Vart ska man tävla?

Skulle egentligen starta 120 i Luleå nu i helgen men tyvärr var jag tvungen att ställa in det och det känns så himla tråkigt. Kommer sitta på läktaren och fantasera att det är jag som rider. 
Så nu är ju frågan, hur ska jag göra med nästa tävling? 
 
Umeå 110 cm eller pay n jump i Boden och starta 120?  Kan inte bestämma mig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Noomie

Tack så mycket! Vi har alltid haft problem med framåtbjudningen (red in honom själv), men nu det senaste året har Lexx utvecklats otroligt mycket och hemma suger han verkligen mot hindren och nästan sticker efter dom, haha, öronen framåt hela tiden. MEN när vi kommer ut på P&J så blir han bromsad och stänger typ av. Hur svårt som helst att få fram honom! Så det är liksom det vi satsar på att få bort nu i vår på låga höjder och efter det kan vi börja hoppa lite högre borta med!(:

Jag tycker om dina inlägg. Dom är korta och läsvänliga! Skulle dock vara roligt att se lite mer bilder från när du tex. rider, tränar eller tävlar överlag. Sen tycker jag att det blir lite 'rörigt' när både bakgrunden för inläggen och bakgrunden bakom själva bloggen är vita. Det blir nog lättare att läsa och koncentrera sig om man har lite inramning.

Hur blev det sen med tävlingen? Ska du tävla 1.10 eller starta P&J i 1.20?((:

2014-02-06 @ 20:57:05
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg jag kan kika in på?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0