call me later

Hej på er. Just nu har vi besök och vi ska äta en fin middag som består av entrecot och ribs bland annat. Tar mig något glas innan jag far in till stan !

Godkväll

Hej på er.

Har nyss duschat efter en tre timmar lång promenad med Lars. Med ömma fötter så ska jag snart bege mig hemåt mot Boden för en mys kväll. Ser just nu en film med Lindsey Lohan, kunde dom inte ha skippat henne? Då hade filmen genast blivit bättre!


Nervös i förtid

Tjatja bloggen!

Har varit hemma ett litet tag nu efter en otroligt härlig uteritt med Lina och Carina i skogen. Vädret var så underbart men underlaget, inte lika inbjudande. På vägen hem så köpte vi hamburgare från Max och jag testade den nya Bacon guacamole (stavfel?). Den var faktiskt riktigt god, tipsar om den!

Nu så ska jag duscha och sen sova. Det är nämligen min första kväll utan plugg!! (Den här veckan..)
Vet ni vad mer jag har gjort? Jo, jag har anmält mig till årets först tävling för mig. Jag och Gavina ska till Jokkmokk den 26 maj och hoppa 110 cm. Är riktigt nervös redan för det kommer bli min första omhoppning med henne så måste lära henne att gå på bett igen i hoppningen. Nu måste jag bara fixa det sista som att hyra transporten, kika på tävlingskavaj och putsa upp den dammiga tävlings outfiten. Kanske ni får en bild någon dag?
Godnatt på er !


Allt förändras

Huvudvärk, mensvärk, snorig, nyser, trött och tror mina ögon kommer ramla ut. Älskar att vara förkyld!

Time to do good?

Hej på er.

Har nyligen kommit hem från stallet där jag har longerat Gavina. Har hunnit göra mig lite makaroner och bacon och nu väntar kvälls plugg som vanligt. Trots allt plugg och trots all stess så måste jag erkänna att allt känns helt underbart nu. Har haft hand om Gavina i över en vecka nu vilket har fört oss två ihop mer. Jag har börjat komma till insikt över att hon är en hopphäst, hon ska ha lite temperament. Jag har kommit till insikt över hur mycket det egentligen har gått framåt på sista tiden. Jag har ett helt underbart förhållande med en underbar person. Jag har en galet fin familj som alltid ställer upp för mig och jag har underbara vänner. Allt känns så otroligt bra helt enkelt. Har faktiskt ingenting jag vill klaga över!


despicable me

Sitter hos mina fina tjejer och ser dumma mig. Snart ska jag hem för mys med gubben och lite film innan det blir att ladda om batterierna och hoppa kurs imorgon klockan 12 :)

Gah!

Pluggar, pluggar och pluggar lite till. Nu ska jag snart äta en tidig middag och sen blir det stallet för att mocka och fylla maten. Kommer som vanligt att avsluta kvällen med plugg.


You know im bad

Godmorgon!

Kom till skolan för att märka att datorerna inte fungerade så det blev att ställa in lektionen. Super kul!! Börjar inte först än 12:10 nu. Måste medge att jag är något irriterad. Sen tog jag inte med mig boken så kan inte plugga till provet imorgon heller. Jaja, sitter iallafall på norrigården nu och tar det lugnt tills jag börjar igen.

Igår så hoppade jag med Gavina och det gick riktigt jäkla bra. Hon hoppar super fint men grund konditionen måste upp lite till på både mig och Gavina. Hon orkar inte riktigt ett helt pass, konditions mässigt. Vi hoppade iallafall en bana. Första varvet var den på ca 90-1m och andra varvet så låg den på ca 1.10-1.15. Var så himla kul. Om det blir någon hoppning på fredag så kommer jag att hoppa på bett och se hur det fungerar. Tror nog att det ska gå bra ändå.


nationalism, industri och emigration

Hej på er! Sitter och pluggar lite historia till provet på onsdag. Går än då länge ganska bra men börjar känna mugg lite trött. Helt underbart hur skönt det är när det börjar bli sommar. Solen har ju inte gått ner helt än!? Nu ska jag ringa min fina lars och sen plugga lite till :)

If you ever need me, I will be there

Hejhej!

Har precis kommit hem efter en lång vistelse på stallet. Har pussat på min otoligt gulliga häst. Blev ingen ridning idag då hon ska ha vilodag. Längtar galet mycket till imorgon och att äntligen få rida! Har ju inte haft tid att rida på en vecka nu då jag dels varit borta och sen har mamma ridit kurs. Men imorgon gäller det! Ska nog träna galopp ombyten imorgon med då det kändes så roligt sist! :)





Horses on film

Hej på er !

Hade en riktigt trevlig dag/kväll igår. Solen sken och det var riktigt varmt och härligt ute. Nu så har jag och Lars precis kommit hem. Vi har varit på stallet och kollar på ridning ett tag, efter det blev det en hamburgare på Norrigården och en promenad runt stan. Nu så ska Lars se matchen på tv och jag ska göra samma som alltid, kika på häst videor!


tomorrow, I will do good

Hej på er. Måste bara skryta lite över hur bra min häst var idag. Haha, nej men seriöst nu. Vi har inte gjort galopp ombyten på minst 1,5 år pga olika skäl men idag, 1,5 år senare så testade vi och damn it, det gick!! Överlycklig blev jag. Inte nog att hon minns men att jag gör det, gah! Bowlade med sara idag och förutom en urusel start med 8 missar på rad så lyckades jag faktiskt med en hel del strajkar och spärrar. Vi hade riktigt roligt. Kan dock inte förstå tjejerna som valde att bowla i korta, lösa kjolar med tunna, genomskinliga strumpbyxor? Nu väntar sängen och en dag i Pagla imorgon bitti innan det blir middag på Arctic Thai och fest :)

11:28

Sitter på den där otroligt roliga bussen, i regnet, påväg hem till Boden. Filmen var riktigt bra igår faktiskt. Synd bara att jag höll på att kissa ner mig under halva filmen. Det enda jag kunde tänka på var "om jag ställer mig upp nu så lär jag kissa på mig. Hur fan ska jag nå ner till skorna och få på mig dom?". Ja, jag tog av skorna under bion. Klackarna dödade mina tår. Utöver det så hade jag en toppen kväll i underbart sällskap :)

Uncharted 3

Just nu så spelar Lars lite Uncharted 3 medans jag ska börja göra mig klar. Ikväll blir det att se på bio med mamma och pappa. Vi ska se battleship. Kan vara en riktigt bra film tror jag, ovanligt att se Rihanna med i en film dock. Innan bion ska jag handla presenterna till tjejerna också.
Hoppas ni får en bra kväll ! :)


Ord kan inte beskriva, synd bara att jag känner att jag måste kriga

Godkväll..

Just nu så är det dom sista 8 minuterna kvar av matchen och jag sitter och äter torkat renkött med lite påskmust. När matchen är slut ska jag nog göra mig nån soppa och spela lite tv spel tillsammans med Lars.
Planerna för imorgon är att jag ska nog försöka ta mig upp samtidigt som Lars och gå en promenad med honom, allt beror på väder såklart. Efter det så blir det nog ytterligare en slappar dag innan vi far in till stan när han är klar på skolan. Vi ska, eller jag ska kika på födelsedagspresenter till mina fina tjejer Sara och Sabina.

Kvällen kommer nog att avslutas med bio med mina underbara föräldrar och älsklingen.


This is the one thing that you can´t take away from me

Hej på er. Allt bra ?

Jag har nyss kommit tillbaka till lägenheten efter en runda på storheden med Lars. Nu ska han se hockey slutspelet och jag ska hitta på någonting betydligt roligare. Plugga, halelujah! Ska nog kika lite häst videor också. Har börjat tagga igång som bara den inför kommande tävlingar. Kommer bli så kul känner jag ! :)


Brum-brum

Herregud som jag längtar till pollan just nu. Är dock först torsdag som det kommer vara min tur att rida henne eftersom att mamma ska rida kurs i helgen och vill hinna rida lite extra och förbereda sig innan kursen. Men det är ju inte bara henne jag längtar efter utan saknar mina fina föräldrar riktigt mycket just nu. Tror jag måste dra dom till Luleå och se bio med mig och Lars nu i veckan faktiskt.

Nu så håller vi på och ska ordna det sista innan vi hoppar in i bilen och åker hemåt. Kan säga att det är en två timmars bil tur jag inte ser så mycket framemot.


This is my moment

Hej på er.
Jag, Lars och Johan har nyss kommit hem från en skoter/fyrhjulings tur ute i den fina vädret. Nu kikar jag på lite bilar och vi ska snart äta middag vilket verkar bli kyckling och nå fläskfilé. Hoppas ni har en trevlig påsk! :)


Jumping high



Älskade häst ! :)

Nu ser vi AIK - SAIK på tv men den är snart slut. Efter det blir det nog ännu en slappar kväll i trevligt sällskap!

Malå

Är i malå nu och ska precis ut för lite surr vid elden. Älskar livet ! :)

påskigt

Ikväll är rasmus och carolina här på besök och vi har ätit super god middag. Nu ska vi spela lite sällskapsspel och sen blir det att sova. Imorgon rider jag kurs för robert igen eftersom att det inte blir någonting nästa vecka. Till sist far jag till malå och firar påsken där :)

Go'kväll

Ska precis kila mig mot sängen med älsklingen. Imorgon har jag en lektion på morgonen och sen ska vi en snabbis på gymmet tillsammans kring 10. Efter det blir det påsk lunch här hemma med familjen innan jag beger mig mot stallet och rider hoppkurs för Robert. Längtar ! :)


pust

Är något less på att plugga nu. H-vete så tråkigt det är!!

Fattigt att vara student

Hej på er. Sitter på Norrigården och ska plugga lite eller ja, ska färdigställa en redovisning till imorgon som jag har i svenskan. Vi ska redovisa om latinet och jag om hur latinet används idag m.m.
Mamma är på stallet och skor om Gavina så är därför jag blir kvar här på Norrigården ett litet tag men det är ju lika bra. Sen ska jag hem och göra en extra rolig sak, plugga till NK provet!! Wiie.. Gud så tragiskt liv man har just nu känner jag.

Ska försöka prata ihop mig med pappa om jag inte kan jobba lite under lovet så jag får mig lite mer shopping pengar. HATAR att modet förändras hela tiden. Man hinner ju knappt använda dom nya kläderna så är det någonting nytt som kommer som man vill ha i sin garderob. Är fattigt att vara student.


My old fashion dream



Såg klänningen och tänkte direkt på skorna som jag nyss köpt. Det här kommer ni se mig i den här sommaren när jag sitter ute i solen och lunchar med mina damer. 199 kr H&M

Älskar den verkligen!

Nu ska jag pluggeli-plugga lite och sen duscha innan jag sover.


Flying first class, up in the sky

Hejhej. Har nyss kommit hem efter en dag med fullt upp. For ju till stallet men visade sig att det inte kunde bli någon ridning eftersom att Gavina lyckats dra av sig en framsko. Vi for istället till step in och gymmande, jag körde ben/mage och Lars körde överkropp. Sen for vi hem och tog det lite lugnt, eller ja, jag pluggade NK. Super roligt verkligen!

For tillbaka på stallet och pussade på Gavina och nu har vi precis kommit hem och ätit mat från Atctic Thai and Grill. Galet gott verkligen. Avslutar kvällen med att kolla lite häst videor, se när närmaste tävling är och pluggar lite mer NK :)


Only a few would dare

Godmorgon på er.

Har nyss stigit upp och ska göra brunch till mig och Lars, om han nu stiger upp någon gång. Efter det blir det stallet och en uteritt i det fina vädret :)


RSS 2.0