag råkade försova mig lite. Börjar dock bli standard för mig. Stiger alltid upp sisådär 30 minuter innan jag ska fara till skolan. Är ju så skönt att snooza.

Idag ska jag få vara med min pv som jag inte hunnit träffa sen i lördags. Är f*n tur att jag får träffa honom idag eftersom att han far hem till Malå i helgen och jag kan inte följa. Jäkla hund allergi!

Nu efter den här lektionen har jag ett mega hål så ska nog lägga mig på en bänk i skolan och sova ett tag.. Eller? Nej, jag ska faktiskt försöka göra de 30 nyckelorden vår "snälla" lärare gav oss, SOM LÄXA!!

Är allmänt neg just nu känner jag.

Gör mig glad och anmäl er till veckans blogg. Inlägget finns nedan. Allt ni behöver göra är att kommentera "Jag är med". Vinnaren utser jag imorgon kväll.


Veckans blogg




Då kör vi igen. Ni vet vad som gäller! Kommentera "jag är med" och ni är färdiga. Vinnaren utses på Fredag och den personen kommer vara länkad på min blogg under en veckas tid. Jag går själv in personligt och väljer ut vinnaren. Kom igen nu!


Rubrik stopp

Godmorgon. Ska börja göra mig klar för mitt prov som är klockan 12:10. Ska först äta lite nudlar och bacon och sen kamma håret. KLAR! Orkar inte göra mig nå speciellt "fin" för skolan idag. Känns ganska ovärt. Vet inte om det känns bättre idag eller sämre. Jag nyser inte lika mycket men har istället ganska ont i höger öra. Är inte lika snorig men har fått ont i halsen istället. Och jag som vill se älsklingens match ikväll. Attans!!



Psykologin väntar

Hej på er, sjuklingen här! Har nyligen kommit hem efter att ha varit barnvakt åt Theo med mamma ett tag efter skolan. Han är så galet söt nu när han har börjat gå och prata. Den nya favorit leksaken verkar just nu vara ett lejon som man kan få till att ryta. Han imiterar den t.om!

Imorgon blir det psykologi prov så nu ska jag sätta igång med hård pluggandet. Verkar dock som om jag blir hemma från skolan imorgon vilket ger mig lite tid på morgonen innan provet. Tro inte att jag skippar att åka dit! ;) Känns otroligt skönt att det är prao de närmsta två veckorna, eller "Tema arbetsliv" som lärarna tvingas kalla det. Kan behöva komma bort från skolan för det är första gången på 2-3 år som jag är riktigt skol less!


Collecting words

Godmorgon alla. Har precis kommit till skolan (tyvärr). Har blivit så himla förskyld så att jag bara vill krypa ner under täcket igen och säga godnatt. Hoppas ni har det bra iallafall! :)


Mammor och mini-modeller



Bild på tröjan i all hast för nu ska jag se "mammor och mini-modeller"


You can't stop me now

Hej på er. Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag. Idag fick vi sluta tidigare eftersom att skolan var så himla kall. Jag for direkt till stallet så att jag skulle hinna rida innan vi skulle raspa tänderna på Gavina. Det gick helt galet bra idag. Har ju börjat rida med ett jaktkandar i hoppningen och eftersom att hon har stått still i 4 dagar så tog jag det utifall att hon skulle vara pigg. Vi tränade skänkelvikningar, mjukhet och en hel del travarbete. När vi var klar red jag tillbaka till stallet och inväntade raspen. Alla hästarna fick ju en liten dos "lullighet" så att det inte skulle bli något problem och Gavina blev så oroligt borta. Nu har vi varit och handlat ett nytt bett då vi har tänkt prova hur det är att rida med ett rakt på henne. Hon kan ju lätt bita tag i bettet med vänster sida. Sen köpte vi 3 kg godis till henne också ;)

Nej, nu ska jag gräva ner mig i psykologi boken lite då jag har prov på Onsdag. Ska nog se till att ta en bild på den nya tröjan ikväll också och lägga ut sen.

Just ja, jag bloggade inte så mycket igår kväll eftersom att jag fick veta att jag hade fel datum på ett prov vilket innebar att jag var tvungen att läsa 240 sidor gammel svenska bok. Skit kul! Men jag klarade det. Tog endast 4 h..



Suddiga bilder men ni kan få en tanke iallafall om hur hon ser ut när man rider.



Gavina i pömsigt tillstånd.

(Dagens bilder)


It's not just a feeling, it's a passion

Nu ska mamma fixa mitt hår eftersom att hon ville testa någonting nytt, sen stallet! Fråga till er, vad vill ni helst se/läsa på min blogg? Några önskemål? 


Just schhh

Godmorgon på er. Har nyss kommit hem från Luleå och sitter i soffan med en macka och lite melon. Av någon konstig anledning har både jag och lars haft problem med att sova. Har som varit precis mellan sömn och att vara vaken. Har riktigt dåligt i ryggen idag också, eller det började igår. Jag har ju wiplash för er som inte visste det så ibland kan jag ha det ganska så dåligt. Men iallafall, eftersom att min rygg gör ont så blir jag ganska lätt retlig och det blir ju inte bättre när en kvinna på bussen pratar med chaffören så högt så man hörde varenda ord hon sa. Hon förklarade hur hon kan avgöra hur människor är på flera meters avstånd. Gah, var nära på att bli galen!

Nu ska jag iallafall vila lite sen ska jag till stallet och mysa med min dam. Saknar henne så! Tyvärr är det ju så kallt att jag inte kan rida någonting nu. Är ju inte bra för henne heller att vara ute i -30. Ikväll kommer Rasmus, Carro och Theo förbi för att äta paj med oss. Kommer nog bli riktigt trevligt.

Kan tipsa om en blogg med mycket bebis och allt som bebisar innebär. Hon skriver en del om inredning också. http://carolinaberggren.devote.se/ - Min svägerska.




Killen med stilen - Theo


Godkväll

Vinst med 3-2 var inte helt fel. Nu ska jag göra mig lite gomorron välling som kvällsfika och sen lägga mig i sängen för en mys lördag. Har börjat äta någonting varje kväll innan jag går och lägger mig för det händer ganska ofta att jag börjar må riktigt illa annars kring 03 på natten och spyr. Ingen aning om varför men märkt att det inte blir så om jag äter en stund innan jag sover.

Sa jag förresten att min mobil har gått sönder igen? Hämtade den från lagning i fredags och idag varnar den för att batteriet kokar. In igen på måndag! WoopWoop. Är gode less nu på allt som har med telefoner att göra. Extra irriterande är det ju att jag betalade den helt själv också.


Fixfix

Nu blir det att göra sig klar för hockey. Köpte en röd stickad tröja idag btw. Ska se om jag kan lägga ut bild på den sen med tanke på att min mobil gått sönder igen..


One day after another

Godmorgon på er. Sovit gott?
Jag har alldelens nyss stigit upp eftersom att lars väckte mig. Hade nog kunnat sova några timmar till. Var ju inte direkt så att somnade sent heller. Somnade kring 12 igår haha.

Vad ska ni göra idag då? Jag ska på stan nu med lars och kika lite samt ta ett fika någonstans. Jag skulle nog vilja gå på friends. Sen ska vi handla hem mat och tillslut fixa oss för kvällens hockey match i coop-arena. Hejja Luleå!!


And the winner is..

Veckans blogg vinnare är http://moaahlgren.blogg.se/.
Jag älskar ju bloggar som håller oss uppdaterade och som innehåller en hel del bilder så att läsningen blir mer rolig. Kika in och fångas!




The most important thing is to always follow AAAA = always act according ABC = Always be cynical

Nu så har jag precis skrivit mitt tyska prov. Gick bra enligt mig faktiskt! Ska ha en lektion till sen så bli det att fara på stallet och gosa med pollan innan jag åker på tjej kväll hos Elina. Har sovit så otroligt skönt inatt, hela 10 h. I LOVE 2 s SLEEP!!

Efter att jag varit där tar jag bussen till Luleå så jag kommer avgöra vinnaren på tävlingen kring 24 tiden ikväll. Ger er alltså tills dess att anmäla er! Lycka till :)


I.C.U



Sista inlägget för idag kommer nu. Har nyss rengjort alla mina smink penslar pga att jag har lovat att sminka mina damer imorgon kväll och då kan det ju vara bra om allt är rent, eller hur?
Nu så ska jag göra mig klar för sängen men håller fortfarande på att överväga om jag ska duscha innan jag ska sova eller om jag ska duscha imorgon innan skolan. I-landsproblem..

Jätte kul att se att jag har börjat få så många läsare. Välkomna! Är det någonting ni undrar över så är det bara att fråga. Jag bits inte!


Im ready



Nu är det klart. Tog ca 2 h men kan inte förklara hur härligt det var! Är riktigt nöjd också så nu är det bara kvar att det blir lite längre.

Nu blir det mys middag med familjen och sen tyska plugg så fingrarna glöder. Är nog tur att jag har sovmorgon imorgon till klockan 10.

Kom nu ihåg att anmäla er till "veckans blogg". Det skadar ju inte eller hur? Lycka till!


It is a state of mind

Vet ni vad som händer idag?
Efter skolan så går jag till frisör salongen och *cutcut*, klipper mig. Ska göra håret rakt för just nu har jag längre hår fram än bak pga att jag har haft page för ca 8 månader sedan. Sen ska jag färga det till en lite mörkare nyans vilket bli spännande då jag aldrig färgat håret utan endast tonat pga min allergi. Men jag har ju lagrat upp med allergi tabletter och kortison salva hemma ;)

Håll tummarna på att jag blir nöjd!


God morgon

Hej på er. Har nyss kommit till skolan för att ha dagens första lektion (webb-design). Efter det har jag hål från 9.40 - 12.10 så blir nog att plugga lite tyska glosor. Hoppas ni hade en bra kväll igår!

Missa inte "veckans blogg tävling". Allt ni behöver göra är att kommentera inlägget nedanför. Vinnaren utses imorgon efter 18.00. Lycka till!



Veckans blogg



Då kör vi igen. Ni har på er till fredag 18.00 att kommentera "Jag är med". Jag kommer kolla in på alla era bloggar och välja ut en vinnare som kommer bli länkad här under en veckas tid. Lycka till!


Im so happy

Har precis kommit hem efter en hel dag ute på äventyr.
Var som sagt och gymmade med min kusin Julia. Var så otroligt härligt. Dock så känns det nästan lite som om jag inte riktigt lyckas trötta ut mig själv så som jag egentligen vill.
Efter att jag gymmat for jag och mamsen på stan och åt innan vi hämtade upp pappa och for till min morfar och hälsade på. Nu så blir det att plugga tyska glosor då jag har prov på fredag, 90 glosor *suck*..

Har en liten fråga till er.. Brukar ni också tänka för er själv

"Åh så skönt med sommar, får så mycket mer att ha på mig" när det är påväg att bli sommar
och
"Åh så skönt med vinter, får så mycket mer att ha på mig" när det är påväg att bli vinter?

Eller är det bara jag som är knäpp och tänker så för mig själv varje år men blir alltid lika besviken när vintern/sommaren verkligen kommer och jag blir tvungen att handla så mycket mer.




Good morning, my lord

Idag ska jag göra någonting otroligt skönt, kan ni gissa vad?
Jo, självklart åka på gymmet och köra ett sten hårt pass. Har bestämt mig för att nu är det dags att komma igång igen med träningen. Man mår så otroligt mycket bättre när man får lyfta lite skrot och svettas. Har också lite att göra med att jag ska rida kurs den 24-26 feb för Daniel Forsback. (Daniel tävlar svår dressyr, utbildar unghästar till bruksprov och championat). Skulle vara lite pinsamt om jag inte klarar av att rida övningarna på lektionerna pga träningsvärk. Inte bara pinsamt men onödiga pengar också. Så, nu blir det att träna upp sig igen så att jag orkar en tre dagars hård kurs!

Idag ska jag:

* Springa på löpband

*Träna låren

*Träna sitt muskeln

*Träna mage

*Träna vader

*Träna rygg



Önska mig lycka till ;)


Vad  ska ni hitta på idag då?


RSS 2.0