PDOL - och dan efter...






PDOL var det som gällde igår. Var faktiskt en trevlig kväll/morgon måste jag säga. Jag och alla mina fina tjejer skulle se Maggio spela men jag och Fiffi (brevid mig på bilden) gav fort upp och det var faktiskt svårare att ta sig ut ur publiken än in. När vi väl tog oss ut så satte vi oss på trottoarkanten och fick sällskap av dom andra två på bilden. Sen kikade vi på The Ark lite som var för sista gången och spelade i Piteå. Halva kvällen gick ut på att få tag i en Pitebo som jag fick tag i kring klockan 01:00 så då blev det nattmat och att åka Star Dancer en gång. Bussen hem gick klockan 03:00 så jag var hemma i sängen kring 05:00.. Vaknade riktigt pigg och kände att det var nog dags att stiga upp eftersom att jag skulle jobba idag, kollade på klockan och vad var den ? Jo, den var 07:35, inte fan skulle jag upp så jag tvingade mig själv till att sova lite till. Vaknade sen klockan 12:30 eftersom att pappa väckte mig för att säga att jag kunde vara ledig, gud så härligt. Gick ner och duschade och när jag duschat klart var jag så skakig så jag knappt kunde gå samt att jag helt ärligt trodde jag skulle spy så jag satte mig så golvet vid toan och tyckte lite synd om mig själv. Tur att inte mamma och pappa var hemma, dom hade minst sagt funderat. Tror att det var en liten blandning av att inte ha ätit någonting och sovit otroligt dåligt + en kanske lite hård kväll igår ;)
I morgon jobbar jag lunch sen hem och packa till London på Tisdag och Lördag blir det LK och samma visa en gång till som igår. Hoppas det blir lättare att få tag i Pitebon då, otroligt jobbigt att gå omkring och söka när man bara vill festa! Nej, nu ska jag lägga mig i soffan med en iskall Cola och invänta mina föräldrar som slutar... nu! :)


Pengar rullar (ut) som dom ska!

Började dagen med att åka på stan med Julia, jag hade inte tänkt köpa någonting annat än biljetten till PDOL men det sket sig rejält. Köpte ett par blå shorts som är höga i midjan(Seeme), dom kommer jag ha imorgon på PDOL, ett silvrigt halsband med en uggla (Kicks), en ring formad som ett löv som täcker två fingrar (Kicks), en svart eyeliner (Kicks), två ögonskuggor varav en beige och en grå (Lindex) som var på stor rea, halva rea priset. Två ansiktsmasker (Parelle) och såklart PDOL biljetten. Tror det var allt, hoppas på det iallafall. Sen for jag och Julia hem till henne och bastade samt körde på ansiktsmaskerna. Enligt henne ska jag ha somnat i bastun men jag har inget minne av att jag sovit, är man så trött verkligen? Sen gjorde vi en god lunch-middag med pyttipanna, rödbetor, sallad, ägg och halloumi.
Nu har jag precis slutat jobbet för dagen och ska bege mig hem, jag började klockan 18:00 idag och vi har haft full rulle eftersom att det har varit musikkväll med Rocket 88 som spelade.

Godnatt! :)

Imorgon PDOL men underbaraste gänget verkligen! Lääängtar otroligt mycket trots att man måste jobba Söndag, börjar klockan 13:00 :( ajja, pengar måste rulla in för att kunna rulla ut, eller hur ;)

Dags att ladda om

Kilade i säng klockan fyra inatt och steg upp klockan halv åtta i morse, fyf*n alltså, och som pricken på i:et så hade jag ju inte tänkt tanken på att min sovkompis har en hund och jag är ju hund allergiker vilket resulterade i en riktig allergireaktion, som tur är har den lagt sig nu. Jag började jobba på Norrigården klockan halv fyra idag vilket var tur för då han jag ligga med mina föräldrar och Julia på Alder ett tag och sola i fin vädret, bikinilinjerna börjar arta sig ;) Vi har haft 62 gäster idag som har ätit så det har inte varit alldelens för stressigt som tur är!
Sen när jag slutade idag så skulle jag ringa mina kära föräldrar och be om skjuts hem eftersom att cykeln var hemma, men pappa och mamma hade ju främmande och hade alltså tagit sig några glas vin till middagen, attans! tur att Anton fanns där som kunde köra hem mig :D
Måste erkänna att jag jobbar med ett otroligt skönt gäng alltså. Julia och Anton jobbar med mig i servisen och dom får en alltid att skratta, samma gäller Fredrik och Sandra som arbetar i köket. Älskade Fredriks kommentar till Anton idag, " Anton, du skriver aldrig till mig på facebook" sen kom han till mig också " Melinda, du skriver inte heller till mig på facebook". Stackaren, var ju bara tvungen att skriva till honom då på facebook "Hej Fredrik! :) svider saltet mycket?" men jäkeln har inte svarat :( haha
Nu väntar sängen (soffan) och MTV. Imorgon blir det att köpa biljetter till PDOL, jag som inte tänkte fara men ajja, det finns personer som jag vill träffa som bor där så det är väl lika bra, eller?
Godnatt :)

Just ja, på Tisdag far jag till LONDON på SHOPPINGRESA! ;)

Älskade träningsvärk

Har kommit hem från gymmet nu, det blev ben och mage idag och kan säga att det var otroligt skönt. Hoppas på lite träningsvärk nu. Jag förstod aldrig hur min mamma kunde säga att hon älskade träningsvärk men jag förstår henne nu, då vet man ju att man lyckats med det man ville på gymmet. Nu blir det att käka lite sallad till middag och sen åka till Adam och vara lite social ikväll. Måste säga att man märker att det är lov när man skriver till en kompis att det är Torsdag när det är Onsdag, ajdå! ;)


Trött AB

Sov hos Elina inatt tillsammans med henne och Sam och jag måste medge att det blev ganska så sent faktiskt och när vi äntligen skulle sova så pressade vi ihop oss alla tre i hennes säng och jag som älskar lite utrymme tog beslutet att gå och sova i soffan istället sådär klockan fyra inatt och det fanns ju inga persienner eller någonting så jag vaknade titt som tätt pga att det var sjukt ljust ute, jäkla norrbotten. Nu blir det att göra sig klar och sen ut och käka lunch med Elina och Amanda :) Mys

Fikar på 12 slaget

Sitter nu med Sam, Johan och Elina och äter goda tårtor som Elina bakat. Otroligt härligt det är alltså och snart ska vi hämta nån bra film och mysa med en jäkla massa godisar eftersom Sam köpt ett kg lösviktsgodis! Mums!
Ikväll blir det sleepover med Elina och imorgon väntar Alder med samma sköna gäng om vädret är bra :)


Hipp-hipp-hurra




En kväll på Alder med Sam, Peter, Martin, Johan och Elina. Är inte som det ser ut faktiskt, flaskan består endast av vatten. (Eller?)
Har precis kommit hem från ett sent lunchande med Filip på Susie Q's, blev dyrt måste jag säga men vad gör man inte för att vara snäll mot sina egna. Vi har haft ett "tjafs" så mitt sätt att be om förlåtelse slutade med 350 kr lunch, aj vad det sved i bakfickan, men det var det värt iallafall.
Idag sjunger vi också "Ja må hon leva" till min underbara kompis Elina Andersson http://elinaaandersson.blogg.se/ 17 år! Vi började igår genom att hon och jag hade en sleepover och som en överaskning så hade mina fina föräldrar bakat henne en tårta som vi bjöd på, vilket nu har resulterat i att jag har 3/4 kvar av den att trycka i mig ikväll. Kötta gym altså! Jag fick också äran att vara den första att gratta henne :)
Ikväll blir det att, efter gymmet, fara till Elina och fira henne lite med några kära kompisar för den stora festen kommer senare. Woopwoop

Kötta livet

Steg upp klockan ett idag och for mot bodsvedjan för ett litet besök hos en kompis. Hade sleepover med Elina inatt hos mig efter en hel kväll med sävast boysen på alder, vi badade och kopplade lös en av bryggorna och jag tror det tog kanske 30 min innan vi hade tagit oss över till andra sidan där vi möttes av otroligt mycket mygg så jag och Elina valde att simma tillbaka till den andra sidan och invänta killarna. Efter det cyklade vi till Rönnbäcks för en 90 g cheeseburgare, ruggit gott fast jag gav bort halva till Sam som aldrig har med sig egna pengar till en burgare. Dock ett bra byte då jag fick ta lite av hans läsk. Vi for då hem och såg "bring it on" till klockan tre inatt.
Ikväll ska vi nog fara till Luleå och käka middag, jag mamma och pappa eftersom att mina päron är hyfsat less på Boden just nu och vill bara iväg ett tag.

Blir väl att blogga mer ikväll samt lägga ut en bild på lilla Sam som jag tog igår när han "söp skallen av sig" men vatten i en vodka flaska! ;)

Glömt blogga

Förlåt, har helt enkelt inte haft tid att blogga, jag fyllde faktiskt 17 år igår ! wiie..
Folk frågar ständigt " hur känns det att vara 17 ", vad ska man svara på en sån fråga? haha
Hela dagen har jag varit med mina fina kusiner Julia och Linn på Alder, från halv 11 till halv 17. Igår sov dom över så att vi så snabbt som möjligt skulle kunna ta oss till Alder. Hade inga bikini linjer när jag for dit men jag kan verkligen säga att jag har det nu. Nu sitter jag hemma hos min fina kompis Elina som kom hem från Stockholm idag, har verkligen saknat henne kan jag säga. Vi har nu sett fyra sex and the city avsnitt Elina, Sam, Mattias och jag men nu börjar jag känna att hungern kommer ikapp så vi ska se klart avsnittet som är på nu sen ska vi kila in mot Rönnbäcks inne i stan, känner mig inte taggad på att gå 30-40 min beroende på tempot, huvva!
I morgon kanske man far mot Piteå havsbad över en natt och myser hela familjen, känns verkligen som att det kan bli kul, då blir det att kasta pil och spela minigolf med familjen, saknat det ! :)

Go'kväll

Nu har man äntligen kommit hem igen. Det blev att ta en prommis med Rebecka in till stan för att sola och bli lite extra sommar brun, riktigt härligt kan jag säga att det var att gå ca 6 km. Vi for sen hem och duschade innan vi begav oss in till stan igen för att ta ett mys fika med Emma Henricsson på Susie Q's. Det blev bara en chokladboll och en cola. Sen kändes det som en bra idé att åka på vår restaurang Norrigården och äta en kräftstjärtssallad, otroligt gott, verkligen helt underbart sommrigt. Träffade också vår fd. kock som flyttat ner till sin käraste i Lindköping i Januari så det var riktigt kul att få snacka med honom så jag blev kvar på Norrigården till 22 innan jag kunde bege mig hem igen. Nu ska jag bara slöa och ladda inför i morgon då morfar fyller 88.
Kommer nog bli en super dag och om vädret blir bra (!!!) så kommer jag fara på alder med Julia och hennes vänner.
Godnatt :)


Vädret sviker

Skulle åka på Alder idag med Rebecka och Maja eftersom att det stod att det skulle vara ganska soligt ute, jag har inte sett solen en gång sen jag steg upp, det är ju bara moln över hela himmlen.
Fram till nu har jag bara slöat och helt ärligt inte ätit frukost eller lunch än, har inte orkat göra någonting (The lazy song).
Blir att städa lite här hemma nu eftersom att vi i morgon ska ordna en fest åt min morfar som fyller 88 år, hipp-hipp-hurra!! Sen blir det att umgås med Rebecka och hitta på någonting kul :)

Outfit

Gårdagens dress!

Dag för tjejer!

Idag tog jag sovmorgon. Skulle upp nio för att fara på Alder med Rebecka Widgren och bada med henne och min kusin Julia samt hennes två kompisar men tyvärr bestod hela himmlen av moln.
Klockan fyra for jag till stan och träffade Rebecka som var på Trudes och klippte sig, blev otroligt fint måste jag säga! Vidare till Daggan och åt en bakad potatis med kyckling till middag och sen for vi hem till mig och har haft en tjejkväll hela kvällen. Vi köpte med oss två ansiktsmasker var och hyrde en riktigt chickflick film som heter 100 girls och handlade om en kille som hade sex med en tjej i mörkret och ville sen hitta henne men problemet var att hon bodde på ett studenthem för tjejer och han visste inte hur hon såg ut. Den måste ha varit 15 år gammal, men ändå ganska kul faktiskt.
Sen avslutade vi med en ansiktsmask som mamma hittade åt oss och efter det sminkade jag Rebecka som hört ett rykte att jag är ganska duktig på att sminka andra, kanske det stämmer? Hon blev nöjd sa hon så jag måste ju ha lyckats. Nu väntar en hårinpackning och sen hyfsat tidig kväll om jag inte råkar dygna! ;)

17/7 - 2011


Lyx på hög nivå!

Dagen har varit underbar verkligen. Började med att arbeta på Bodens ridklubb eftersom att det är tävling i hoppning för de små ponnyerna. Efter det blev jag hämtad av mina föräldrar och så for vi på stan och åt lunch. Jag njöt av en kyckling soppa på Ming palace samt nybakat ljust bröd. Vi shoppade lite inredning också, jag köpte tre stycken galgar till Filip då jag vet att han vill ha dom men när han kollade sist var dom slut. Nu har jag precis kommit till min kusin efter att ha varit på Bränna stand och ätit middag med familjen. Jag åt en oxfilé med potatis och rotsaksgratäng samt en dessert som bestod av en hallon och vanilj pannacotta med goda frukter. Inte illa kan jag säga!
Nu ska jag och Julia bege oss ut och njuta av denna härliga sommarkväll. I morgon blir det att stiga upp tidigt och fara till Bodens ridklubb och arbeta mellan 09:00 och 16:00, hade hellre legat med mina underbara vänner på Alder och njutit av solen samt blivit lite brun men det sket sig ju då jag glömde att kolla väderprognosen innan jag lovade att arbeta.
Ser en reklam också på tv nu om det nya programmet "The Hunks" och jag vet inte, är det bara jag eller som längtar efter att titta på det pågrund av dom snygga killarna? Själva programmet skiter jag i vad det handlar om, verkade inte så jätte intressant förra gången men ändå! ;)

Otur?

Började dagen med att fara på ATG med hästen (Gavina Alfarvad Z) klockan 10:30 för att kolla upp henne då hon haft snorig mule senaste veckan, som vi befarade så hade hon bihåleinflammation. Som tur är så sitter det inte i tänderna så det är inte lika svårt att bota om vi har tur. Tyvärr så har hon blivit behandlad med penecellin (stavfel?) tidigare och fått en reaktion på det så hon kan inte bli behandlad med det nu, och det är förstahands valet att använda det som medicinering vid bihåleinflammation. Ska inte dessa stora djur vara mer tåliga? Måste dock säga att hon var otroligt söt i sitt lilla drogade tillstånd. Vi skulle mäta henne och ville då att hon skulle förflytta sig lite åt höger, det slutade med att hon flyttade frambenen men bakbenen stod kvar på ställer och hon var då påväg att sätta sig ner, tur att man är otroligt vältränad *host* och kunde putta upp henne igen och sedan mäta henne till 167-168 cm.
En annan otroligt söt sak hon gjorde var när vi skulle ta röntgenbilder på henne och hon fick då bita tag i en träkloss som hon sedan vägrade släppa taget om. Bild på det kommer!
Nu är hon hemma i grönhagen igen och medicineringen ska påbörjas så att vi kan få en frisk häst :)

Nu väntar jobb på Norrigården under musikkvällen 12-00:00 (om inte längre).
Var ju duktig igår och gymmade på dan och sprang på kvällen så jag behöver inte må dåligt av att jag inte tränar idag ;)


Sommar i norr

Visst var det jag som skulle vara lite effektiv idag?
Vaknade halv tolv, 1,5 timmar försenad till mitt möte med Roland men som tur är så är han en ängel och var inte det minsta irriterad utan ändrade mötet till klockan tolv istället. Eftersom att det var super fint väder så bestämde sig jag och min kusin Julia för att fara till Alder, när vi kommer dit så fick vi ligga i kylan eftersom att solen gått i moln, wiie? Kring halv tre valde vi att cykla hem igen och basta, finns det någonting härligare än att göra en ansiktsmask, stoppa handdukar över fönsterna och tända lite ljus? Nu är det dags för käk och sen hem för att byta om och bege sig mot gymmet och "kötta". Hyfsad dag än så länge! :)

Underbara sommar!


msilverplats


Hänga med i trenden?

Efter en massa tjat från mina vänner så ska jag äntligen hänga med i "blogg trenden". Mitt namn är Melinda Silverplats och jag kommer från Boden i vackra Norrland.

Vaknade imorse hos en Elina Andersson som skulle bila ner till Stockholm, lat som man är så valde jag att stanna i hennes hus och sova till tio fast än hon for redan vid halv nio. Efter att jag pallrat mig upp ur hennes säng tyckte jag att det var dags att fara hem och göra någonting vettigt, slutade med att jag sov vidare till klockan tolv och spenderade sen halva dan till att se på tv och vila eftersom att det hur som helst var dåligt väder ute. Kring fyra så steg jag äntligen upp och tog en dusch innan jobb 18 - 21 kallade på Norrigården.
Tror nog att jag måste tvinga mig själv upp ur sängen lite tidigare i morgon eftersom att jag ska hinna med ett möte kl 10 och efter det måste jag verkligen hinna gymma. Var fullt igång med gymmandet, alltså verkligen fem dagar i veckan innan jag for till Rom med klassen i maj och efter det vet jag inte vad som har hänt, har som tappat lusten med den hela gym grejen. Det är nog många saker som inverkat och gjort att jag blivit tränings less.

Mitt första, men inte sista blogg inlägg! ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0